Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz atirag #26048 üzenetére
Érhető a probléma, de azt is meg kell értened, hogy ez a legfelhasználóbarátabb megoldás, mivel alap esetben ha az ember letölt valamit, nem adja oda egyből másnak, hogy ő is letöltögethessen dolgokat vagy ha mégis, akkor beállítja, hogy kérjen megint jelszót a teló....
Valószínűleg a felhasználók 90%-a nem olvassa el a használati útmutatót, de egy nem is olyan kis részük anélkül is megismeri hosszabb-rövidebb időn belül a telefon legtöbb vagy (szinte) összes beállítási lehetőségét, így ezt is felfedezi és ha szüksége van rá, beállítjaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bigdady
nagyúr
Hali.
Pc-met akarom irányítani iphone-ról, mert tv-re van kötve és ha megy akkor ne kelljen elkapcsolni.Ezen a fizetős progin kivül van valami free megoldás?
-
Csabee.
nagyúr
Miért van az, hogy iPhone 4S-en Gmail fiókot használva lassan küldi el a leveleket. Tehát jön a hang mintha elmenne a levél, de mégsem megy el, és csak teker-teker.. majd 5-10 percre rá elmegy.. Mitől van ez???
Üdv: Csabee.
-
atirag
őstag
Megbeszéltem a lányommal és azért is voltam mérges. Viszont nem igazán tudta megkülönböztetni mit is jelent mert pl: a little petsben is szokott vásárolni,de ott a játékban lévő pénzből. Tehát nem igazán tudok nyugodt lélekkel leszúrást adni neki. Persze kapott így is. És 5 éves egyébként és nem vagyunk mindig ott vele viszont ő mindig játszik vele.
Egyébként írtam a supportnak és meg is vagyok elégedve mert már válaszoltak is. Még hozzá nagyon kedvesen és segítőkészen. Nekem ez mindenképpen pozitív.
Lugosi:
Ez konkrétan az angry birds rio. És abban vannak hmm igazából nem tudom mik. Valami szuper képességek talán. De darabja a vásárlásnak 24 és 27 euro volt. És van még 3 oldal ahol ilyenek vannak hasonló árban.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz lugosi #26057 üzenetére
35€-s csomag is van a játékban.
(#26058) atirag: Reméljük, hogy visszakapod.
(#26060) bigdady: Teamviewer-nél leszeded a store-ból a Teamviewer-t és a gépre szintén leszeded ugyan ezt a gépre [link], a gépen elindítod lesz egy felhasználónév és egy jelszó, ezeket kell beírni a telefonon ezután tudod a irányítani.
[ Szerkesztve ]
-
kiki22
senior tag
Sziasztok! Iphone 5 -os telom van .Volna egy olyan problemam,h neha telefonalaskor ilyen robotos hangja lesz a masik felnek .Ma bevittem a t-mobilba gariztatni de azt mondtak ,h ez szoftveres hiba es hogy dolgzik rajta mar az apple.Errol tud valaki valamit ?
-
lugosi
MODERÁTOR
Hm, 24, 27 és 35 eurós csomagok a játékban? Komoly...
-
walakii
tag
Valahogy meg lehetne csinálni, hogy a híváskor megjelenő fényképek ne kicsibe jelenjenek meg jobb felül, hanem valami nagyobb formában ?
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
erdoke
titán
válasz atirag #26058 üzenetére
Nálunk 4 iPad van a családban, a legkisebb lányom 3,5 éves volt, amikor elkezdte használni (most 5,5 lesz). Viszont én az első pillanattól tisztában voltam a 15 perces jelszó limittel, mert vásárlás után alaposan átnéztem a készüléken a Beállítások menüt. Pontosan azért, mert akkor az volt az első iOS eszközöm, és nem ismertem a szabályokat. Később magától értetődő volt az egész, hiszen hol kér jelszót, hol nem, és az ember kíváncsi a rációra, illetve hogy a gyerekek miként tudnak garázdálkodni.
Igaz, mindegyik 3 éves kortól tanul angolul, de 7-8 éves korukig nincsenek olyan szinten, hogy a legtöbb felugró üzenetet megértsék. Viszont megtanítottam őket, hogy kérdezzenek, mielőtt nekiállnak nyomkodni...A legjobb aláírás a héten
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Ma restore-tam az i4-emet,mert túl nagy volt már a other méret.Mindent vissza is szinkronizált,de az appokat nem.Probáltam hogy manuálisan vissza instalálom,de ki ir valamit hogy a gépem nincs regisztrálva.Legfrissebb itunes van rajta.Hackintost használok snow leo 10.6.8-at.Ne kelljen telefonról letöltenem az appokat elég lassú lenne úgy.Valakinek ötlet?
-
whited
addikt
Sziasztok
Iphone 5re ha cserélném i4re akkor a +65-70k az reális?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz erdoke #26067 üzenetére
Én most lesz 4. éve hogy iphone-ozok, azt se tudom a store mikor jött ki, de ebből a sztoriból értesültem arról, hogy mi a megfejtése annak, hogy a jelszót hol bekéri, hol nem. Mondjuk rajtam kívül se az iphone-t, se az ipadot nem használja más, szerintem ezek elég személyes használatú tárgyak.
-
novoszath
senior tag
olyan kérdésem lenne hogy honnan lehet rendelni a némitó gomb szalag kábelét? mert tönkrement
iphone 3G hez kellene
[ Szerkesztve ]
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
atirag
őstag
-
Ck.
addikt
Fel eve hasznalok iOS-t, de csak most mutatkozott be a rendszer butasaga. Egy fontos hivas kozben becsorgott az ebreszto, azt se tudtam mit csinaljak, mert semmire se reagalt. Le kellett raknom a hivast es csak utana tudtam leallitani az ebreszto visitasat. Komolyan ilyen primitiv a rendszer, hogy nem kepes kezelni azt, hogy hivas alatt ne kezdjen el orditani az ebreszto?
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Jöhetne már a 6.1, LTE-ről már nem is merek álmodni...
-
samgar
őstag
válasz rayoliviero #26085 üzenetére
Nekem 4-5 gyári alaptéma hiányzik, semmi csicsa, akár az ikonok is maradhatnak, csak lenne pár szín választási lehetőség, alapdolgok, keretek, gombok, betűk színei, szürke, zöld...stb, hangok már variálhatóak gyárilag, de igazán tehetnének be pár témát JB alatti winterboard szerintem katasztrófa.
Oppo Find X5 PRO
-
M@te
senior tag
feltöltöttem gépről pár képet telefonra. itunesban a fotóknál kiválasztottam a mappát amit sziknronizálni szeretnék, rámentem hogy szinkron és a telefonon most a képeken belül létrehozott egy fotótár nevű mappát és egy olyan nevű mappát is amit kiválasztottam a gépről és mindkettőben ugyan azok a képek vannak. miért?????
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Ragnar95
félisten
Mert a Fotótárban az összes gépről átrakott kép benne van egyben, a másikban pedig csak az adott mappában lévők....Ez amiatt van, mert nincs fájlkezelő az iOS-ben, ami hozzáférhető lenne a felhasználó számára...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
saaryba
csendes tag
Sziasztok
Hogy tudom lefényképezni iTunessal az iphone képernyőjét vagy amit éppen mutat a telo?Privátra illik válaszolni!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest