Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    Sziasztok

    Pár napja meg vagyok kattanva, azt hiszem beleszerettem az iPhone 4-be. :DDD Átnéztem az 1 hsz-t és a benne található linkeket, plusz a tesztet is elolvastam róla, viszont nem találtam benne azokat a kérdéseket, amik engem érdekelnének:

    - A google play-ről lehet rá letölteni hozzá progikat? Csak hogy egyet említsek:: A poweramp alkalmazást le lehet tölteni iPhone 4-re is?

    - A másik: Vannak az iPhone 4-nek hibás szériái? Olvastam a teszt elején, hogy az antennával vannak gondok, viszont nem találtam meg a cikkben, ahol ezt ki is fejtik. Erről kicsit bővebben kaphatnék választ?

    - Tudomásomra jutott, hogy létezik az iPhone-hoz egy iFuzen(by:Auzentech) nevezetű "tok", ami feljavítja a telefon hangját. Használ valaki ilyen cuccot közületek? Ha vennék egy i4-et a közeljövőben, érdemes beruházni egy ilyen iFuzen-re?

    - Érdekelne még, hogy a telefonnak milyen a hangzása. pl: ha hívnak, a kiválasztott mp3 dal hogy szólal meg? Lehet sokatoknak ez a kérdés egyértelmű választ jelent, viszont vannak olyan telók, amik méregdrága árukhoz képest ótvar minőségű hangzással rendelkeznek.

    Szerk.:

    - utolsó kérdés, ami hirtelen eszembe jutott: Az 1450-vagy 1500 mAh-s akksija mennyire hosszú életű? Nem arra gondolok, hogy hány napot bír, hanem hogy összességében az akksi élettartama mennyire hosszú életű? És ha esetleg meghal benne az akksi végleg, van-e lehetőség a cserére?

    Köszi előre is a válaszokat! :R

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák