Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz annacska1983 #14100 üzenetére
Pedig ez ránézésre jó! Ezt a címet meg tudod nyitni a telefonnal?
-
annacska1983
újonc
válasz Intruder2k5 #14101 üzenetére
Nem
-
MODERÁTOR
válasz annacska1983 #14102 üzenetére
Na és a HGW admin oldalát? Az eddig írtak alapján http://192.168.1.1 a címe.
-
annacska1983
újonc
válasz Intruder2k5 #14103 üzenetére
semmi nem megy telóról!
-
MODERÁTOR
válasz annacska1983 #14104 üzenetére
Akkor sajnos passzolom a kérdést, de kicsit sem vagyok meggyőződve arról, hogy a hiba a HGW-ben van! Lehet érdemesebb lenne a telefon fórumán is próbálkozni, hátha lesz valakinek egy okos ötlete. Nem valami moddolt ROM van rajta véletlenül?
Annyit még próbálj meg esetleg, hogy a HGW-ben a WiFi beállításokban a csatornát állítsd fixre, 1-11 közé valahova, a csatorna szélességet pedig 20MHz-re. Ha így sem megy, nincs több ötletem.
-
annacska1983
újonc
válasz Intruder2k5 #14105 üzenetére
Eddig is minden így volt, csak 3 hete váltottam csomagot, hogy 60-as legyen a netem.
Azóta nem tudom beállítani a wifit telós működésre.
Most a (pipa) Enable Wireless LAN
Channel Selection :1-re állítottam (eddig itt auto volt beállítva)
20Mhz volt eddig is beállítva.A telóink window-s phone-osok, lehet ez az oka esetleg?
Enable Wireless LAN ide kell a pipa?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz annacska1983 #14106 üzenetére
És az Invitel cserélt most HGW-t is, vagy az a régi maradt?
-
annacska1983
újonc
válasz Intruder2k5 #14107 üzenetére
Ha HGW a modemet jelenti akkor nem, az maradt a régi!
-
MODERÁTOR
válasz annacska1983 #14108 üzenetére
Ennek fényében viszont végképp nem hiszem, hogy a HGW lenne a hibás a dologban! Attól, hogy a VDSL port sebességét átállítják, amit még csak nem is a HGW-ben tesznek meg, semmi sem változik a WiFi-n.
Más eszközzel működik a HGW WiFi-je?
-
annacska1983
újonc
válasz Intruder2k5 #14109 üzenetére
2 Nokia Lumia telóval próbálkozunk, de egyiken se megy a net.
Mint mondtam, felcsatlakozik a megadott névhez, de nem megy a net telón.Sajnos én ezekhez nem értek abszolút, ezért kérek segítséget, hogy mit állíthattam be esetleg rosszul vhol?
-
MODERÁTOR
válasz annacska1983 #14110 üzenetére
Amennyit tudunk, az alapján mindent jól állítottál be, és látszólag a telefon kapott IP konfigurációja is teljesen rendben van, azzal kellene, hogy menjen a net. Ha egy készüléken sem megy, akkor lehet megadta magát a HGW, ez esetben viszont elkerülhetetlen lesz az Invitel-hez fordulni. Ha tényleg rossz az eszköz, akkor díjmentesen kell, hogy cseréljék, nem számíthatnak fel semmilyen szervízdíjat.
-
annacska1983
újonc
válasz Intruder2k5 #14111 üzenetére
De kábellel megy a modemből a net, és a modemen a WLAN6WPS zölden világít.
-
btz
addikt
-
titán
válasz annacska1983 #14112 üzenetére
Csak hogy kizárjunk minden lehetőséget
Más eszközzel megy a wifi?
Más wifi hálózaton működnek a telefonok?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
PuMbA
titán
válasz kabelmania27 #14093 üzenetére
Tehát akkor VDSL-nél is elvesz az IPTV a netből
-
titán
-
annacska1983
újonc
válasz Gubek-Einste #14114 üzenetére
Másol persze hogy mennek a telefonok!
Egyszerűen én ezt már nem értem, hogy mi a baj?!
Én nem vagyok egy sz.gép guru, de hogy már szinte 2 teljes napom megy el erre, és semmi!!!
Már kivagyok!!!!!!! -
törölt tag
Részben. Vannak speciális esetek amikor nem, nálunk például, most a másik lakásban, IPTV lesz két TV-vel rézdróton, két CRT TV lesz rajta, és ebből adódóan maximum egyszerre két SD Stream, digitális hoppá, és Internet. Az Internet meg mindegy, milyen sebességgel fog menni, mert csak Facebookozás, böngészés, Skype fog futni.
-
törölt tag
Egyébként az Invitelnek is lehetne egy saját TV-s alkalmazása mobilos kliensekre, mert:
egyrészt nem kellene harmadik féltől származó alkalmazásokat bekonfigurálni, másrészt én például a Animare TV Műsort használom, de ebben nincs benne minden olyan csatorna (pl: Comedy Central Extra, Filmbox Arthouse, Travel Channel, Nautical Channel, H!T Music Ch, Music Ch, MTV Dance,Parlament TV,Bonum TV, Sky News, BBC, CNN, Rai UNO... stb ), harmadrészt a TV GO-nál TV Stream is van. Mondjuk a TV Stream esetében nincs okom panaszra, mert nekem a szüleim miatt továbbra is lesz TV GO hozzáférésem, szóval az Invitel kínálatát és a T-ét egyszerre élvezhetem, de nincs mindenkinek erre lehetősége.
(#14091) kabelmania27: Ja, az biztos, hogy nem éri meg velük finomhangoltatni, ha meg tudja oldani magának is az ember
(#14096) btz: Hát esélyes - azért nem mondom, hogy nyilván, mert a huszonéves csajok körében is tudok olyat, aki egyáltalán nem ért az az informatikához, csak menjen a Facebook oszt jónapot -, ha fiatalabb korában éri az IT robbanás, akkor másabbnak adódik, de az ilyen 50+ éves korunkban ránk szakadt az Internet emberek esetében a jelentős többségnek, komoly gondjai vannak ezen a téren.
-
törölt tag
-
Ace Ventura
addikt
Attol fugg milyen csomagod van. Az atlapolos technologia az Invilag portfolio ota van. Ha meg mixer csomagod van ott a netsebesseg fole volt kalkulalva az iptv savszelessege. Ergo nem abbol vett le.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
pohár
félisten
válasz #41133696 #14126 üzenetére
na majd nyáron leszek kíváncsi, hogy nekem mennyire megy le a szintem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
HPF-ed van fent?
Egyébként most rákerestem a másik utcában is pár címre (sarokház a mienk), ahol csak földkábel van, érdekes, hogy pánikoltak, mert jó pár címnél írta, hogy invitel szolgáltatást érzékelnek a megadott címen Egyébként a légkábeles oldali közvetlen szomszédomnál is azt írja, hogy inviteles
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz kabelmania27 #14130 üzenetére
egyszer majd az lesz, bár én a padlásunkon még sosem jártam (elég magasan van ), de ha fater megy fel, megmondom neki, hogy nézze meg a fajtáját
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #14007 üzenetére
Power Level, ilyen ingadozása "normális?"
Letöltési érték : -10dBmV alatt nem ajánlott és a pozitív dBmV?
2014.10.31.
2014.11.01.
2014.11.10.
2014.11.14.
2014.11.29.
2015.04.06.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz headhunter #14133 üzenetére
A 30-as értékek hamisak, azok egy modem restart után el is szállnak...
-
PuMbA
titán
válasz Ace Ventura #14125 üzenetére
Hát ez az amit én se értek 2 hónapja még ADSL volt egy SD IPTV-vel és 5M nettel és ott nem volt levevés Most van 15M net egy HD IPTV-vel úgy, hogy a modem 56M fenntartható sebességet számol ki a vonal adataiból, ami bőven elég lenne, de valahogy a Invitelnél nem így gondolják és lemegy 13M-re a net
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Mert tuti tartják magukat a jó szokáshoz és a 15 megás net 15 megára van állítva amibe az iptv is beleszámít Legalább is ezt csinálják a net előfizukkal 15 megára fizetsz azt jó ha jó ha megvan 12-13mbit... a vonalveszteség az efinél csapódik le, más szolgáltató feljebb kalibrál de az invi nem..
-
Ace Ventura
addikt
válasz poli27 #14136 üzenetére
Kb 2 eve bruttositva lettek a savszelessegek. Az efi modemen ki kell jonnie a kert sebessegnek onallo net szolgaltatas eseten.
3p szolgaltatas eseten mas a helyzet. Invilag csomagok mind atlapolosok. Iptv levesz, mindegy hogy Adsl, Vdsl, Ftth.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
poli27
veterán
válasz Ace Ventura #14137 üzenetére
Na itt a hiba, hogy ha elbírja a vonal akkor miért is nem lehet a net sebesség fölött az iptv szolgáltatás sebessége? ....
-
Ace Ventura
addikt
-
btz
addikt
He. Mindemki szívjon elv Na ezért nem kell nekem IP TV. Soha soha soha
ⓑⓣⓩ
-
poli27
veterán
válasz Ace Ventura #14139 üzenetére
Ennek nem így kéne működnie, hanem hogy tájákoztatják a kedves ügyfelet, hogy nála le fog venni a netsebességből az iptv, és akkor is ha nem ennyi lenne a megoldás!
-
törölt tag
válasz #41133696 #14075 üzenetére
No felhívtam a 1443-at, tisztázódott a dolog, azt állapították meg, hogy náluk volt a hiba, így már hivatalos, hogy nem kell kiszállási díjat fizetni. Most még annyit javasolt tennem, hogy az emailben kapott hibajegyszámra hivatkozva, jelzem, hogy rendeződött a dolog, és kérem, hogy vegyék tárgytalannak a panaszomat.
-
törölt tag
válasz #41133696 #14142 üzenetére
T-nél lemondva az itteni két T-s szolgáltatás, a másik lakásba pedig megrendelve
Rézdróton az IPTV
Egyébként ott is a lépcsőházban ki van plakátolva az Invitel Telefon + Internet + TV 5490 Ft/hó-tól
[ Szerkesztve ]
-
Over567
aktív tag
Sziasztok.
Ma kötötték be az IPTV-s Invitel cumót. Kérdés az hogy van DVD felvevőnk hogy tudnánk felvenni műsorokat vele? Ezen keresztül? Rákötöttem Scar csatlakozóval a vevőegységet a DVD-re majd a DVD-t a tv-re de nem adja be a képet.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Over567
aktív tag
Nos ez az....Ilyen zyxel vevőt kaptunk aminek nincs scar kimenete de van ilyen átalakitott dolog ami Svideo és Scar-ra megy szét ezt adták mellé. Azt belekötöm az AV2-be ami elvileg a Dekóder / EXT bemenet a dvd felvevőben. Aztán az AV1-et rákötöm a TV-re és semmi.
-
Over567
aktív tag
Oké megoldódott nagy nehezen. Kábelrengetegben már eltévedtem teljesen. Adtak egy A/V kimenetből kijövő kábelt ami szétmegy Scart meg RCA-ba. RCA megy Dvd felvevő inputba hátul HDMI vel megy TV-be a másik fele meg ami Scart az meg megy a TV-be instant.
-
powerup2
addikt
Invitel lemondva ha nem fejlesztenek ide .... hát léptem más szolgáltatóhoz
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest