Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok!
HISENSE 55U8QF 55" tc-t ajánlottak nekem.
Kb ezek az elvárásaim:
Hatalmas igényeim nincsennek, Netflix, néha 4k-s filmek pc-ről.
Esetleg később ps5-el összekötném.
Amit mindenképpen szeretnék az az, h kábel nélkül tudjam csatlakoztatni a pc-mhez mert néha azon nézek dolgokat. Méretben legalább 105cm-es legyen de lehet nagyobb is.
Szemből nézem az ágyból és konzollal szeretném majd a falra rakni.
Jó választás lehet?ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Nem vagyok túl jártas a témában de feltudok majd csatlakozni a wifi hálózatra a tv-vel és onnan tudok majd dolgokat nézni a pc-ről? Nem szeretném hdmi-vel összekötni és jó lenne megoldani kábel mentesen mert gépről is néznék majd tartalmakat.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
-
Bennyboy
őstag
válasz Hieronymus #2046 üzenetére
Megjött a tv, frissítettem és fellépett a wifire is.
Hogyan tudom egy hálózatra rakni a tv-t és a pc-t ami kábellel csatlakozik a netre?
Windowsban hiába van bekapcsolva a speciális megosztás, ott nem látok semmit.
Tv-n gondolom a tartalom megosztás funkció kell nekem de ott nem észlel semmit.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok!
Van egy 55U8QF tv-m ami wifire van csatlakozva és egy pc-m ami kábellel netre. Mi a legjobb megoldás, h tudjak pc-ről filmet nézni tv-n HDMI kábel nélkül? Online médiamegosztást próbáltam a win-ben de egy sima full hd film is akadt a tv-n.
Köszi előre is.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz Hieronymus #2123 üzenetére
Ez sztem ugyan az mint a dlna és már próbáltam.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Veletek is volt hasonló, h a tv nem reagált semmire? Alapból ki volt kapcsolva és nem is világított a piros fény. Akármit nyomtam a kapcsolón nem történt semmi. Csak azután tért észhez miután kihúztam a 220-ból. Igazából ez már a 2. eset, h um. lefagy a tv. Ez rendszeres? Tv nem talál újabb frissítést. 55U8QF
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Én is bekapcsoltam ps nélkül is
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Nálam csinál fura dolgokat a tv.
HDMI-n néha teljesen elsötétül a kép és csak hang van.
Többször lefagyott már, amikor nem reagál a távkapcsolóra.
Mostanában meg netflixen kb fél másodpercre elsötétül a kép (minden képjavító ki van kapcsolva)
Kicsit túl sok a hiba pedig jó az ára és a képpel is meg vagyok elégedve, bár mozgásnál néha mint ha kicsit szellemképes lenne.
55U8QF-ról van szó a legfrissebb driverrel.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz Hieronymus #2674 üzenetére
Most vettem újonnan.
Netflix meg wifiről jön.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.