Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Aki szuperhíró fan annak ez a játék alap!
Tegnap óta nyúzom.
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
buci30
addikt
Volt egy fotó program ami azt tudta ,h fényképet csináltam és egy szellem volt a háttérbe úgy látszott utána...
Valaki tudja melyik ez igy?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
vadászcsiga
félisten
Nincs valami platform független csevegő alkalmazás ami iPadre is van? Fb messengeren kívül?
-
TheMarci
addikt
-
206 cc
senior tag
válasz vadászcsiga #17659 üzenetére
A viber akkor sem telepíthető iPad-re ha sim-es a tablet?
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
polonic
félisten
válasz vadászcsiga #17657 üzenetére
telegram messenger
-
bull84ghia
őstag
Snapchat esetleg?
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Diokhan
addikt
Hangouts...?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
206 cc
senior tag
válasz vadászcsiga #17661 üzenetére
Jaaa...azt tudom,de van egy két sörért(1000.-ft lebeszélhető) "vett" vadi új Tescós sim-em...amit tudnék beletenni....csak azt nem tudom megjön e ipad-re az aktiváló smsbeli kód?!
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #17661 üzenetére
Tuti? Nekem pc-re és 2 telóra is be volt állítva.
-
lhurgoyf
tag
Üdv mindenki!
Egy ideje keresek egy olyan alkalmazást, amivel be tudom állítani, hogy bizonyos időpontokban a telefon automatikusan repülő üzemmódba kapcsoljon, aztán meg később vissza - és ezt nem csak egyszer, hanem akár 50-szer is egy héten, mindet előre beállítgatva. Régen, androidos koromban használtam ilyet, iOS-en nem találok. Ötlet? -
Polllen
nagyúr
Tudtok olyan app-t ajánlani, amivel cikkeket lehet átküldeni kindle-re?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
r3dsnake
nagyúr
Masnal is szar a messenger a tegnapi frissites ota? Alig kapcsolodik fel es ha elolvasom az uzit, akkor is olvasatlan marad. Ha irok, akkor a sajat hozzaszolasomat mutatja olvasatlankent. Quick reply-t pedig meg mindig keptelenek voltak beletenni...
-
Eagl3
veterán
Sygic navihoz csak ez az extra béna google fordítós hang van vagy valahogy normálisabbat is be lehet állítani?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Mi az a program amivel lehet nezni es jelzi is ha egy sorozatnak jon uj resze?
-
-
matyi19
őstag
válasz V.Stryker #17679 üzenetére
Soha nem használtam ilyen jellegű appot, TVShow Time jónak tűnik...
-
matyi19
őstag
Nem turom, szamomra termeszetes ha egy app.-ert kiadok 2x vagy akar tobb €-t, akkor ne csak, a gagyi google translate-os hanggal navigaljon.
Sygik eseteben is, egy kellemes noi hang navigal.Szerk.:
Jah azt hiszem felre ertettel a "termeszetesen nem" arra iranyult, hogy nem csak google-os, hang van...[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Csengőhangokat honnan szoktatok vadászni?
-
-
Diokhan
addikt
A Fb messenger semmit nem tolt be csak egy piros sávban fent ami közli, hogy nem sikerült betölteni a beszélgetéseket! Nektek működik rendesen? Ios 8.1.2 , i5...!
Polllen én mar azt sem vágom mi az a kindle...
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
4S-re (7.1.2) keresek pedometer appot, ami nem eszi az akksit és max csak gps kell hozzá. Tudtok ilyet javasolni? Storeban eddig csak nekem nem tetsző, csillivilli appokat találtam."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz Polllen #17695 üzenetére
Nem sport trackerre gondoltam, arra nekem a strava van Egy egyszerű lépésszámlálóra. Nézegettem pl a Move appot, de valamiért nem jön be. Egy faék egyszerűségűt szeretnék találni, de azok meg vagy 8-as rendszerre vannak (tudom, frissítsek ) , vagy i5-től felfelé.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz Polllen #17697 üzenetére
Tudom, egyedi a hülyeségem Endomondo droidon sem jött be, nem volt pontos edzések, versenyek alkalmával. Ha meg ott a Strava, nem szeretnék egy másik "all in one" appot feltenni mellé.
Most eddig ez a nyerő.(#17698) Tibee86: Tudom, ezért is nehéz megtalálnom a megfelelő appot
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest