Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz ÁdiBá #6026 üzenetére

    A RAM-vezérlő a prociban van, ergo melegszik, ha emeled a feszt, mert jobban dolgozik.
    Pont azért kellene futtatni. Úgy persze sosem lesz semmi gondod, ha amúgy sem használod ki semmivel a RAM-okat, nálam pl. a 8GB fele sem nagyon szokott elfogyni, nemhogy az egész.

    FrozenThrone: Mivel egyáltalán nem érted (nehéz, ha csak 1-1 szó megy át), miről beszéltem, szerintem hagyjuk.

    MM: Én meg arra vagyok kíváncsi, hány ember ne nem érti meg még, hogy miről beszélek; történetesen arról, hogy nincs értelme olyan tesztelésnek, amelyben a sebességet összehasonlítjátok, de senki nem tudhatja (éppen a tesztelés módja miatt), hogy azok az eredmények mérvadóak-e. Leírom +1x, szerintem elég egyértelműen, aztán tényleg hanyagolom: Mivel nem biztos, hogy az adott konfig stabil (magatok mondjátok egyébként, hogy nem tesztelitek a teljes RAM-mennyiséget), semmit nem jelent, hogy valaki magasabb sebességet ér el. Aki pedig arra hivatkozik, hogy hosszabb több RAM-ot tesztelni, az egészen biztosan nem tesztelt rendesen, bármit állít is amúgy arról, milyen stabil a rendszere. :DDD

    Csak még 1 1xű kérdés: Ha mégis leteszteled a rendszert 16GB-tal (akármennyi idő is), aztán ezt a stabil beállítást módosítod, és csak 4GB-tal tesztelsz, honnan tudhatnád, hogy az is stabil? Na, ennyit arról, komolyabb tesztelők szemében mennyire mérvadóak ezek az összehasonlítgatások. :P (Vagy azok véleménye, akik ezekre adnak.)

    A te esetedben pont a sok autós megy szembe a kisebb forgalommal. Eddig egyetlen procis topicban sem találkoztam ezzel, de hát itt ilyen a felhozatal, ezzel kell élni.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák