Hirdetés
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Kicseréltem a sim-et, kikapcsolgatás 99,9%-ban eltünt, 3g nem jó.
A telenoros kiszolgáló nagyon segítőkész volt, és mikor belekezdtem és meglátta a telefont már ismerős problémaként kezelte. Jó sokan izélgetik most őket ezzel.
Olyan simet kerestünk ami a tmobilos kiosztású de csak ennyire futotta...Box's don't touch!
-
RVR400
veterán
Az ingyenes DHL 19 USD, az SG is 4 USD, így a végeredmény a 3%-os kedvezménnyel is 174.2 USD, viszont erre rájön a 4% Paypal költség, amit Veled fizettetnek ki, így egészen pontosan 181,17 USD-ért vehető meg a telefon, ami 225-tel számolva már most 40800 Ft, mire megkapod, addigra pedig 51800 Ft- lesz az olcsón vásárolt telefonod. Köszönjük Emese!
[ Szerkesztve ]
-
asprey
tag
válasz trebrona #3204 üzenetére
Mivel a kinai cég már automatikusan ugy küldi, hogy " javitott készülék " áfa és vám mentes.
NOTE: We will write: usd15 declared value and gradget as declared contents at singpost pacakge ,and we will write :usd35 declared value and repaired phone as declared contents for each phone at DHL package .
Igen valoban van 4% paypal. 40e itt van. Aki akarja vegye használtan 53.000.-huf ért. Sok sikert!!
-
RVR400
veterán
Majd akkor is ezt mondd, amikor a DHL bekéri a vásárlási adatokat, és beszedi a +27%-ot, mivel kb senkit nem érdekel, hogy mi van írva a dobozra. Ha pedig hibás véletlenül a cucc, és vissza kell küldeni, akkor is gondolj majd bele, hogy mennyivel jöttél ki olcsóbban. Még mindig imádom a tipikus aprós hozzáállást...
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz Vjankovics82 #3209 üzenetére
Szerintem sehogy, mert az EBR fájlokkal hiába variálok. Csak alapszinten értek a dologhoz, a rendszerbe nem tudok belenyúlni, talán ha egyszer lesz több időm, akkor elkezdek android developerkedni.
-
balaaa88
aktív tag
Itt a GPS teszt. Tegnap délutáni stock ROM van fent (1.0.8). rootolva van Root Genius-al + GravityBox van rajta. Nem bűvészkedtem sem a Service Menüben lévő YGPS-el, sem a Location Based Service-el (?), sem egyéb dolgokkal. Annyi történt, hogy EPO és A-GPS be van pipálva, EPO-file letöltve. Tegnap este GPS Státusz progit bekapcsolva hagytam és kb. 15 perc alatt lett pozícióm. Kilépés / belépés után természetesen gyorsan visszaszerezte azt más progival is (Locus Map Pro). Telefon újraindítása után is rendben volt, de kellett neki 5-10 perc. Ennek örömére ma reggel kipróbáltam megint; rögzítettem a tracket. A rögzített útvonal egy része itt látható. A .gpx fájl pedig itt. Induláskor természetesen volt net még, de beltéren nem talált jelet; kint kb. 5 perc alatt megint lett pozícióm, amit a kép és a fájl szerint végig jól tartott. A rögzítés a Locus Map Pro nevű progival történt, navigáció nem volt, csak rögzítés. A telefon nem volt a kocsi tetején sem a műszerfalon, hanem kabátzsebben volt. Komolyan mondom, ha ez a telefon nem lenne, ki kéne találni...
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
NFC chipet használ valaki? Milyet érdemes venni? Az tuti, hogy a paypass-os kártyát olvassa, tehát a vevő működik... Ebay-en elég sok féle van, nem tudom, hogy mindegyikkel kompatibilis-e...
balaaa: ez azért biztató, hétvégén megint autókázunk egy hosszabbat, teszek én is egy próbát a trackinggel.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
barrique
tag
válasz junkpod #3201 üzenetére
Szia!
Épp most chat-eltem a Geekbuying-os csajszival,azt írta,hogy ha sima "registered airmail"-csomagként jön,akkor valóban ingyenes a szállítás,rákérdeztem a PayPalra is,arra is azt írta,hogy nem kerül pénzbe...
Ott most 159,99$ az iNew v3.
De persze,ha megrendelem,majd kiderül... -
junkpod
veterán
Srácok, halál ez a Telenor minden féleképpen... Ma reggel tesztelném a kocsiban a navigációt erre elkezdett megint screen-lockolni. Ezután folyamatosan figyeltem a szenzorokat, főleg a mágneseset de semmi változás nem történt screen-lock bekövetkezésnél.
Aztán leraktam asztalra és egész tűrhető volt, viszonylag ritka volt a screen-lock. Le akartam tölteni rá egy appot, hozzá se nyúltam, hanem laptop webről küldtem le és amint elkezdett letölteni azonnal jött a screenlock, folyamatosan nyomta amíg le nem jött. Azután bent hagytam a kártyát de átváltottam a telecomora az adatkapcsolatot és megint letöltöttem egy másik appot és láss csodát meg se mozdult a screenlock.Azt kell mondjam a telefon jelen állapotában teljesen inkompatibilis a Telenor adatkapcsolatával. Már csak azt nem tudom az NVRAM frissítés ebbe belejátszott-e, illetve új ROM telepítése visszarakja-e az NVRAM eredeti állapotát.
Ha valakinek most official 108 van fent NVRAM mókolás nélkül, azt megkérném, hogy csináljon egy mentést mindkét modem sw-ről. (META indít, TG-s nvram database betölt, upload ini from flash, save to file, factory mode-váltás wg sávra, majd vissza a feltöltő modulra, WG-s nvram database betölt, upload ini from flash, fájl mentése)
Box's don't touch!
-
RVR400
veterán
válasz barrique #3220 üzenetére
Segítek Neked is, ha nem olvasol, csak nézelődsz:
"A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség keletkezhet (http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf), mely esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak megfizetése a címzettet terheli."
De nyugodtan vedd meg tőlük, aztán mikor kiperkáltad a 62e Ft fölötti végeredményt, akkor vakarózhatsz, hogy ennyiből megvehetted volna itthon a boltból a Concorde-ot...
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
Elemezgettem a META csomaghoz adott ini fájlokat és az az igazság, hogy a két WG típushoz való ini fájl alapvetően pont abban különbözik, hogy milyen sávokat engedélyez UMTS módban.
Ez a sávkiosztás elnevezése NVRAM szempontjából:
A V3-W.ini tartalma szerint a Band1-Band5-Band6 sávokra tartalmaz beállítási adatokat (a fenti kép alapján ezek az IMT-2000 és a két 850-es)
A V3-E.ini tartalma szerint a Band1-Band8 sávokra tartalmaz adatokat (a fenti kép szerint ez a keresett WCDAM-GSM 900 sáv)
Most már csak azt nem értem, hogy a V3-E.ini fájlt flashelve az NVRAM-ba, hogyan nem történt meg a változás? Lehet, hogy valamit mégsem csináltunk jól a META toolban?
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
mivel úgy is sz@r kupac az egész telenor dolog, este/hétvégén újratolom az egész dolgot. Valami különbség pedig volt a két verzió között amikor tesztelgettem mert a V3-W.ini esetén 0 volt a GPS teljesítménye és a V3-E.ini esetén meg jöttek a holdak bőven. Esetleg még azt kell megpróbálnom, hogy az NVRAM frissítés után cserélem a firmware mappát is az 101-esére, hátha.
Box's don't touch!
-
kmarci25
veterán
Nem nagyon akarok romolni, de erősen érdekel a dolog. A készülékemen jelenleg az 1.0.6-os build számú rom van. Akkor én most erre melyiket tehetem/tehetném fel, melyiket nem?
-
geekfans
újonc
Mit gondolsz? Inew v3 159,99 $?
-
karikusz
tag
Valaki olvasott már arról, hogy hogyan lehet orvosolni az állandó újraindulást?
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
karikusz
tag
válasz junkpod #3229 üzenetére
Nincs. Anno írta itt valaki, hogy a GPS test progi csinálta neki ezt. Leszedte, és utána nem volt ilyen problémája. Nekem is volt fent, leszedtem és jó volt, nekem se indulgatott magától újra. Tegnap előtt feltettem a google drive-ot. Azóta megint újraindul állandóan, hiába szedtem le a drive-ot.
Szerk: Az olvastam, hogy a flip/videónézésnél voltak ilyen gondok. Lehet, hogy ott kellene keresgélni, hogy valamit érzékel a telefon, vagy hogy egy-két program ehhez kér hozzáférést, és ezért kavar be.
Azt tudja valaki, hogy ezt az érzékelést hol lehet állítgatni?
[ Szerkesztve ]
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
Mecy_Lacee
senior tag
Újabb "klón".
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
kmarci25
veterán
Na, gps. Egész jól sikerült. Aztán, mikor navigációra váltok elkezd ugrálni a pozíció. Ma pl. nem a hídon, hanem a Dunán mentem keresztül.
https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=204568493860621273316.0004f7de690e455563a5a
Készítette: Google Saját útvonalak Androidon
Név: 1143 Budapest
Tevékenység típusa: autóvezetés
Leírás: -
Teljes távolság: 10,62 km (6,6 mérföld)
Teljes idő: 33:54
Haladási idő: 23:44
Átlagsebesség: 18,80 km/óra (11,7 mérföld/óra)
Átlagos haladási sebesség: 26,84 km/óra (16,7 mérföld/óra)
Max. sebesség: 73,68 km/óra (45,8 mérföld/óra)
Átlagos tempó: 3:12 perc/km (5:08 perc/mérföld)
Átlagos haladási tempó: 2:14 perc/km (3:36 perc/mérföld)
Leggyorsabb tempó: 0:49 perc/km (1:19 perc/mérföld)
Max. magasság: 147 m (483 láb)
Min. magasság: 100 m (328 láb)
Szintkülönbség: 261 m (855 láb)
Max. lejtés: 10 %
Min. lejtés: -30 %
Rögzítés: 2014.04.25. 14:03[ Szerkesztve ]
-
L.Dick
csendes tag
válasz junkpod #2905 üzenetére
Sikerült a telenoros 3G problámát megoldanod?
Az eredeti leírásomból kimaradt, hogy kikapcsolt wifi-vel megfelelő jelerősségű 3G mellett sikerült, mert a telefonnak be kellett jelentkeznie. Én azóta is így használom a telefont, hogy engedélyezem a telenoros 3G-t, és nem tapasztaltam semmi rendellenességet a hívásoknál.
Nekem concorde telefonom van és tegnap betévedtem a kínai szervíz menübe, ahol valószínűleg ellenőrizni, illetve kalibrálni lehet a készüléket és a sok kínai macskakaparás között az alábbi érdekes bejegyzést találtam, ami esetleg érdekes lehet a számotokra: cxq_v3_inew_v1.0.8.
-
balaaa88
aktív tag
Igen már kiderült számomra is (nekem is CC 5005 NFC-m van), hogy a két telefon (értsd előző és az Inew v3) ugyanaz. Beltartalomra mindenképp. Akárki akármilyen rizsát nyom. Meg a MyAudio Blade is ugyanaz lesz. A CC-s telefonomra eddig jópár V3-as ROM-ot telepítettem NeedRom.com-ról és mindegyik futott gond nélkül.
-
junkpod
veterán
na próbálgattam ezt az NVRAM flashalest és azt tapasztaltam, hogy nem csak az ini-BPLGU fájloknak kell illeszkedniük, hanem a telefonon lévő modem.img fájlnak is.
Viszont hiába engedi a V3-E.ini fájlt flashelni, miután visszaolvasom nem lesz benne a Band8 csak a Band5-6.
Meg kéne próbálni a 101-es img-ket használva flashelni, de a nálam lévő 101 ROM csak TD verziót tartalmaz a BPLGU fájlból az mddb mappában.
Ha valakinek 101-ese van gyárilag, megnézné, hogy talál-e WG verziós fájlt az mddb mappában?
(etc\mddb mappa)Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
szóval neked 108-asod van működő telenorral? érdekes.
Megtennéd, hogy megnézel pár dolgot?
- telepítsd fel a Mobile Uncle Tool programot Play Storeból, indítsd el, Engineer mode / Engineer Mode (MTK) / Band mode / SIM1
na itt milyen sorok vannak kipipálva?- telefon Rendszerbeállítások / A telefonról
itt pedig az alábbiakra vagyok kíváncsi: alapsáv, kernel, build-számBox's don't touch!
-
L.Dick
csendes tag
válasz junkpod #3241 üzenetére
Először nekem sem működött, csak miután a csak WCDMA módot kapcsolva be tudott jelenkezni a hálózatra, viszont ettől kezdve megszűnt a problémám. Szívesen lementem és megosztom a romot, de ehhez segítségre van szükségem írd meg privátban miként tudom lementeni és elküldöm, esetleg adj meg egy közvetlen elérhetőséget
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz junkpod #3237 üzenetére
Ha valakinek 101-ese van gyárilag, megnézné, hogy talál-e WG verziós fájlt az mddb mappában?
(etc\mddb mappa)
BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6582_S0
0_MOLY_WR8_W1319_MD_TG_MP_V14_
P5_1_tg_nEz szerepel a mappába. Képernyőkép ha kell, holnap,mert most úton vagyok.
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
junkpod
veterán
-
Submarine
senior tag
válasz Mecy_Lacee #3243 üzenetére
Hali!
850 / v1.0.1
Igen, van.
http://kepfeltoltes.hu/140425/Screenshot_2014-04-25-19-09-27_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/140425/Screenshot_2014-04-25-19-05-25_www.kepfeltoltes.hu_.png -
barrique
tag
Szia!
Na,látod,pont az ilyen szókimondó guruk miatt szeretnék ennek a közösségnek a tagja lenni!
Akkor szerinted melyik kínai oldalról érdemes megrendelni egy iNew v3-at?
És szerinted tokkal-vonóval mennyi lenne a vége egy 160-170 dolláros ottani ár mellett,ha sima postával kérem, mert ráérek?
A válaszodat előre is köszönöm.
Ja,és persze PayPal.[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz barrique #3248 üzenetére
Még kb 20 órán keresztül van a geekbuyingon 160 USD-s ár mellett minimális apróért elérhető DHL-lel a V3. Ez most szerintem a legtutibb, ha gyorsan akarsz, és nem drágán, vagy Hungobungo-val egyeztetsz, szerintem jó áron tudják prezentálni a cuccot. Ha ráér, és olcsóbban kell, akkor ha valaki szervez véletlenül mostanság közös rendelést, akkor oda be tudsz szállni. Vagy ha még jobban ráér, akkor esetleg megvárod, mire én rendelek megint egy kört. Bár most megint cirkuszolnak, mert szerintem ők maguk sem tudják, hogy hogyan küldjék a telókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...