Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz MiklosSaS #2401 üzenetére
Igen... Mert kaptam egy fulest, hogy lesz par darab 6700K learazva, megint. Es elvileg mire az ember eszbe kap, mar nem is lesz. Es most akkor en is bevasarlok. Ez a mostani £350-es ar nevetseges....
Kiprobalok mindent... 5960X-et nem veszek mar, a Broadwell-E csak most jon majd, az is zsakbamacska. Valszeg kap uj szerias alaplapokat, amikre majd erdemes lesz valtani, ahogy a piacot ismerem. Meg mostansag alig gepezek. A masikat is elpasszolom, a helyere veszek egy A10-es APU-t.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz MiklosSaS #2403 üzenetére
Nem reg vehettem volna £259-ert is.... Csak akkor itt volt az X, es hagytam. Ha jut nekem, akkor kiprobalom, ha nem, akkor maradok.
Mivel visszalepes lesz X99-rol, ezert csak akkor megyek bele, ha arban joval olcsobban kijon. Egy gyengebb cuccert nem fogok tobbet fizetni.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
korion
senior tag
az 5930 a 40 sávos PCI sáv miatt jobb az 5820K-nál?
vagy itt az van,h elkezdik a legjobb procit legyártani és ha kaki a lapka akkor lesz 5820K!?+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz MPowerPH #2409 üzenetére
szerintem pont ugyanolyan százalékban dögölhet meg az első egyhónapban mint bármikor később, vagy bármilyen más lap esetében
nálam 2 champion járt, mindkettőben kb 5-10 ln2 session és semmi baja egyiknek sem a mai napig. egyik azóta ismerősöm mindennapos gépében a másik nálam dobozban várja az i7 6950X-et.
szerintem tulmisztifikáljátok ezt a lapot, csak azért mert itthon nem lehetett kapni. kiváncsi vagyok Giga fogja e revizio frissiteni a Broadwell-E-hez és esetleg amiatt lett end of life.[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
nem azt mondtam, hogy nem fog menni benne, de pl Asus-nál tudom, hogy fog jönni uj lap.
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
aprosagokrol beszélünk az biztos, de ha tuningról van szó, ilyen apróságokon is mhz-ek múlhatnak. szóval énis remélem h a java része csak marketing.
-
gyiku
nagyúr
biztos lesznek uj lapot, mar az usb 3.1 miatt is kepesek ujakat gyartani. majd kitalalnak vmi uj parasztvakito hasbaakasztos marketingdumat, hogy miert van szukseged az uj lapra 200-300$-ert.
hüllő
-
MPowerPH
félisten
válasz Achill3uS #2411 üzenetére
Az eddigi tapasztalatok alapjan maximum 2 het kellett a Championoknak, hogy beadjak a kulcsot. De a tobbsegnek mar az elso par nap alatt elszallt. Itt a forumbol is ez jon le, meg uk forumokrol is. Szerintem itt is volt egy hibas szeria, es sajnos eleg sokan ki is fogtak.
Biztosan fogja, szerintem nem veletlenul nem aruljak tobbet. Es meg csak raktarkeszlet sem nagyon volt beloluk, mert mindenhonnan eltunt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Achill3uS
nagyúr
válasz MPowerPH #2418 üzenetére
Igazabol ez mind csak feltetelezes. Lehet hogy nem lesz uj rev es szimplan nepszerubb lett a lap mint szamitottak ra, es X darab legyartasa volt csak eleve tervezve. De majd megosztom ha hallok valamit Gigatol.
-
korion
senior tag
sziasztok!
néztem Aida tesztet és Triple channel nyomják a ramok!
mostanában szeret leállni indításnál,csak 1x aztán újra benyomom és megy!(azt hittem a tuning miatt)reggel megnyomkodom a ramokat,hátha csak kicsúszott,de lehet meghalt vmelyik modul!(jó lenne,egyből beneveznék vmi fincsi ramokra
melyik mem.teszt progival teszteljem?
köszi!+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
korion
senior tag
"sajnos" nem a ramok rosszak (megnyomkodtam őket,újraindítottam és Quad!)
nem értem..,mert nincs lökdösve (Tv mögött van)+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
-
nullpoint
őstag
Ha megcsináltad az ImageUsb-vel a pendriveot akkor bootnál kiválasztod (nálam f8-at kell nyomkodni). Ott elszüttyög egy kicsit aztán bejön a menü és ott választhatsz tesztet.
Szerintem érdemes a kívánt feszkón tesztelni.
(ha végeztél a teszteléssel akkor reformatáld a pendriveot az imageusb programmal mert 50 megássá változtatja az eszközt a teszthez )
[ Szerkesztve ]
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
vis.p
aktív tag
Sziasztok!
Kérhetnék memória beállítást (xmp) Gigabyte GA-X99-Gaming 5P-hez.
Csak alapon megy (2133mhz) a G.Skill Trident Z 2x8Gb 3400mhz.
Köszönöm.
Üdv -
woros
őstag
A lap nem is támogat csak 3333Mhz-es ramokat és vétek dualban hajtani egy quados lapot.
Meg kéne próbálni nem xmp-al, hanem manuálisan beállítani a ramfrekit, 1.66 strappal fogja kiadni a 3333mhz-et, csak ügyelj a processzor és az uncore szorzóra + a memória időzítéseket is be kéne lőni, de, hogy egyáltalán elinduljon a gép addig maradhatnak auton szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...