Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanek25
tag
sziasztok!
Aki most szervez tömeges telefonvételt, pls vegye fel velem is a kapcsolatot köszönöm!
-
Vanek25
tag
hali!
nekem is most jött meg a teló, telenoros probléma.... leszedtem amint előző oldalon linkeltetek 1.0.1 -es csomagot, viszont ezt hogy lehet telepiteni? ha valaki küld egy leirást vagy linket nagyon megköszönném, mert nagyon értek a telefon belenyulkálásába
-
Vanek25
tag
RVR400 nagyon megbízható és segítőkész, ha valaki gondolkodik INEW beszerzésén, őt ajánlom abszolút!
-
Vanek25
tag
sziasztok!
Én is nekiállnék megjavítani a telenor bugomat, most 1.0.1-es van rajta, amivel működik a telefon, csak a képernyő "lassan tölt be,fehér a széle".
Most bogarászom a hozzászólásokból, hogy mik a lépések, valaki a fórumból nem tudja kirakni első hozzászólásra kirakni az összefoglalót? Szerintem sok embernek probléma itthon ez a bug.... -
Vanek25
tag
Sziasztok!
Mostanában sok hibát csinál a telefon -elszáll a sim,nincs hálózat, telenorhiba, no gps.-
Valaki légyszives linkelje be nekem, hogyan lehet feltelepítenia megbízható szofterfrissítést, Kitkat? . Sajnos nem értek hozzá, szóval igazi alap howto leírás kellene.
Köszönöm a segítséget előre is! -
Vanek25
tag
Sziasztok!
Aki hajlandó Budapesten összefutni, és segíteni - !jelképes összegért!- szoftvert frissíteni és gps-t behangolni az Inew-mra, kérem írjon privátot. Valószinüleg profinak 10 perces munka lenne, én nem szeretnék belenyúlni és elszúrni a telefonomat.
Sürgős lenne, előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest