Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz Barnahalo #2003 üzenetére
Úgy tűnik, hogy rosszul tudtam, vagyis nem tudtam, hogy ha valaki törli a készüléket akkor Te is be tudod regisztrálni. Lehet, hogy a fóliásnál eleve nincs ilyen probléma. Nekem nincs gyakorlati tapasztalatom az ügyintézéssel, csak az itt olvasottakból indultam ki.
Nálam a 3.0 Duo-val nem merült fel semmi probléma.Let's begin, de gozaimasu!
-
SztiviVander
őstag
válasz Barnahalo #2003 üzenetére
Hogyne lehetne. Ami bontatlan azt meg senki se regisztralta iqos klubba, mert a dobozon levo kod mellet kerik a heviton levo sorozatszamot is amit ugye csak akkor latsz ha kibontod. Nem kell se szamla se semmi. En igy regeltem olyan 2.4-et amit szlovakiabol hozott az akitol en vettem.
-
Barnahalo
tag
A lil solid 2.0 várható Magyarországra? Néztem Vaterán van eladó, de nem szeretném az ajánlott fogyasztói ár háromszorosát kifizetni érte. Ezen felül upolnám az első hsz-em (első része lényeges, második felét már megválaszoltátok ). [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Van valami alternatíva az Iqos-ra, ami viszi a Heats-et és elérhető a dohányboltokban? Már nagyon elegem van ebből a 3.0 Duo-ból...
Múltkor a töltő szórakozott, azt kicseréltettem. Most este meg úgy döntött, hogy a hevítő adja meg magát. Úgy csinál, mint aki feltöltött, de nem lehet használni. Amikor visszateszem a tokba, akkor elkezd villogni, mintha töltene, de 4-5 másodperc múlva jelzi, hogy kész 2 dohánytöltetre (az alkalmazás is). De ugyanaz. Reset megvolt már párszor.
Még szerencse, hogy van egy sima 3.0 itthon, így legalább nem kell elővennem az analóg cigit...
-
Skillerz
aktív tag
Érdemes ilyenkor egy [Factory Reset-et] csinálni rajta, nekem megszokta oldani a gondot.
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
Iramirez
aktív tag
válasz RubbishBin #2008 üzenetére
Probáljátok ki az UWOO-t nagyon dicsérik
-
Zsé_zso
csendes tag
Sziasztok!
Most rendeltem egy Lambda cc-t. Olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok egy videót/leírást linkelni a tisztításáról, mert a neten nem találtam. Vagy le lesz írva a használati utasításban?
Előre is köszi! -
redst4r
tag
válasz Zsé_zso #2018 üzenetére
Mindenképpen csak óvatosan. Nekem 2 hónap ! után elszakadt az izzítón levő fűtőszál, pedig pont ugyanúgy tisztítottam mint az Iqost, mehetett a kukába Elvileg adtak hozzá egy tisztítókefét azzal csináld, de finoman. Nekem csalódás volt kicsit, nem csak emiatt. A hőfokot hiába tudod szabályozni, bizonyos hőfok felett már nagyon rossz íze van, az időbeállítási lehetőség sem rossz, de értelemszerűen hiába állítod maxra, a vége már nem olyan lesz mint az első pár szippantás. Én visszatértem az Iqosra.
-
Bozek
nagyúr
Na, szereztem cserekódot, bár nem volt egyszerű.
Amúgy nem értem ezt a hozzáállást. Miért nem lehet mondjuk a dohányboltosra bízni a cserét? Ő még többet is lát a készülékből, mint aki a telefon/Facebook mögött ül. Ez így nagyon nem ügyfélbarát, hogy nekünk kell intézni az egészet.
Mi lenne, ha veszel mondjuk egy Samsung TV-t és ha elromlik, akkor neked kellene RMA-számot szerezned a gyártótól és azzal kellene bemenned mondjuk a MediaMarkt-ba? Mert ez majdnem ugyanaz.
-
Bozek
nagyúr
válasz Iramirez #2022 üzenetére
Miért? Azt a dohányboltos is tudja mondani, hogy "nyomd 10 másodpercig a bekapcsoló gombot", "próbáld meg másik töltőtokkal tölteni a hevítőt" (szerencse, hogy van egy sima IQOS 3.0-m is). Mint írtam, ők még többet is látnak a hibából.
Vagy akkor ott vannak több nagyvárosban az IQOS Szakértők, ők is rendezhetnék ezt. -
Catch-O
csendes tag
Sziasztok!
Az imént vettem egy IQOS 3.0 Duo-t. Éppen próbálnám a terméket regisztrálni, faszán kitöltöttem mindent, viszont a töltőtok azonosító kódját sehol nem találom, az oldalon levő képen is tök más van, mint ahogy az én töltőtokom kinéz. Valakinek van ötlete, hogyan lehetne ezt megoldani? -
Silverboy
aktív tag
-
timirosicka
tag
Sziasztok.
Ti már gondolom kipróbáltátok az összes ízt és tudtok nekem segíteni.
Ezek közül melyiket érdemes megvenni? :
Bronze, sienna, amber, yellow, turquoise, blue, willow, mauve, russet, sienna Caps.
Majd vissza olvasom a topikot, csak most gyorsan kell választanom 😁 -
Empsepo
senior tag
válasz timirosicka #2029 üzenetére
Amber
-
SztiviVander
őstag
Gondolod ami masnak izlik az neked is fog? Erdekes elkepzeles.
-
zoltan6
őstag
Kávéhoz Silver (ezüst),napközben Turquoise (zöld),alkalomszerüen lila áfonyás.
De tényleg egyénfüggő,mert a párom meg kizárólag Bronze.[ Szerkesztve ]
-
-
Silverboy
aktív tag
válasz eboostr #2034 üzenetére
+1
"KávéhozSilver (ezüst)Sienna CapsAmber,napközbenTurquoise (zöld)RussetSienna ,alkalomszerüenlila áfonyásBlue (extra menthol). De tényleg egyénfüggő,merta párom meg kizárólag Bronze Yellow. Nincs párom "„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
timirosicka
tag
SztiviVander : nyilvánvaló,hogy mindenkinek más az izlése,de ami a többségnek bevált, akkor az talán nekem is be fog.
Empsepo
zoltan6
ratcache
eboostr
Silverboy köszönöm szépen a válaszaitokat -
SztiviVander
őstag
válasz timirosicka #2036 üzenetére
De mint latod a valaszokbol kb mindenkinek mas valt be :) Legalabb amnyit mondtal volna hogy pl a mentolost szereted vagy sem. Ha mindenki mentolost ajanl te meg tegyuk fel utalod akkor is azt fogod szivni a tobbseg miatt?
[ Szerkesztve ]
-
timirosicka
tag
válasz SztiviVander #2037 üzenetére
Igen, a lényeg lemaradt. Kék multifiltert szívtam sokáig, utána áttértem a szürke Philip morrisra. A mentolost soha nem szerettem 😁.
-
zoltan6
őstag
válasz timirosicka #2038 üzenetére
Soha nem szivtam én sem mentolost.Barna szofit szivtam,meg utána töltött kék szofit.Heetsből mégis a zöld mentolos jön be,valahogy annál érzem a legjobban a nikotint.
-
Iramirez
aktív tag
válasz timirosicka #2038 üzenetére
"szürke Philip morrisra"
olyat te hol találtál ?
-
SztiviVander
őstag
válasz timirosicka #2041 üzenetére
lehet megszereted. nekem a nem mentolosak mind olyan mintha siman levegot vennek, se ize se buze egyiknek se. pedig utoljara husz eve szivtam mentolos cigit azota marbi meg dunhill. de ennel csak a mentolosnal erzem hogy szivok valamit (bar a kek az tenyleg tulzas), ha csak ilyen hegyilevegos amber, sienna meg az al-izesitett bronz es tarsai lennenek lehet le is szoknek
[ Szerkesztve ]
-
timirosicka
tag
Majd kiderül, végig próbálom mindet. Csak elötte még elszívom az 1 karton sima cigimet
-
Iramirez
aktív tag
válasz timirosicka #2043 üzenetére
wow köszi
nem ismertem -
zeon.hu
Topikgazda
Üdv!
Iqos 3 Duo piros fénnyel világít.
Sem nevesség, sem egyéb behatás nem érte.
Nyomtam egy resetet, látszólag jó lett, de két slukk után rezzent egyet és kikapcsolt.
Megint reset, eredmény ugyanez.
Töltő tokba téve a második lámpa világít és tölt rendesen.
Mehet a csere vagy próbáltkozzak még valamivel?[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Bozek
nagyúr
válasz zeon.hu #2049 üzenetére
Akkor lesz egy szép köröd, mert már az egész rendszert egyben akarják cserélni. És nem a hagyományos módon, hogy csak bemész a dohányboltba, hanem majd megkeres a PM-től valaki, aki személyesen nálad cseréli. Legalábbis én megküzdöttem velük, hogy csak a hevítőt cseréljék.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest