Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #18901 üzenetére
Osszefuzi a valaszt a rendszer az eredeti mailel. Gyulolom
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #18897 üzenetére
En a biztonsági kráterek javítására várnék inkább. A garázscég esetében még oké volt, de Microsofttól durva. Közben felvásárloták a Sunrise-t is, szerintem integrálni fogják az Outlookba. Ha jól sejtem, nagyon ütős alkalmazás lesz.
A legjobb aláírás a héten
-
Vasinger!
nagyúr
-
erdoke
titán
válasz Vasinger! #18904 üzenetére
Az, hogy gyakorlatilag átmegy a céges Exchange levelezésed az Acompli (izé, MS) szerverein, nagyon nem része az asztali Outlooknak. Szerintem csak nem akartak addig várni az Outlook néven kiadással, amíg ennyire átírják a szoftvert. Lesz vagy fél év.
A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
Ha törlöm a Godust (szinte kijátszottam) akkor megmarad az elmentett állás? Facebook mentés be van kapcsolva!
-
törölt tag
Van olyan alkalmazás, amivel virtuális szoba dizájnt lehet kreálni, szóval egyfajta lakberendezés app. Esetleg a szoba méretét is meglehetne adni, konkrét méretekkel, ha van ilyen. Köszi!
-
catroot
veterán
válasz legiaap #18912 üzenetére
Az egy másik bug, amikor beírsz valamit és nem ad ki semmit. Ez most is előjött. De itt konkrétan nem jön elő a billentyűzet. Ez amúgy droid alatt is megvan a swift esetén. Bár ott többször előjön és mocskos idegesítő tud lenni.
Gépelnél és nem tudsz...vagy pár karakter után eltűnik.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
nylontacsko
senior tag
Problémám a következő:
iOS 8 esetében az email kliensbe be van állítva egy gmail-es cím. Ez az alapértelmezett.
Amennyiben a telefonon leszedem az emaileket, úgy az már nem jelenik meg a számítógépen.Hotmail esetén ezzel nincs gond, hiszen:
Beállítások - Mail, Kontaktok, Naptárak és ott ki tudom választani a Mai napi szinkron - Nincs korlát és ugye akkor látom a gépen is és a telefonon is.Gmailnél nincs ilyen beállítási opció
Legalábbis én ilyen beállítást nem látok."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
shai-hulud
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy használja-e valaki köztetek a TotalReader Pro nevű "csoda" e-book olvasó appot?
A leírása alapján teljesen rendben van amit tud. Igazábol a könyvek konvertálgatását szeretném kiváltani vele, mert van mindenféle formátumú könyvem (.epub, .mobi, stb.). Eddig ezeket online konverterrel átraktam .epub-ba, mert csak iPhone-ra kellett (arra tökéletesen megfelelt), de mivel most már van iPad-em is, amin ugye sokkal jobb olvasni, gondoltam nem konvertálgatok.
Szóval, aki használja, szeretném megkérdezni, hogy megéri-e az 5 eurót?
Tudom, hogy van free változat, majd le is tesztelem, de a leírásból, nekem nem jött le, hogy mi a különbség tudásban a free és a Pro között.Köszönöm
-
Diokhan
addikt
válasz catroot #18910 üzenetére
En ezért használok gyári billentyűzetet, semmivel sem rosszabb, mint a swift! Androidon megváltás volt, iOS-en szerintem felesleges...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz catroot #18918 üzenetére
Majd számolj be a tapasztalataidról
Hogy ne legyek off, van valami jo app 4s-re amivel slow motion videót lehet csinálni?
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
oszi666
őstag
válasz vadászcsiga #18897 üzenetére
A beepitett naptarral egyszeruen zsenialis. Pont ilyet kereseltem.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nauro
aktív tag
Tudtok ajanlani nekem egy alkalmazást ui tervezgetéshez/rajzokhoz, ha nem lenne nalam notesz? Koszi
-
bok92
addikt
válasz vadászcsiga #18928 üzenetére
Igen.
-
HUTCHDB
nagyúr
A dragon (vlc) player ékezetes betűket nem kezel, vagy más hiba van nálam?
Nas-ról (online) játszok le filmet viszont a hozzà tartozó feliratban lévő ékezetes betűk nem jelennek meg." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
polonic
félisten
Van valami olyan program, amivel ipadre lehet streamelni a filmet?
Vagy egyszerűen teamviewer és kész?
-
cibere11
tag
üdv!
Olyan alkalmazást keresek amivel a zenéimhez albumborítókat tudok letölteni.Köszönöm.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Tressy
senior tag
Van valakinek müködö OpenTTD-je iPhonera?Sajna a iPados változat csak iPadon megy iPhone-os hibát dob telepitéskor.
-
bok92
addikt
Vannak olyan tweakek iPadre amik valóban hasznosak a mindennapok során? Auxo 3, Activator, f.lux?? Esetleg a beekeyboardhoz hasonló tweak van e még ? Mert ahogy néztem igen jó cuccnak tűnik, billentyűzet shortcutokat lehet hozzá rendelni, pl alkalmazás váltás meg egyéb hasznos dolog, csak sajnos nem kompatibilis az ios 8 rendszerrel.
-
Tibee86
nagyúr
Akciós a Pumped BMX 2, ennyiért simán megéri.
-
SpongyaBob
veterán
A MoviePro-t használja valaki mondjuk 5s-en? Lenne néhány kérdésem, mielőtt megveszem (Hiába várok rá, hogy olcsóbb legyen, pedig volt amikor ingyenes is volt )
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
bigdady
nagyúr
Régen nem úgy volt hogy vmi trükkel proxy mögül vagy hogy ingyenes volt a google music?
Most csak 1 hó ingyenességet látok pedig tuti vilt vmi ilyesmi. Csak bankkartyát kellett regisztrálni de 0 Ft-ot volt le vagy mi -
cibere11
tag
Üdv!
Egy újabb kérdésem lenne.
A gyári EarPod headset nem tud számot váltani.Nincs erre valami tweak vagy app? Köszönöm.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
Új hozzászólás Aktív témák
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest