Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #26753 üzenetére
Gondolom az alap üsz "droid" nem tudja, de hátha kering valami info.
Majd később megpróbálom.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
szekfizsolt
senior tag
...és engedte aktiválni Itunes-on keresztül dev. account nélkül... (a beta 4-et nem engedte) Szerintem ez lesz a végleges...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
legenda
válasz samgar #26756 üzenetére
a 10B142 azonosítóra gondoltam, ami az eddigiek alapján félvér (A - B és b), meg olvastam egy külföldi fórumon, hogy alapban is aktiválható, ami a beta esetén nem adott!?!?
mindegy, kipróbálom restore módban, és majd kiderül...
közben szekfizsolt igazolta, tehát mehet fel restore módban![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kenny123
addikt
iPhone 3g, 2.0ios-al. Akárhogy próbálom frissíteni, tss szerverrel, vagy anélkül, -1-es hibakódot dob, és el sem kezdi.
Valaki nem tudná megmondani mi ez, mi lehet vele?
yo
-
Topikgazda
Na, akkor én is töltöm, mielőtt lejár a 4. Csak az oldalra tennék már ki, amit linkeltél.
vadászcsiga: Jogos, elsiklott a szemem a nagy kékbetűs linken nem volt odaírva, csak alatta a béta verziók. Jólvan na, vasárnap van, nemrég keltünk
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Assdak
őstag
Sziasztok,
3G SW frissítésben kérném a segítségeteket. IOS 2.2-ről szeretném frissíteni 4.2-ra iTunes-el. A következő hibaüzenetet kapom, "Az XY készülékre iphone nem tölthető vissza. Ismeretlen hiba lépett fel ( -1 )"
Esetleg valami ötlet?
Köszi
-
bbenec
tag
Sziasztok,
Megvettem a héten első iphone-omat, ami egy fehér iphone 5-ös lett. Nagyon szeretem,az aksi üzemidővel viszont nagyon nem vagyok elégedett.
Mindent kikapcsoltam (bluetooth, wifi, siri, gps, push értesítések stb.), ennek ellenére úgy érzem a kelleténél gyorsabban merül. Amikor mondjuk facebookozom 1-2 percenkét veszít 1 %-ot az aksi.
Usage 5 hours 23 minutes
Standby 19 hours 6 minutesAksi pedig 4%-on. Ez normális szerintetek? 3G mondjuk be van kapcsolva, de elvileg ez kevésbé szívja mint a Wifi nem? Battery Doctor úgy jelzi hogy a wifi kilövése több energiát spórol meg. Előtte az Android-os Galaxy-m mondjuk Wifivel jóóóval tovább bírta.
Ezek az ötleteim vannak még:
1. Kell egy pár full töltés amíg a zsírúj aksi élettartama beáll. Szerintetek ennek van jelentősége?
2. Mivel itthon is és irodában is Wifi van, megpróbálok átállni arra, hátha a 3G jobban szívja.
3. Sok helyen olvastam, hogy aki átállt 5.1.1.-ről 6-os iOS-re jóval gyorsabban merültek, sőt az új 6.0.2. még aksigyilkosabb. Ennek kapcsán ti mit tapasztaltok? Érdemes lehet régebbi iOS-re váltani?
-
Ragnar95
félisten
válasz bbenec #26766 üzenetére
1.Nem kell itt már kalibrálgatni az akksit, használod és kész....
2.A wifi kevesebbet fogyaszt, azzal jobban bírja a teló, de 3G-s netezéssel sajna ennyit bír csak, reális teljesen az 5 óra használat, ha az végig 3G-s netezés volt...
3. iPhone 5-öt nem tudsz downgrade-elni egyelőre, de iOS6 alá sose fogod tudni, mivel a korábbi iOS-ek nem jöttek ki rá...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bbenec
tag
Köszi srácok, megpróbálom a Wifi-t akkor. Okos annyira az i5, hogyha Wifin vagyok fent akkor a 3G-t nem használja annak ellenére hogy bekapcsolva hagyom? Francnak van kedve folyamatosan ki be kapcsolni. A Galaxy 1-esem is tudtam még ezt. Amint kiértem a wifi hatókörből, akkor átállt egyből 3G-re.
Ugyanez a kérdésem a GPS-re is. Amennyiben 1-1 appnak megengedem hogy használja, akkor amennyiben ezek az appok nem futnak akkor nem szívja az aksit a GPS, annak ellenére hogy nem kapcsolom külön ki ugye?
Azért az nagyon gáz lenne, ha mind a 3G-t (ha kiérek a Wifi hatóköréből) mind a GPS-t ki be kéne kapcsolgatnom folyton, ha éppen olyan progit használok.
-
-
golya32
senior tag
3G-t lekapcsoltam, most az Edget használja így bír max 2 napot a 3gs.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
bbenec
tag
Okés, majd írok hogy Wifi használattal mennyit javult a dolog
Még 1 dologban szeretném a segítségeteket kérni és értetlenül állok előtte. A facebooknak és a facebook messengernek adtam jogot a Push értesítésekre és minden értesítés és hang be van kapcsolva, mert ezeket szeretném egyből megkapni. Ennek ellenére semmilyen figyelmeztetés, felugró ablak nincsen, hiába írnak nekem. Újraindítottam a telót, utána ez megjavult, de csak pár óráig volt jó, utána megint nem jöttek az értesítések... Töröltem mindkét app-ot, feltettem újra, beállítottam minden értesítést. Akkor megint működött, volt hang felpattanó üzi stb. kb. 2-3 óráig, de utána megint nem jó most... pedig kaptam 2 embertől is üzit amit most nézem hogy 40 perce küldtek kb...
Ilyen nektek volt? Elképzelés, hogy mi lehet a gond?
-
zaiczd
tag
iStudiez Pro-ról nem szeretne valaki írni egy kicsit, a használatáról, mert kissé bonyolultnak tűnik első ránézésre, de hasznosnak tűnik, ha tudja használni az ember!! Előre is köszönöm!
WonderWorks.hu | Termékfotózás | Ingatlanfotózás
-
Blaise
veterán
Valaki tud linket i4 6.1 beta5-höz? Amit valaki itt belinkelt korábban, ott botrányosan lassan jön le, 22 órát ír hátralévő időnek
-
bbenec
tag
Hát ez elég fura amúgy. Viszont neten sokan panaszkodnak erre azt nézem. Valszeg még nincs tökéletesen optimalizálva a Facebook App az iOS 6-al. Csak fura mert ha újrarakom az App-ot, akkor működik de csak ideig óráig, erre viszont nem tudok semmilyen logikus magyarázatot. Aki tapasztalt ilyen problémát az segítsen plz. hogyan oldotta meg, mert nekem elég fontos lenne, hogy kapjak értesítést a facebook üzikről, illetve fontosabb hozzászólásokról időben.
-
Blaise
veterán
válasz Assdak #26784 üzenetére
"Error -1: a restore folyamat 60%-a körül kapod, legtöbbször iPhone 4 esetén, amikor az aktuális firmware-t, vagy baseband frissítés nélküli verziót akarsz feltenni. A hiba eredményeként a baseband nem kerül megfelelően frissítésre, így hibás marad. Ha van újabb verziós firmware, amiben így a baseband is frissebb az aktuálisnál, akkor az helyrehozhatja. Ilyen például, ha 4.3.5-öt tettél volna vissza, de a végén hibát kaptál: ezt egy gyári 5.0.1 helyrehozhatja, mert az 5.0.1-ben már újabb a baseband, így az újraírja a hibás frissítést."
[ Szerkesztve ]
-
bbenec
tag
és a facebook messenger? merthogy ezzel is gondok vannak :S
-
máyköl
veterán
Hogyan tudnám egy nokiáról áttenni a neveket egy 3GS -re?
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #26793 üzenetére
De hogyan tudom a simre felvinni? Mert a nokiának a memóriájában vannak...
-
máyköl
veterán
O basszus, ilyen bonyolult?
Azt hittem pár gombnyomás a nokián és felmennek a simre a nevek... -
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #26797 üzenetére
Nemtom, karácsonykor csináltam egy ilyen műveletet egy rokonnak, kb negyed óra alatt végeztem, ~1000 tel. számmal.
-
bbenec
tag
A futó de nem megnyitott app-ok szívják az aksit? Vagy érdemes használat után mindig mindent bezárni a dupla klikkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest