Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz adalbert1 #14697 üzenetére

    Hosszútávra szerintem mindenképp Mini 4-et érdemes venni, a Mini 2 nem mai modell már és hardveresen is jelentősen elmarad a Mini 4-től.
    A Mini 2 iOS7-el jelent meg, tehát várhatóan már maximum az iOS11-et kapja csak meg, míg a Mini 4 iOS9-el jelent meg, tehát várhatóan az iOS13-at még mindenképp megkapja.
    A leírt felhasználási igények mindegyikére van ingyenes app (képregény olvasásban nem vagyok biztos, de iTunesban rá tudsz nézni te is iOS eszköz nélkül is az AppStore-ra amíg nincs meg az iPad). Egyedül az emulátor lehet kérdéses, mert alapból az Apple nem támogatja ezeket, így a store-ban nem igazán találsz, de régebben volt megoldás, hogy JB nélkül lehessen futtatni pl GBA/Nintendo DS emulátort, bár ez nem tudom jelenleg működik-e még.
    A konzolok kontrollerjei alapból nem csatlakoztathatóak az iPadhez, trükkök vannak rá hogy pl PS kontrollert tudj csatlakoztatni, de AppStore-os appok akkor sem fogják kezelni őket, csak az AppStore-on kívülről telepített emulátorok. Viszont vannak MFI (Made for iPhone) minősítésű kontrollerek, amik mennek tökéletesen az iOS-el, bár az adott app fejlesztőjének kell implementálnia a kontrolleres irányítást, így csak bizonyos appok kezelik őket.
    Szerintem mindenképp jobb vétel az Air 2, mint a Mini 4, mivel hardveresen ugyanazt tudják és a nagyobb kijelző sokkal jobb használati élményt biztosít, tehát hacsak nem hordoznád magaddal nap mint nap és nem olyan táskát hordasz, amibe csak a Mini fér bele, jobb választás az Air 2.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák