Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz kabelmania27 #15382 üzenetére

    Az alvállalkozók egy része pedig még valószínűleg abból az időből való, amikor még Fibernet volt a helyi kábeltévé szolgáltató neve is.

    No írtam már szerintem korábban, de most megint előfordult (odaát is rendszeres volt ez ameddig STB volt), vagy típushiba a dolog, vagy a cucc egyedi sajátossága a néhány hetenkénti teljes áramtalanítás, majd hidegindítás megkövetelése (típushiba finomított megnevezése), esetleg nálam volt két hibás példány az ARC-1011YR-ből.

    A jelenség az, hogy távirányítóval bekapcsolom, vagy eleve ki sincs kapcsolva, és a képernyőn megjelenik a No Signal jel az AverMedia részéről (az analóg tévét lehet tovább nézni, most próbáltam ki), és a jelszint sem változik, már amennyire meg lehet nézni, hiszen egy két pillanatra ugrik csak be a kép, különben no signal.

    A távirányító kikapcsolási és bekapcsolási utasítására az STB visszajelző ledje reagál. Ugyanakkor nem történik semmi. Egészen addig ameddig le nem áramtalanítom, és hidegindítást nem alkalmazok. A mai nap slágere, azért hozott ezen a téren is újdonságot, mert hiába vártam ki az Invitel által előírt első 2 perc lejártát, azon túl, hogy az APC-E10G-be való becsatlakoztatás után, egy sercegéssel ,és egy szikrával jutalmazta a műveletet, első alkalommal ugyanúgy nem csinált semmit, mintha csak simán a távirányítóval operálnék. Gondoltam magamban, hogy hoppá, ez lehet megfeküdt :D

    Aztán másodikra sikerült. Pedig eleve órákig ki volt kapcsolva csak a piros led égett.

Új hozzászólás Aktív témák