Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Szerintetek ez jó lehet?
inCharge Keyring Charging Cable: 2-Pack
Tetszik, hogy kompakt és még jól is néz ki. Vagy ha nem, esetleg van amit javasolnátok hasonló méretben?
Köszi!
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
gretzky77
veterán
válasz r3dsnake #132653 üzenetére
Ha nekem telekomos a készülékem -gondolom hivatalos viszonteladónak számít - akkor 2 év a garancia? 2 éven belül vihetem almáékhoz vagy mondjuk 2.évben csak Telekomhoz?
Gondolom a 2.év az a korlátozott garancia amikor nekem kell bizonyítani,hogy gyártási hiba miatt romlott el?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #132657 üzenetére
A 2. év szavatosság, de legtöbb esetben ugyanolyan elbírálás alá esik, mint a garancia. Épp múltkor leveleztem az Almáriummal erről, ott is ugyanúgy csere van, ha valami hibát állapítanak meg. Neked kellene bizonyítanod, hogy gyári hiba, de erre nincs szükség, úgy állapítottam meg a szavaikból. Persze próba cseresznye, egy hívást megér a dolog.
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Az iPhone 5S-emben az előlapi kamera kicsit elvan csúszva,kamera képen ezt nem látni,de zavar,hogy nincs középen.
Ezt nehéz visszatenni a helyére?
Egyáltalán hogy lehet? -
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #132658 üzenetére
Akkor mégsem változott semmi. Egy próbát valóban lehet tenni a szavatossággal is, de pusztán az adott szerviz jóindulatán múlik, ha valóban átvállalják a bizonyítási felelősséget és úgy kezelik a 2. évet is, mintha jótállás lenne.
S40: szolgáltatóhoz kell a garilevél, APR-nél független telónál sorozatszám alapján megy a gari, úgyhogy gondolom szolgáltatós telefonhoz se kell papír, max ha már egyszer volt cserélve és újraindult amiatt a garancia[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lacy86
addikt
válasz Lacikaa9988 #132660 üzenetére
Itt a lapcsaladon rakeresel Fagyallo kollegara vagy beviszed iStyle-ba es gariba cserelik!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Lacikaa9988 #132660 üzenetére
Van egy kis műanyag tok, amibe belemegy a kamera, konkrétan erről van szó. Ez a kis tok ragasztva van, gondolom ez engedhetett el.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz OldAkita #132627 üzenetére
Örülök, hogy hasznos lehetett valakinek. Szerintem nagyjából itt kell megállni. A 9.3 hibátlan az I5-el és 5S-el is, gondolom az újabb típusokkal hasonlóképpen. Jobb, mint a 9.2.1, ami számomra furcsa, nem erre számítottam. De gyanús számomra az is, hogy ezek a készülékek ( I5 / 5C ) a következő frissítéssel már csak gyengülnek. Ne legyen így. Kíváncsi leszek az IOS 10-re, de várni fogok vele.
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
ha eladom az i5-ömet, akkor elég annyi csak, hogy egy gyári visszaállítást csinálok? -
bigdady
nagyúr
Eleg profi hogy ujraindításnál is az alma logo night shiftes
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Van egy 5S, aminek a fülhallgatójának a gombjai nem mindig érzékelnek. Egy APR-ben ennek a garanciáztatása mennyi időbe telik? Hogy lehet leggyorsabban megjavíttatni? Le kell adni a telefont? Vidékről lehet küldeni?
-
gears27
aktív tag
Sziasztok. Ma vásároltam használtan egy iphone 5-ös telot. A gondom az, hogy teljesen lemerült ès töltőre dugva nem kapcsol be. Powe+home gombot is probáltam de ugy sem csinál semmit. Gèpre dugva sem. Kb 1-1,5 órája van a töltőn. Mi lehet a baja? Illetve mit lehetne tenni?
[ Szerkesztve ]
Seggsztézis
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gears27 #132686 üzenetére
iPad töltőd nincs otthon véletlenül? Van olyan ha sz@r már az aksi és teljesen lemerül akkor kell neki egy nagyobb löket, és iPad töltővel életre kelthető. Amúgy ha sz@r reklamálj az eladónál, de valószínű csak egy aksi gond lesz, pár ezer forintos tétel, de ezt is érdemes behajtani rajta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gears27 #132688 üzenetére
De gondolom online nézted ki, ott meg csak feltudod venni vele a kapcsolatot.
oliwire: Headset gariztatásba semmilyen tapasztalatom sincs, de van hogy egy kábelnél a telefont is bekérik, futáros megoldás amúgy van, vedd fel szerintem a kapcsolatot pl az Almáriummal, és kérdezz rá mi a menete.
[ Szerkesztve ]
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, most vettem észre, hogy ha megnyomom a telefonom (i6) képernyőjén kicsit jobban vagy kétoldalró összeszorítom akkor nyikorog/ recseg.. Nem nagyon de ha közel teszem a fülemhez, észrevehető... Ez normális? Egy ismerősömnek van iphone 6ja de neki nem csinál ilyet... Lehet túlreagálom csak áprilisban jár le a gari s gondoltam ha nem normális el kellene vigyem
"Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyü és szép termeted?" -William Blake-
-
Arcképgyáros
válasz kemkriszt98 #132695 üzenetére
Nem normális. Vidd el vagy ha van otthon olyan csavarhúzód akkor húzd meg az alján a csavarokat. De ha garis akkor inkább elvinném a helyedben.
-
andikaaa
aktív tag
Nálam is előfordult ma a töltésprobléma. 2 töltővel is kipróbáltam, nem töltött. Váltottam konnektort, másik kábelt, úgy sem, csak az újraindítás segített. Azt szeretném kérdezni, akinek volt hasonló gondja, hogy ez rendszeressé válik vagy egyre sűrűbben elő fog fordulni? Érdemes szervizbe vinni ezért? (Ez egy 9 hónapos iPhone 6.)
-
Oktive
csendes újonc
Sziasztok!
Eladná édesanyám az iPhone 5s-ét, és érdekelne , hogy iTunes nélkül hogylehet gyári alaphelyzetbe rakni a telefont?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Oktive #132699 üzenetére
iCloudba elsőnek a keresést kapcsold ki ha be van:
Beállítások -> iCloud -> iPhone keresés -> ki
(ez azért kell mert ha nem kapcsolod ki visszaállítás után csak úgy tudod újra használni ha megadod az előtte használt Apple ID-t, és jelszót)
Majd teljes visszaállítás:
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás (legalul) -> Összes tartalom, beállítás törlése
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest