Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz Kloden #62431 üzenetére
Gyakori a fórumokon, hogy kész helyzetet vagy kívánságot közölnek, az előzmények / körülmények nélkül, holott az igen sokat tud számítani, mint ebben az esetben is.
Földhurok szokott ilyen problémát okozni, de ahhoz csak egy galvanikus leválasztót kell beiktatni, elvileg ennyi az egész.
Vagy átállni digitális kapcsolatra (DVI stb.), mert az analóg jelátvitelt (D-Sub) tudja ilyen módon zavarni a földhurok, illetve az azon kialakuló 50 Hz kiegyenlítőáram.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Kloden #62431 üzenetére
Ahogy Kernel mondta, földhurok. Neked ilyet kellene keresned boltban és betenni oda, ahová a dobozt tervezted: [link] Annál jobb, minél nagyobb frekvencia van ráírva.
Valamint igen, ha egy mód van rá, akkor a monitorodat ne analóg kábelen hajtsd meg. Még a színei is jobbak lesznek nem vga kábelt használva...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest