Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz Laza... #2553 üzenetére
Visszatérve témához, ma érdekes dolog történt!! Eljött egy ismerősöm, hogy megvegye a V3-mat, mondván neki Vodafon előfizetése van, nem lehet baj! Beraktuk a kártyáját és meglepő dolog történt, egyáltalán nem volt se 2G, se 3G net..... fel is adtuk. De az igazán még meglepőbb dolog ezután történt, visszaraktuk bele a Telenor kártyát és láss csodát teljesen helyreállt úgyhogy bekapcsolt 3G mellett is működik a telefon hibátlanul!! Na erre nem találtunk logikus magyarázatot.....
Laza...
Igazad van. A hozzáállásom teljesen mint azoké akik még a megélhetést látják a kínai rendelgetésben! Én inkább segítek bárkinek, minthogy pár ezressel lehúzzam. Más fórumokon ez már lecsengett évekkel ezelőtt, hidd el itt is le fog. Addig is sok sikeres eladást kívánok! -
tutis
őstag
ajánlom figyelmedbe ezt a topikot, olvasd át nyugodtan, kezdj el ott fórumozni, aztán utána már nem fogsz fals infókat terjeszteni a telefon rendeléssel/áfamentességgel kapcsolatban.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz slezakimi #2558 üzenetére
Nem adtuk fel, ellenőriztük a beállításokat, és jónak bizonyultak. De nincs gond, mert így legalább nem kell másikat vennem, tudja a kedvesem használni és mindenki boldog..
Kérdés:
Lesz majd teljes 1-es Hsz. ahol részletesen be lesznek linkelve a driverek meg a rom-lelőhelyek, hogy ne kelljen visszakeresgetni? Mintha korábban valaki írta volna, hogy készül![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem is azért van a 2.4.8 is még fent, mert a 2.5.3-mal a rootolás nehézkes, míg a 2.4.8 simán meg tudja csinálni néhány telónál
A 2.4.8b attól több egy kicsit a 2.4.8-nál, hogy ott már az mt6572 is kezelhető (scatter készítés).De amúgy láttál már olyat, hogy nem hardverfüggő, hogy 850-es vagy 900-as 3G-t tud a teló?
Igen.
Ha van megfelelő modem.img és adatbázis (mddb), akkor át lehet varázsolni a 850-est 900-ra, de jó eséllyel kicsit lehet kisebb térerő (már nem tudom hogy hol olvastam...)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
dzsozy01
csendes tag
-
dzsozy01
csendes tag
Itt egy újjabb rom:
[devteam link/fórum]
vagy,
[needrom link] -
teo027
tag
Sziasztok!
A telefon szuper, de a feleségem megkért, hogy találjak megoldást arra, hogy a Facebook-ot miért nem lehet szinkronizálni a telefonkönyvvel?
Azt szeretné, hogy a facebook profilképek megjelenjenek az adott ember névjegyénél, ahogy a többi telefonjában.
A Facebook-ot beállítottuk szinkronizálásra, de a telefonkönyvben nem jelenik meg a társítás funkcióban a facebook.
Tudtok segíteni? -
didros
senior tag
Ha számítógép USB portjára csatlakoztatom a telefont, akkor kb. 15 perc alatt felmegy a töltés 20%-ról 100%-ra. Legalábbis így mutatja. Ilyenkor mi történik a háttérben, valóban le is állítja a töltést, vagy azért tölt tovább, csak a %-ot mutatja rosszul? Az aggaszt, hogy a piros led is kialszik, mikor a töltöttség eléri a 100%-ot..
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz hetven9 #2560 üzenetére
Ez eléggé soktényezős. 1. Mennyi megrendelés jön össze. 2. Hány részletben tudják küldeni, és milyen időközökkel. 3. Kinek melyik részből tudok küldeni (utalások sorrendje alapján). Szóval nem akarok tippelgetni, úgyhogy azt mondom, hogy kb 3 hét. Most a legutóbbi rendeléssel kicsit csúsztak is, úgyhogy most megvolt a 3 hét.
(#2544) Z.m.Z: Látom, hogy volt ebből a hozzászólásodból némi vita, ami nem véletlen. Meggyőződéssel írtál le hülyeséget. Bár 3/4 évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy igazad van. Viszont idén 30 csomagomból 3-at nem állítottak meg a vámon, és az arány kb mindenkinél ilyen. Szóval lehet hazardírozni a rendelésekkel, vagy lehet biztosra menni. Így emiatt jó dolog a közös rendelés, mert nincs benne rizikó, és nem kell az 5-10 % mázlifaktorra játszani. Jah, mobiltelefonra nincs vám, csak áfa. Így a számolásodat nem is értettem. A tmallbox nem csak a szállításért fizettet, hanem a 4% paypal díjat is Rád tolja rendeléskor, szóval már annyira nem fogsz jól kijönni a végén.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
Már bőven kicsúsztam az időből, de 31-ből 3-ra romlott az arányom, ez még friss (ha nem lett volna 20%-kal olcsóbb a 25-i akcióban az alin, akkor eszembe nem jutott volna így rendelni)
2014-04-05 13:48, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014-04-04 22:36, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014-04-04 22:33, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-04-04 10:15, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-03 22:44, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad[ Szerkesztve ]
-
dSERiES
senior tag
Sziasztok. Én most kaptam meg a telefont és valami geekgirl kitkat ui-s rémség van rajta... /:
Amúgy tuti. Fel szeretném tenni a v1.0.1-es ROM-ot, a 14.02.25-öset. Gondolom (a hivatalos oldal szerint a 850-ekhez van az 1.0.8-as, az enyém meg 900-as...a matrica szerint.)
Ha jól olvastam vissza....: 1) Play -> Mobileuncle Tools és IMEI mentés, gépre eltesz. 2) SP flashtools + driverek 3) 1.0.1 mehet rá simán.... és ennyi?
Azt sem tudom, hogy ez a KitKat UI-s hülyeség melyik romból van eszkábálva... vagy az mindegy ha verziószám szerint 'lefelé frissítek'? Nem lehet így baj?u.i: vettem is egy THL W8-as akksit, hamarosan beleeszkábálom és írok róla, csak jobb lesz....valamennyivel.
⊿sff⊿
-
vontod
tag
Hy népek! Valakinek van esetleg eladó v3? Tegnapra kellene
Sáómi 9 Lite
-
vapega
tag
-
woteska
csendes tag
Mindenkinek ajánlom ezt a programot, főleg azoknak, akik új ROM-ot tettek fel:
Battery Calibration
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibrationKirootolás után, és ahogy írja is, 100%-ot töltőn elérő töltés mellett kell rányomni, majd újra kell indítani.
A rootolást én ezzel a programmal végeztem, a Framaroot bekaphatja, mert valamiért nem működött.. talán az 1.0.8-as rom miatt balhézott..:/ De ez jó volt:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2604013Ajánlott, hogy azt a 100%-os töltést se bízd rá az Andoridra, legalábbis szerintem. Nem egy függvényből számol a DU Battery nevezetű program és az Andorid beépített töltöttségkijelzője.
A DU Battery-n tudod monitorozni, hogy hány perc van még a 100%-ig. (Nálam 100%-ot mondott az Andró, a DU pedig még 8 percet írt..)
DU Battery
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dianxinos.dxbsNálam optimalizálta valamelyest az akkufogyást, ajánlom használatra!
(Egyébként a program lényege, hogy törli az batterystat nevű fájlt, ami romfrissítéseknél átkerül a tiédre. Törlés után pedig a saját rendszerednek újra kell gyártania(vélhetően új értékekkel fogja feltölteni(ezért is kell a 100%-os töltöttség)), ami majd az említett újraindítás után vagy közben történik meg.Többször tapasztaltam, hogy megáll a töltés 65%-on, vagy valahol afelé. Ha újrainítom sem 100%.. Remélem ez megoldja azt is.
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
Az ikerteló oldalon írták a következőt, ami nekem új volt:
'A GPS-nek semmi baja, csak újra kell hangolni. Ehhez le kell tölteni a GPS EPO adatokat, ugyanis a készülék a Kínából látható műholdak adatait tartalmazza.
Ezt pedig egy "rejtett menüpont" segítségével egyszerűen meg lehet tenni:
Beállítások - Helyhozzáférés - Hozzáférés a saját pozícióhoz kiválasztás, majd a Gps-hűholdak engedélyezése.
És itt jön az érdekesség: A GPS műholdak menüponton rajta kell tartani az ujjunkat úgy 5 sec-ig. Amit letelt az 5 sec, és az ujjunkat levesszük a menüpontról, megjelenik egy rejtett menü. A menübe a GPS-EPO segítség - pipa, A-GPS - pipa, EPO-beállítások kiválasztása, auto letöltés - pipa, majd pedig a Letöltés nyomógombbal az új adatok lehívása.
Ez után újra indítás, és jó eséllyel minden ok lesz.'Szerintem nálam minden oké volt, nem kellett semmit pipálni, csak az A-gps beállítások/Hálózat használatnál raktam át Csak otthon-ra, hogy véletlenül de kezdjen adatokat leszívni a GPS a határ közelében.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz integrated #2562 üzenetére
Nem küldenéd át egy olvasásra a mail címemre? Bár jó lenne, ha az őstagok lektorálnák ...
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
raulicio
senior tag
válasz soundman1 #2585 üzenetére
Hahaha, ekkora parasztvakítást! "Rejtett menü", meg titkos kis összeesküvések. Nagyon jó!
Ha a GSP satellites menüpontra böksz egyet feljön ez a menü. Nem kell 5 másodpercig rajta tartani, vagy bármi egyéb trükk. Annyi, hogy a menüpont jobb oldalán egy kapcsoló van , amivel a gps-t ki-ne lehet kapcsolni, de attól még az egy sima menüpont, amiben szintén ki-be lehet kapcsolni az epo-t és az agps-t, illetve nagyon minimális beállítási lehetőség van.
Amúgy epo fájlt pl mobile uncle toolsból is lehet frissíteni annyira nagyon titkos ez a lehetőség.
Ráadásul ez is csak a pozicionálás gyorsaságát javítja és nem lesz pontosabb tőle a gps."EPO (Extended Prediction Orbit), is an additional GPS feature that downloads a file to help the device locate GPS satellites quicker and reduce the time to fix a connection. Please activate this option at least once to let your phone update. "
Amúgy az idézett problémára a faster gps nevű rootot igénylő app a megoldás ami módosítja a gps.conf fájlt amiben pl a lokalizációt lehet Magyarországra állítani az ázsiairól. (Amúgy ezt magától is megcsinálja a telefon csak ha előre beállítod, azzal csökkenthető az első fix ideje)
[ Szerkesztve ]
-
Dromedal
csendes tag
Na emberek mondok egy érdekes dolgot.
Én vagyok a mikrofon problémás!
Ha valamit gariba akartok meg ja-vitatni a Kinai-val akkor felejtsétek el!!!!!
Ma beszéltem a DHL és egy csomó vám nyilatkozatot és számla másolatot kel nekik adni valamint 33000.-ft a visszaküldés összege.
Ugyan találtam olcsóbb szállítót aki vissza szállítja de nekik is kell egy csomó vámpapír kiköltése és miegymás.
Viszont Kínából már csak gyorsan DHL jön meg és máris fizetheted a vámot ismét vagy lefoglalják!
Szóval ennyi!!!!!
Ha valakinek van valami tapasztalata szívesen meg hallgatom!
Én többet biztosan nem rendelek Kínából!!
Az biztos!!!! -
Dromedal
csendes tag
Bocsi még egy!
Ha valaki tudna egy jó telefon szerelőt az nagy segítség lenne.
Üdv! -
Vanek25
tag
hali!
nekem is most jött meg a teló, telenoros probléma.... leszedtem amint előző oldalon linkeltetek 1.0.1 -es csomagot, viszont ezt hogy lehet telepiteni? ha valaki küld egy leirást vagy linket nagyon megköszönném, mert nagyon értek a telefon belenyulkálásába
-
-
batortigris
csendes tag
Üdv.
Tudja valaki, hogy hogy lehet a kamera zárhangot ki-be kapcsolni?
-
lavjaman007
csendes tag
Megjött az enyèm is hála RVR 440 őstagnak. Hibátlan, tökèletes. A 30 ezres power bank szèpen tölti 2amperrel. Ha lesznek hozzútávú tapasztalataim megosztom. Tegnaptól csak powerbankròl töltöm, hogy megtudjam hányszor tudja tènylegesen feltölteni az akksit.
RVR400 PH! addikt segìtsègèvel Inew v3 v 1.0.8. white 2014.04.06-tòl. Köszönöm!
-
watalee
újonc
válasz lavjaman007 #2599 üzenetére
Nekem pontosan 4 nap volt a rendeléstől a kézhezvételig coolicool.com,helyi raktár Európában
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest