Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz Laraxior #3773 üzenetére
Oké, én már nem vagyok tuningrudi..lehet nem is voltam annyira elszánt.
Engem érdekel, hogy meddig megy a hardware, ami nálam van..
Pl hiába a víz, 1,35V fölött sosem adtam a procinak, mert nekem elég a teljesítménye alapfesz @3,8Ghz-en is.
Nem 3DMark a játszótársam és printscreenért nem teszem kockára sem a saját sem más cuccát sem, azért, hogy elismerésben részesüljek.
Ha viszont kész vagy egy keringőre, akkor mutasd be mit tud az UD3-as lap.
Min fesz 500-as FSB a C2D-vel, vagy akár a C2Q-val is.
A lényeg, az alaplapi feszek... csekk disz áut!
6Gb rammal..Nfree: Neked kell döntened... UD3-at mostanság majmolják szerintem, igaz nem rossz lapok, de valljuk be Extreme sem az és attól, hogy nem csináltam vele WR-t még lehet jó lap.
szvsz az is... igaz ebben nincs Loadline, de szerintem nem is kell, mivel LL alatt csúcsfeszben kap egy pillanatig a proci annyit, mintha ki lenne kapcsolva és magasabb feszt kapna biosból. (de ez már kicsit mélyebb téma, nem hinném, hogy ebben a topikban bárki bebizonyítani tudná az ellenkezőjét is).[ Szerkesztve ]
Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 43.000.-
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 3600X 6-Core 3800MHz AM4 CPU processzor + új gyári hűtő
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest