Új hozzászólás Aktív témák

  • wrathchild

    tag

    Üdv! Segítséget, véleményt szeretnék kérni, ha van, aki hasonlót tapasztalt:
    olvastam, hogy akkumulátor problémák jelentkeztek bizonyos (6s biztos, lehet más típusnál is) készülékeknél és ingyenesen cserélik. Sajnos az én 6S készülékem nem tartozik az ingyen aksi cserés telefonok közé a sorozatszám alapján.
    Nem vagyok benne biztos, de talán az új iOS (10.1-et raktam fel először a 9 után) frissítés óta fordult elő először, hogy a telefon 25-30%-os töltöttség alá esve működés közben (zsebben soha) hirtelen kikapcsolt.
    Először egy külső kamera app-ot gondoltam problémásnak, de aztán gmail, egyéb appok esetében is többször előfordult. Az elmúlt 1-1,5 hónapban kb. 12-15 alkalommal.
    Ilyenkor a bekapcsolásra töltőt kér, de az az adott szituban nincs.
    Pár mp múlva viszont másodikra mindig bekapcsol, de a jelkód és PIN beütése után, néha már a kettő között újra kikapcsol. Ezt akár 4-5-ször egymás után.
    Mikor végül töltőre dugom, azonnal gond nélkül bekapcsol.ÉS AZ AKSI TÖLTÖTTSÉG MARAD A KIKAPCSOLÁSKORI 25-30%!!!
    Neten olvastam, hogy a töltöttség kijelzése hibás (azaz hiába mutat X %-ot még, már valójában jobban lemerült az aksi), ez az én esetemben valószínűleg nem igaz, hisz utána töltőről levéve működik sokszor tovább.
    Tegnap épp újra több fotót készítettem volna, amikor feltűnt, hogy rohamosan merül az aksi:
    34%-ról 10 perc alatt 23-ra esett úgy, hogy közben kikapcsoltam a wifit és mobilnetet is és minden appot bezártam...
    Gondoltam, kicseréltetem az aksit saját költségen, de pl. iStyle időpontegyeztetés esetén is 5-8 napra bent tartaná a készüléket (amúgy ez mindenhol így van????) és kb. 14 ezer ft....
    Egyáltalán így lehet, hogy nem is aksi gond van, hanem szoftveres?
    Bármi javaslatotok van esetleg?
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák