Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz sebesvarib #133007 üzenetére
Furak ezek az eseti jelleggel egyik keszuleken meglevo masikon nem meglevo hibak (ugyanazon szerian belul).
Nekem sem air2-on, sem 6S-en, sem pedig 4S-en nincs problemam, de van akinek meg minden eszkozen, vagy egyiken problema masikon nem (kulfoldi forumban irtak ilyet)
Ugyanolyan jelenseg (legalabbis elofordulasra) mint az ios6-ra torteno frissiteskoe iphone4, 4S-ek wifi chipje elszallt, vagy nem szallt el, csak ez nem hardveres problemanak tunik. -
_adaml21_
őstag
A link meg(nem)nyitós hiba nekem is fennáll, iPhone 6 és iPad Air.
Szombat óta érzékelem a gondot (pedig 9.3 már fenn van hétfő óta mindkettőn), és használhatatlanok így a készülékek, iszonyatosan bosszantó... -
_adaml21_
őstag
válasz szekfizsolt #133058 üzenetére
Aham, "cseretelefonom", egy 4S, 9.2.1, és ugyanez a hiba.
BRAVÓ! -
turika86
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #133037 üzenetére
nem trollkodni jöttem csak vártam a szarazandroid samu kommenteket! egyébként meg samsung árképzése közelébe sincs a rajfonnak.
meg már egy színvonal hogy a samuhoz kell viszonyítani a csoda telefont. végre már fele funkciot tudja mint az android, és bizony itt is egyre durvább bugok vannak, de hát az alma az alma...[ Szerkesztve ]
"Time is the fire in which we burn"
-
B-L-A-C-K
titán
válasz turika86 #133068 üzenetére
Igen tényleg nem trollkodni jöttél, most is 30 évesen (gondolom a 86 nem véletlenül van a neved mellett) "rajfonozol" mint egy ovodás. Most komolyan kérdezem, szerinted ennyi idősen ez itt menő De megsúgom mert lehet a választ se tudod rá, 8-10 évesen esetleg az lenne, 30 évesen már inkább ciki kategória.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
EZ az app nem tudom hogy kúszott át az AppStore ellenőrzésen, de kiírja az akksi pontos kapacitását, ciklusszámát, hőfokot és a merülés aktuális mértékét mAh-ban. Korábban ezt csak jailbreakkel lehetett megnézni.
-
törölt tag
Sziasztok,
Nem vagyok gép közelben egy ideig, szeretnék egy mp3-mat letölteni, de Apple Music-on nincs fent. Mi lenne a legjobb alternatíva?
YouTube nem a legjobb megoldás.
5s -
Noxy
veterán
-
_adaml21_
őstag
Igen, végigolvastam. Csak kommentekben, meg erre-arra lehetett olvasni, hogy az általam írt dolgok esetleg megoldhatják a problémát. Leírtam, hogy nekem nem segített, hátha másnak ez támaszt nyújt a további kísérletezgetéshez.
Indokolt volt a kioktató hangnem? Szerintem nem.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Teljesen jó! 😊
6S megjelenés óta van: 216 ciklus; 4%-os elhasználódás (96%)iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest