Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
dud998
őstag
válasz szabogabor10 #198901 üzenetére
Sajnos én sem, mert a sima News sem érhető el. Talán majd 10 év múlva.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
törölt tag
Apple Card jól hangzik (amerikaiaknak)
-
veterán
Na TV végre.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dud998
őstag
Chris Evans nem tapsolt valami lelkesen.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
törölt tag
Csak legyen Music frissites is .
-
dud998
őstag
Nem semmi, megfűzték Steven Spielberget is.
-
buci30
addikt
Van egy verseny dronom és ahhoz kéne egy eachine otg 🙃🤔
Tudja valaki melyik lenne jó? Valaki képbe van ezzel?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
dud998
őstag
válasz Leones #198909 üzenetére
Gondolom az Apple TV+ miatt, velük népszerűsítik. Mindenesetre király!
-
veterán
Kicsit úgy érzem, hogy Trump-nak is üzennek ezzel. Jól teszik.
-
Def26
félisten
válasz szabogabor10 #198912 üzenetére
nekem ez pont nem tetszett. Nem gondolom, hogy meg kell ezzel osztaniuk a közönséget.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
veterán
válasz Def26 #198913 üzenetére
Nézd, az Apple már korábban is tett megjegyzéseket, ahogy egyébként a többi nagy techcég is. Úgyhogy igazából aki tájékozott, az eddig is tudott a Trump-pal való elég hideg viszonyukról. De nem akarok ebbe mélyebben belemenni.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz szabogabor10 #198914 üzenetére
Nekem azzal van a bajom, hogy ezt kell itt is nézni. Nem érdekel a viszonya Trumpal, meg Obamával sem. A termékek és szolgáltatások tetszenek, a többiről meg van a véleményem, de nem erőltetem másokra.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
veterán
-
törölt tag
Mennyi iCeleb vagyis Celeb+ most plusznak nevez mindent az Apple. Azt se tudom kicsodák, be se mutatkoznak, nevük sincs kiírva félórája vakerolnak. Mint valami kampány rendezvény lenne, a végén Tim Cook bejelenti indul az elnökválasztáson Trump ellen?
Az egészből eddig az Apple Card volt nagy szó, a többi még Amerikában is nudli, redditen a stream kommentek 90%-a az micsoda cringe. -
veterán
válasz hegezsolti #198918 üzenetére
A hsz, amire válaszoltál, 2012-ből származik.
-
Boonen007
őstag
Töltöm a 12.2-t. 🙂
-
DJosef
őstag
válasz szabogabor10 #198919 üzenetére
Majd akkor néztek igazán nagyot ha linkoln001 meg is köszöni a segítséget. ☺️
Forget about it
-
veterán
-
nord_
veterán
válasz #86564352 #198917 üzenetére
Azért Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, J.J. Abrams - de főleg Steven Spielberg! - hát hogy is mondjam... ha még nem is az alapműveltség része, de azért egy széles látókörű embernek illik ismerni őket.
A nudlit meg ráérünk akkor rájuk akasztani, ha nem jön be az, amire sokan számítanak tőlük. -
Giovan!
addikt
válasz nord_ #198923 üzenetére
Jó, de lehet hogy ő most jött ki a szikla alól, ahol az elmúlt pár évtizedet töltötte, szóval simán el lehet nézni ha neki pont nem mondanak semmit ezek a nevek.
Az öreg Spielberg mondjuk meg is lepett.Ettől függetlenül engem sem győztek meg, de ugye még el sem indult a szolgáltatás, így nehéz azért képet alkotni róla.
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
veterán
-
tuki2200
senior tag
válasz szabogabor10 #198927 üzenetére
Ha az OTP bevezette volna az Apple Pay-t, akkor lett volna lehetőség integrálni az appba, de így már tuti nem fogja engedni.
-
norbertoth
senior tag
válasz tuki2200 #198926 üzenetére
Pont erre gondoltam én is 😂
Egyébként ez a Májusban elérhető tv app mi lesz szerintetek pontosan?! Hasonló mint az HBO GO, csak több filmel, pl amik az iTunes-ban vannak fent? Nomeg ugye milyen típusú tv-re...😀 mert oké higy LG, node azon belül..• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Arellig
tag
Sziasztok,
A sirit ha bekapcsolom azaz megnyomom hosszan a home gonbot nem adja azt a tipikus pittyego hangot. Esetleg tudnatok segiteni ezt hol tudom bekapcsolni?
Koszonom -
törölt tag
válasz nord_ #198923 üzenetére
és (#198925) Giovan!
Nem arról van szó ne ismertem volna fel doktor szöszit és Récsölt, az Office arcot vagy Spielberget. Nézőtéren láttam Captain America unja magát. Mellette ülő Dowton Abbey színésznő ha jól láttam.
Hanem azért mindenki beszél 5-10 percet illik felkonferálni, kiírni, bemutatkozni ezt még az Oscar gálán is megteszik.
Hiába olvasok Harry Pottert a repülőn és leülne mellém JK Rawling és elkezd beszélni a könyvről, ha nem mutatkozik be lövésem sincs kicsoda. JJ Abrams nevét mondod nekem, akkor tudom ki az és beugrik minimum három filmje kapásból. Név nélkül ki áll, nem tudom ki az csak arcról.
Aki énekelt nő nem ismertem egyáltalán, a pakisztáni srácról most látom standup comedy arc, a végén a szentbeszéd után azt hittem hirtelen messziről Michelle Obama az, ja nem az amerikai mónikasós nő. Egyébként lazán elképzelhetőnek tartom a nézőtéren ott ült egy húszéves youtuber, tech blogger és nem tudta ki az. Nálunk egy átlag magyar fiatal ma felismerné arcról pl. Friderikuszt? Még a név se biztos mondana neki valamit.
Hogy kit illene tudni fejből széles látókörrel ki kicsoda az nézőpont kérdése, illene tudni kik a tavalyi Nobel-díjasok, az orvos aki X évtizede vakcinát fejlesztett ki durva vírusok ellen.No mindegy, ha ti minden beszélőt felismertetek csak arcról egytől egyig, akkor pacsi nektek nagyon képben vagytok.
-
markknight
veterán
Sajnos ez a keynote volt a legallja mindennek. Azt néztem mikor tudok elõretekerni mert untam az egészet és egyben elrettentem is. Mindenbõl van már elõfizetés, még a Newsból is, ami egy röhej, az elõfizetéses játékoktól meg szóhoz sem jutok.. Hangoztatják a krativitást, meg hogy ötletek megváltoztatják a világot.. most komolyan? Mit adtok ti a világhoz? Ezek komolyan azt hiszik, hogy a kütyükkel bármit hozzátesznek? Szeretem az Applet, mindenem az, de ez sok. A mûvészek mind papírra dolgoznak, ez a fekete-fehér kicentizett filmbõl is kiderült. Amiket letolnak bullshitek az sem kutya, volt itt fizetett Aquaman reklámtól kezdve minden. “Szerettem Jason Momoát a GoT-ban, alig várom, hogy megnézzem az Aquamant” - persze ezt a mondatott síri csend fogadta, mert komolyan, ki nem sz@rja le? Amerika Kapitány unott feje mindent elárult. Kõkemény biztonsági játék amit az Apple játszik, mert iPhone fronton már nem jeleskednek, így kellett valami amibõl több és több pénzt tudnak akasztani. Várom az elõfizetéses stocks és maps appot.
Az iOS 12-nek meg örülök. Jó cuccok vannak benne, direkt nem bétáztam
[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
válasz markknight #198932 üzenetére
Mac-et használsz?->iPhone,
iPhonet használsz?-> App Store,
Zenét hallgatsz?->Apple Music (itunes)
Filmet nézel?-> Apple TV (plus)
Vásárolsz?-> Apple Card
Olvasol?-> Apple News
Játszol?-> Apple Arcade.Látványosan magukhoz akarják láncolni és bezárni az ökoszisztémába a felhasználókat, kihasználva a saját iOS és Mac szabályozások és extra sáp adta versenyelőnyt a konkurenciákkal szemben. Ez üzletileg nagyon jó lépés. Erkölcsileg? Megkérdőjelezhető. A felhasználóknak, hogy fog esni, ha megszűnik a választás lehetősége? Majd meglátjuk.
-
veterán
Egyértelmű, hogy a services divíziót akarják nagyon tolni most. Mert az iPhone eladások stabil növekedésének szerintem örökre vége van.
-
veterán
Az Apple card brutalis. Durva hogy megleptek. Kivancsi vagyok hogy hozzank valaha is eljut-e. Ha mast nem veszek egy utangyartottat az Ebay-en.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
markknight
veterán
válasz tuki2200 #198933 üzenetére
Üzletileg? Majd a számok eldöntik, de valszeg összejön a kívánt subscriber mennyiség. Mondjuk az picit öngól, hogy elhozzák tvkre is az Apple TV appot, mert ha van netflix iPadre meg iPhone-ra is, akkor miért is választanám õket? Valszeg ez is ilyen decent kategóriás cucc lesz mint a Music, mert a Spotifyal azóta sem tudták tartani az iramot.
[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
válasz markknight #198936 üzenetére
A Netflix es a Spotify azert nyujtott be keresetet es keszul a perre, mert nekik az Apple nem hajlandó csökkenteni a 30%-ot és megkerülhetetlen. Mikor a Netflix átirányitotta a vásárlást böngészőbe, az Apple letiltotta a szabalyaira hivatkozva. Így árat kellesz emelniük, ez a tisztességtelen versenyelőny. Ha ott lesz előtelepítve/az AppStore-ba fő oldalon egyből az Apple TV 7$-ert, kevesebb user fogja valasztani 10-12$-ert a Netflixet valamelyik almenüből.
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Valaki frissített SE-t 12.2-re?
5S-re felraktam PC-s iTuneszal és rendesen akadozik rajta az egész rendszer... Így megkímélném az SE-t meg az időmet ha ott is ez van!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
törölt tag
Az Apple Card azért elég jó húzás volt Apple Pay mellé. A Facebook botrányok közben és hogy a Google egy reklámcég, azt is hangoztatják nekik fontos a privacy téma. Fizetést demózó nő is beszélt erről és a News ajánlónál is mondták letölt egy kupac magazin ajánlót és helyben a készüléken történik az érdeklődés meghatározása mit ajánljon következő olvasnivalónak, nincs hazabeszélés.
A másik amit leszűrtem most a hírek és tv, mozi kapcsán ezek a piacok sokkal-sokkal nagyobb fák vannak az erdőben még a trilliárdos Apple fejszéjéhez is mint Jobs idejében. Régen a zene kapcsán Jobs kb. erőből rávette a nagy kiadókat irány az iTunes integráció, aki kimarad lemarad mert az iPod forradalmi volt. Idővel még a Beatles katalógusról is megegyeztek. Most Cook ezt nem tudja megtenni, hiába HBO és NatGeo tartalmak mégis minden kategóriában lesz nagy név hiányzó: Apple News előfizetés New York Times nélkül, Apple TV integráció Netflix nélkül, régi pletyka az is a sportközvetítésekbe is beszállnak, de ki tudja lesz-e belőle valami kitúrni a hagyományos tévéket. Még óriási nehézség a meglévő szolgáltatásaikkal is, hogy mindenféle jogi, anyagi érdek miatt a sok reklámozott jóság US only + pár más ország.
"hogy ötletek megváltoztatják a világot.. most komolyan? Mit adtok ti a világhoz? Ezek komolyan azt hiszik, hogy a kütyükkel bármit hozzátesznek?"
Igen, hiszik változtatnak a világon. Pl. az iPod-iTunes a zenében megváltoztatta. Az iPhone forradalmi volt: Nokia, Blackberry mentek a levesbe, Android újratervezés, Windows Mobile kaputt. Van, amikor nem ők találnak ki X funkciót, de ők teszik kényelmessé és elterjedtté. Pl. a Live Photos. A Nokia Lumia évekkel előbb tudta, kutya se ismerte. Most iPhone esetében pedig leveleket írnak Cooknak, de jó a nagyi utolsó fényképe igazából rövid videó is. Lumiában volt retinafelismerő a TouchID korában, vezetéknélküli töltés is, mégis most a FaceID amit az átlagember "elsőnek" hitt már ilyet is tudnak a telefonok?
Videóvágás Mac és Final Cut sokaknál alap. A részletekre figyelés pl. hasonlítsd össze tavaly hogyan jelent meg a dark mode a Mojave-ben és hogyan a Windows 10-ben, ég és föld az átgondoltság, az odafigyelés. Az egész out of the box élmény számítógépen és telefonon is. OS X gyári appok minősége, iWork, iPhoto VS átlag Windows OEM bloatware trial cuccokkal. Az Apple filozófia, ökoszisztémában gondolkozás. Most divat az adatbányászás és reklámozás, ők a privacy vonalat képviselik.
Amíg mindenki más cég vonta a vállát, Jobs hadat üzent az elavult flash-nek. Amíg a Google évente két chat appot szült és temetett el, amíg a Microsoft elherdálta az MSN Messengert és a Skype-ot is, az iMessage szinte szabvány Amerikában és jól kitalált stratégia iPhone vásárlásra. Amíg a riválisok másoltak, ők diktáltak trendeket. Pl. jack dugó elhagyás esete: előbb cikizte őket a Google, egy évre rá ők is kivették a Pixel 2-ből.
Valamiért az iPod nyert és nem a Microsoft Zune és nem a Sony akármi. Okosórából valamiért az Apple Watch népszerűbb. Tablet szinonimája valamiért az iPad. AirPods előtt volt más millió számra eladott népszerű vezetéknélküli fülhallgató?
Fizetés terén olyan elterjedt mint az Apple Pay és a mai almás Card is eléggé első? Siri most béna, de elsők közt volt. A saját fejlesztésű bitangerős processzoraik? A kamerák? iOS optimalizáció hogy 2019-ben is elég a 2 GB RAM és öt éves 5S is támogatva még? Apple rakott először 64 bites CPU-t okostelefonba.
Ennyi mérföldkő azt hiszem elég bizonyítani, igen változtattak a világon. Nekünk az a jó versenyeznek egymással ezek a cégek ki tud jobbat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-
veterán
Sokan azt várták, hogy saját tv előfizetési szolgáltatást is indítanak, konkurenciát állítva a PS Vue, DirecTV NOW, Sling és társainak, de iszonyatos pénz és sok körös tárgyalássorozat megegyezni a főbb műsorszolgáltatókkal, erre jó bizonyíték az AT&T és a Viacom mostani viaskodása. Úgyhogy ezek szerint ebbe a játszmába ők nem akarnak belemenni. Na meg egy 100-200 csatornás csomagot nem tudnának havi 10-20 dolcsiért adni, az is biztos. Inkább úgy a tízszereséért.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz markknight #198947 üzenetére
+1
Rohadtul egyetértek,azt kell mondjam.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
dud998
őstag
válasz mtomi95 #198939 üzenetére
Teljesen rendben van. 😉
-
buci30
addikt
Én is fanatikusnak tartottam magam de ez a mai ios mar közel nem hoz semmi olyat.
Én már többször gondolkoztam Samsung valtasra a rendszer stabilitás ami vissza fog.
Mert Samsunggal sokkal.tobn lehetőség van aki ezt tagadja az hazudik.Szóval nagyon gyenge már iPhone frissítések semmi uhh de leesik az állam nincs már.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest