Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Ingyenesek a stickman gamek!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Diokhan
addikt
-
veterán
Ma ingyenes a Mail+ for Outlook. Letöltöttem, még nem próbáltam, azt írja, hogy ma ingyenes először.
-
ryori
senior tag
Van e olyan játék ami iOS-re és WP-re is van, és egymással lehet játszani cross platform?
-
jazzkifli
tag
Létezik olyan app ami automatikusan exportálja a hívásnaplót vmilyen szöveges vagy táblázatos formában?
Aláírás
-
raskolnikoff
őstag
válasz Tibee86 #17596 üzenetére
iphone 4. és nincs tele semmi szeméttel kb 10 app van. és kényszeresen kilépek mindenből. bár tudom hogy tökmindegy.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Ragnar95
félisten
válasz raskolnikoff #17611 üzenetére
Mondjuk i4-en nem szabad csodálkozni, hogy lassú, hiszen egy 4 éves modellről beszélünk...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
Szkennelésre mit használtok?
-
Tibee86
nagyúr
Köszi, cèlnak megteszi az ingyenes is.
-
SpongyaBob
veterán
Empire Run
2.99$most ingyenes.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Ragnar95
félisten
válasz SpongyaBob #17617 üzenetére
Köszi
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nofi
addikt
válasz SpongyaBob #17617 üzenetére
Tegnapelőtt Shadow Blade, ma meg ez... ki bírja ezt tárhellyel Köszi!
Xbox GT: nozsolt
-
penge111
addikt
Amikor a kártyajáték+rpg+3 match játék összeolvad egyé, így lehetne meghatározni a stílusát.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
matyi19
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz Ragnar95 #17612 üzenetére
Az nem jelentheti azt hogy egy alap Facebook alkalmazás ilyen szarul menjen. Nyilván játékoknál más a helyzet. De így ez elég szemét.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Ragnar95
félisten
válasz raskolnikoff #17624 üzenetére
A FB app alapból trágya úgy, ahogy van, az i4 hardvere meg erre csak rátesz még egy lapáttal...
-
raskolnikoff
őstag
válasz Ragnar95 #17625 üzenetére
Az is nagy igazság amúgy amit te mondasz. De határozottan állíthatom hogy eddig mindig csak gyorsabb volt.
Az akadozás egyébként kvára idegesít még windows alatt is, érdekes módon az egyetlen verzió ami nem szaggatott soha, az a win8 beépített facebookja (ami meg eléggé fapados, mint minden ami modern alkalmazás )
-
Ragnar95
félisten
válasz raskolnikoff #17626 üzenetére
Sajnos a FB app frissítésről frissítésre csak egyre rosszabb lesz
-
matyi19
őstag
Letoroltem a FB appot, egy darabig hasznalom a paper-t.
Ha megszokom marad, ha nem megy vissza a FB. -
nofi
addikt
Gondolkodtam melyik topicba írjam, de gondom van az iMessage szinkronizációval. iPhone-on be van állítva a Text forwarding iPad-re, küldés és fogadáshoz a telefonszámom, illetve az email is (iPad-en ugyanígy) és utóbbira nem szinkronizálja az üzeneteket...
Találkozott valaki hasonlóval?Xbox GT: nozsolt
-
Diokhan
addikt
Nem kell hozza Bluetooth, elvileg simán mennie kellene meg akkor is, ha nem egy wifin vannak! Próbáld meg azért az egyiket át kapcsolni 3Gre, vagy ilyesmi! De elvileg mennie kellene gond nélkül!
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Drachoo
senior tag
válasz Diokhan #17633 üzenetére
Úgy tudom azonos wifi hálón kell lenniük. Nekem ha azonos wifi hálón vannak akkor megy.
Sign in to the same iCloud account on all your devices, including your Mac.
Your iPhone and your iPad or iPod touch need to use iOS 8 or later. Your Mac needs to use OS X Yosemite.
All devices must be on the same Wi-Fi network.
All devices must be signed in to FaceTime using the same iCloud account. This means any device that shares your Apple ID will get your phone calls. Look below for instructions on how to turn off iPhone cellular calls.
Wi-Fi Calling needs to be off. Go to Settings > Phone. If you see Wi-Fi Calling, turn it off.(#17635) kabalthenbk Lefelé ott írja az sms-t is.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
FIREBLADE78
addikt
Rar fájlhoz milyen programot töltsek le?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
nofi
addikt
válasz Drachoo #17638 üzenetére
Igen, az sms continuity beállítása. Azaz, hogy ha elkezdesz gépelni az egyiken egy sms-t, a másikon folytathatod. Na én ettől még messze vagyok.
Köszi, hogy próbálsz segíteni, de én nem a "folytonosság" funkciót keresem, hanem csak szimplán a szinkronizációra vágyom.Ma nekiesek még egyszer, nyomok egy reset all settings-t és ha akkor sem akkor support. Sajnos nagyon olyan érzésem van, hogy valami egészen egyértelmű dolog nincs jól beállítva
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Diokhan
addikt
válasz Drachoo #17634 üzenetére
Ha logikusan bele gondol az ember akkor az iMessage is olyan, mint a skype vagy FB messenger... szerintem. Valamint az uzenetek is tárolódnak iCloud-on. Szóval nem értem miért kell mindenképp 1 wifi... Én azt hittem elég, ha csak netre kapcsolódik a divájsz és onnantól kezdve felhó alapon megy minden...
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
erdoke
titán
-
llaszlo
veterán
Az apple szervere ilyen tetű lassú, vagy nálam lenne a gond?
iTunes-szal elkezdtem letölteni az iOS8-at, de valami iszonyat tetű módon vánszorog lefelé. Pedig csak 1.7GB.
Amúgy a net működik rendesen és semmi sincs a háttérben ami lassítaná. -
206 cc
senior tag
Akit érdekel?! Akciós a legjobb szótárprogi..erre gondolok.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Akit érdekel?!!Akciós az egyik navigációs progi 2014.12.29-ig ....ez lenne...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest