Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz Tulku #2031 üzenetére

    "A nem teljesíti a szememben egyenlő a silányabb minőséggel kivéve ha más bekötést használ..."

    Hát mondjuk ez egy érdekes hozzáállás. Tekintve, hogy amég csak HDMI 1.4 volt feltehetően akkor is voltak több százezres kábelek és azok nyilván nem teljesítenek egy oylan szabványt , ami a gyártásuk után jött létre. Tehát attól nem lesz silány minőségű egy kábel, hogy egy régebbi szabvány szerint készült szerintem.

    "És még egyszer...szetintem a hallás szofisztikáltabb megközelítése az érzeteknek nálam mint a látás de ez már egy teljesen más téma..."

    Ez szerintem is igaz. Nem is cáfoltam sosem. Abban viszont egyet értek másokkal, hogy nehéz bemondásra komolyan vennem azt, hogy egy 1millió forintos usb kábelen küldve az adatot a pc-ből a dac-nak az bármiben is más lenne mint egy 50ezres kábelen küldve. Ezek digitális kábelek, ha utánaolvasol (amit neked nem kell megtenned, biztos vagyok benne, hogy tisztába vagy vele) , hogy mi a különbség az analóg és a digitális jelátvitel között, akkor könnyű megérteni, hogy egy több százezres usb kábel konkrétan az elektronika és fizika törvényeit akarja felülírni a termékoldala szerint. Nekem egyébként az SPDIF a személyes kedvencem ebből a szempontból. Ha érted mire célzok.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák