Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
galaxys80
veterán
Gyári YouTube egyébként le tudja játszani az 1080-at is? Vagy csak 720p?
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz smallmer #17300 üzenetére
Na ez az amire mindenki mást fog írni. Én ezt használom: Rise Alarm Clock
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
törölt tag
A gyári xD
-
legiaap
félisten
Ti tudtok játszani a Vainglory-val? Leszedtem Air-re, de meg se nyikkan. Bármire megyek a játékon belül nem tölt be semmit sem.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Richvargas
tag
Sziasztok!
Van olyan zenelejátszó app, ami ismer cue filet? Pl a Winamp tud olyat, hogy ha a cue-t nyitom meg, és ugyanazon a néven van mellette a zenefile is, akkor a cue-ben lévő időpontok fejezetként funkcionálnak, így tudok bennük lépkedni, és a playlisten különálló trackenként jeleníti meg. Ez kéne mobilra. Ismer valaki ilyet?
Előre is köszi! -
gyuromoj
veterán
válasz Mela Kehes #17289 üzenetére
Egyelőre igen. Jöhetne már frissítés ami tovább bővíti.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz smallmer #17300 üzenetére
Egyértelmű, hosszú évek óta a Sleep Cycle alarm clock.
Van még emellé Sleep Cycle power nap alkalmazásuk is (szundira). Természetesen Health app kompatibilisek. -
törölt tag
válasz Totheground #17316 üzenetére
+1
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #17316 üzenetére
Jo egyertelmu persze, de nah... Idiotasag kulon kezelni az esti alvast es a napet. Plane hogy neha nem is tudom elore melyik lesz belole.
-
gyuromoj
veterán
válasz Mela Kehes #17319 üzenetére
Nekem meg van pár dolog amit kene fejleszteni. Ettől függetlenül remelem jovoheten kiadnak egy frissítest.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gzbotii
nagyúr
Kérdeztem régebb, de nincs Google Keep-re egy normális kliens?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Maxtreme
addikt
Bár már régebben próbálkoztam (sikertelenül) de most újra megteszem hátha.
Sajnos nem tudok appstore-ból vásárolni (és nem is tervezek a jövőben sem ezt az egy programot kivéve) dombtornyomot bankkártya hiánya miatt, viszont kellene nekem egy alkalmazás.
Nevezetesen erről lenne szó
Amint látjátok nem egy drága..
Ha valaki megtenné hogy elküldi nekem gift-be (én meg elutalom neki az árát) azt nagyon megköszönném.Az esetleges jótevő plz dobjon egy pm-et.
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #17327 üzenetére
Téged is látni még?
-
r3dsnake
nagyúr
Vainglory masnal sem megy? A choose your hero resznel nem tudok kivalaszani semmit.
-
Richvargas
tag
Erre tudna valaki válaszolni?
Köszi. -
Wlac
Ármester
A Facebook Messenger leváltására milyen appot javasoltok? Egy sima chat kliensre lenne szükségem, nem kell semmi extra bele, de a store-ban nem találok semmi hasznosat. Ingyenes és fizetős is jöhet, és olyanra lenne szükségem, aminek elég az IOS 7.1.2.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz TheMarci #17335 üzenetére
Az összes haverom FB-t használ, szóval maradnom kell nekem is. Találtam cikkeket, de az összes annyira elfogult, hogy az általuk 10/10-et kapott appok a store-ban 1-2 csillag körül mozognak.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
bull84ghia
őstag
Megjött az inbox meghívóm, ki is próbáltam de én inkább maradok a mailboxnál.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
paavoo
aktív tag
Ez az interaktív értesítés egy újabb parasztvakítás lett, eddig amelyik 3rd party app megkapta ezt a funkciót egyik sem úgy működik mint az apple féle quick reply a messagesben.
Mai viber frissítés is ez hozta, de rámegyek a válaszra megnyitja az appban a beszelgetést. Azért elvárható lett volna egy hasonló megoldás mint a messagesnél ami van, hogy egyből lehet válaszolni amikor lehúzom felülről. Az apple nem engedélyezte ezt? Elég nagy szégyen, mert korábban is ilyen funkciója volt az értesítésnek, hogy egyből az appba vitt.[ Szerkesztve ]
-
paavoo
aktív tag
válasz Vasinger! #17344 üzenetére
Nem csak a Viber, a Facebook Messenger is pl hasonló. Semmire nem jó az interaktív értesítés!
WWDC után vártam már, hogy rendesen megírják végre a quick replyt minden messenger apphoz, de úgy látom hiába.
A widgetek nagyrésze dettó, mindegyik az appba irányít, szinte semmi gyors kezelés nem engedélyezett.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ma mire fel akcióztak le ennyi appot?
-
Wlac
Ármester
válasz madgie #17348 üzenetére
Cytus
Rayman Jungle Run
9mm
Sky Gamblers: Cold War
Sky Gamblers: Storm Raiders
The Wolf Amongst Us
Badland
Wild Blood
Shadow Blade
Godfire
Blueprint 3D HD
Might & Magic Clash of Heroes
Battle Supremacy
Cover Orange HDEzek akciósak ma. Bocs, hogy csak címeket írtam, de telóról nem tudok linkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- DRAGON GAMING PC // Ryzen 5 1500 // 16GB DDR4 // SSD+HDD // Gigabyte RADEON RX5700 8GB GAMING OC
- Zalman S4 Plus
- DELL VOSTRO 3900MT/i5 4460/8GB DDR3/GeForce GTX 745 4GB/240GB SSD/250GB HDD
- Samsung Galaxy Z Flip5 6,7" 5G 8/256GB krém - SM-F731BZEGEUE - 1 éves, GYÖNYÖRŰ állapot
- Zotac GeForce GTX 1080 AMP Extreme
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest