Új hozzászólás Aktív témák

  • Olajos

    csendes tag

    válasz SeniorTilla #7661 üzenetére

    Szia Tilla,

    a Vista magyar oldalán az alábbi tanácsot kaptam, a többit utána írom:

    [I]A hangkártya vonalbemeneti csatlakozójának segítségével a számítógéphez különféle audioeszközök, például hordozható lejátszók, mikrofonok csatlakoztathatók.

    A hangkártya vonalbemeneti csatlakozója az alapértelmezés szerint el van némítva. Ezért, az oda csatlakoztatott audioeszköz hangja mindaddig nem hallható a számítógépen, amíg nem engedélyezi a vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszást.

    A hangkártyák általában legalább egy vonalkimeneti (Line out) csatlakozóval rendelkeznek a hangszórók számára, és egy vonalbemeneti csatlakozóval a hangbemeneti eszközök számára.

    A vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszás engedélyezése
    1. A Hangeszközök és hangsémák megnyitásához kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Hardver és hang segédeszközre, végül kattintson a Hang fülre.

    2. Kattintson a Lejátszás lapra, majd a Hangszórók és a Tulajdonságok gombra.

    3. Kattintson a Jelszintek lapra, majd a Vonalbemenet területen kattintson az Elnémítás gombra a vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszás engedélyezéséhez.

    A vonalbemeneti csatlakozó az alapértelmezés szerint el van némítva[/I]

    [B]A Probléma, hogy nekem Hang/Lejátszás/Hangszórók/tulajdonságok/"Vonalbemenet" nincs csak hangszórók és PC hangszórók. Az hogyan képzelhető el???, hogy a hangkártgya-kezelőn nincs olyan bemeneti panel, ami nekem kell??

    Köszi: Olaj[/B]

Új hozzászólás Aktív témák