Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
Sziasztok, a sógoromék 65A7500F tv-je képe elment este tv nézés közben. Csak hang van. Nem lehet a frissítéssel összhangban? Sajnos én nem a közelükben vagyok és nem tudok ránézni. Áramtalanítás után sem villan föl semmi a kijelzőn. Lehet ezt pendrájvról frissíteni valahogy így? Nincs még 4 hónapos a tv.
-
tibike8
őstag
Tegnap egész nap hívogatták a Mediát mire felvették. Szereljék le a falról, diktálják be a gyári számot, csomagolják vissza a gyári dobozba (még mindig ezen rugóznak) és majd egyszer valaki elviszi valahova, valameddig és majd egyszer jövőre lesz valami...
Amúgy IPTV van rajta HDMI-n, nem DVB-C. -
tibike8
őstag
A sógoromék 7500-e nem bírta 4 hónapig és elment a kép. 1 hét volt mire futár jött a tv-ért. És nem tudják mikor kapják vissza. Mondták a szervizben, hogy lehet, csak utalványt kapnak arról az összegről amennyi a tv volt. A gond, hogy azóta nem annyiba kerül a Mediaban így még nem tiszta, hogy hogy lesz egy ugyanilyen másik működő tv-jük, ha nem javítják a hibásat.
De lehet, hogy az év vége miatt ilyen nyögvenyelős a dolog. Mindenesetre pont az év végére maradtak tv nélkül. Na de sebaj, majd elmennek buliba vagy moziba. Ja nem... -
tibike8
őstag
Azaz ugyanarra a típusra cserélik mint az elromlott?
Fentebb én is írtam, hogy a sógoromék 7500-e szintén a szellemképhez került pár hónaposan Karácsony előtt valamikor és azt mondta a Hisense központ nekik, hogy ha nem tudják javítani a szervizben, nem cserélik, hanem utalványt adnak csak abban az összegben amennyi a tv volt. Csak azóta a Mediában nem annyiba kerül ugyanaz a tv. Ilyenkor mi lehet? Vagy hülyeséget mondtak csak a Hisenseben?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest