Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
Üdv a Topiclakóknak!
Hű de rég jártam erre.
Fater gépébe, a Cerka helyett "beújítottam" egy E2180-at, meg egy 16GB-os SSD-t. (2.4GHz-re fel is rántottam, alapfeszen).
Pörög, mint az állat.MOD: Visszaolvasva: Gyuri27: Nem változtál.
(Látom, Te is megrendelted a Diablo3-at. Csapatunk együtt?)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hack and slash made the transition from the tabletop to video games, usually starting in D&D-like worlds.[2] This form of gameplay can now be found in a wide range of action role-playing games, including games such as Lineage,[3] Diablo,[4] Dragon Slayer, Babylonian Castle Saga, Hydlide, Dragon Buster, Ys, Crystalis, Mana, Soul Blazer, King's Field, Tales, Star Ocean, Princess Crown etc.
Nem Én találtam ki.
Véleményem szubjektív...
-
-
shteer
titán
megrendeltem ezt: Asus P8H67-M LX
gyanús az árból és a leírásból, hogy nem az aminek látszik
ha jön 7főn a futár, mi lesz a csomagban vajon?szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz Gyuri27 #40621 üzenetére
tudom
de van ám ilyen lap
gondolom hibásan vitelezték be - ha mégis kihozzák, bestbuy de úgysefogjákszerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
kolléga gépét újítom - azt mondta lassú és hangos, elhozta meg adott 50k-t
lassú: 3GHz P4 HT 1MB, ECS P915, 512MB DDR, 160gb maxtor - nem csoda
hangos: Tt Silent Tower kézzel meghúzott(!) M3-as csavarokkal - ezen kicsit meglepődtem
le is videóztam mennyire billegett-lötyögött, este feltöltöm
amúgy towernek tower de hogy nem silent...marad a csifi ház meg 300-as fsp
vettem már egy G840-et sokgarival, gyári hűtővel (említettem is) meg szintén sokgaris 4GB 1333 ramot
linuxozik, szóval egy GT220 lesz még bele valszeg, meg akkora hdd ami még kijön a keretbőlpwm-mel halk lesz, teljesítményben meg mérföldekkel gyorsabb
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #40638 üzenetére
A másik helikopter gyártó. Annó a 4670-re nekik sikerült a legszarabb, leghangosabb hűtést gányolni. Cserébe drágább is volt mint a zafir kiválló hütős vga-ja.
Kölöknek 4850 van azzal az ac hűtővel. Full korrekt.
Gondolom gigának kb 1000 forintal lett volna drágább ez a hütés. Mint a saját szar. Így rárakták a szart. Szóval giga vga-t én nem igen szeretnék venni. Zafir, his, msi tud korrekt hütést rá rakni.
[link] tessék zafir passziv. [link] gw passziv.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest