Új hozzászólás Aktív témák

  • Broken heart

    tag

    válasz Ájszii #30039 üzenetére

    A baj nem itt kezdődik, hanem ott hogy szinte generációs különbség van ugyanazon a néven futó processzorok között.
    És aki nem teheti meg hogy kéz alól vegyen “jóárasított” 1400 dolláros processzort, az várjon a ks-re mint ahogy én is fogok. Nekem tisztább az, ha a polcról elviszem a válogatott darabot.

    Nekem, és még sok embernek, két opcióm van a legjobbat megvenni, az egyik az hogy megvárom a ks-t, vagy venni egy túlárazott darabot valakitől. Aki mennyit adott érte? A bolti árat. Az mindegy hányszor, ez csak anyagi fölény. Abba nem munka van, hogy vesz valaki 30-50-200db-ot, és 3 hétig azt csinálja hogy rakosgatja alaplapba, majd kipattint, és csere, hanem rengeteg pénz. Értem én hogy így működik a világ, ahogy te is írtad és hiszed, de morálisan nincs rendben.

    Azt amit írtál az átlag kisember nem tudja megcsinálni, hogy vesz 5-100db-ot, és ez azért nem fair mert ő ugyanúgy kifizette ugyanazt az árat érte.

    Lényeg a lényeg, egyikkel sincs baj. Csinálja akinek elbírja a lelkiismerete. Nem lesz kevesebb vagy több ettől senki se.
    Amit az első sorban írtam ugyanúgy igaz. Minden darabnak ugyanolyannak kellene lennie, és akkor nem lenne ekkora szórás.

Új hozzászólás Aktív témák