Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
Szerintem kicsivel többért már kapsz olyan modellt, ami tudja a Local Dimming-et is. Nézd meg a Quantum Dot ULED-es sorozatból pl. a Hisense 50U7QF-et: igaz, hogy "csak" 50"-es, (az ára most kb. 154e Ft. [link] - de szerintem lényegesen jobb a képe. (Az 55"-ös ebből a szériából már 175e Ft.)
-
Piftuka
veterán
Szerintem teljesen jól döntöttél. Annyi pénzért 55 colos méretben ennél jobb tévét nem kaphatsz. Igen... ha hozzáteszel még, 30 ezret, akkor már "ígymegúgyjobbat"... ha 80 ezret, akkor pedig "még sokkal jobbat" vehetnél...
De annyi pénzért most nagyon jó áron vetted. Korrekt VA paneles készülék, jó kontraszt értékkel, fekete szinttel, és elfogadható színpalettával. Emiatt jó esély van rá, hogy akár TV adásokkal, akár filmekkel nézed, nem nagyon lesz panaszod a képminőségre.
Itt a fórumról is többeknek van ilyen, még a kisebb testvére az A7100 is (az szűkebb színpalettával dolgozik), és jellemzően elégedettek a fórumtársak a választásukkal.
Azért, kérlek, írd meg majd a felhasználói tapasztalataidat ról!
"Aquila non captat muscas."
-
Gabis
őstag
Valamilyen kommunikációs közeg kell, különben hogyan kommunikálnak egymással? Az előző tévéden lehet volt Wi-fi direct, vagy Miracast és azon keresztül hoztad létre a kapcsolatot... ha nem jól tudom, akkor úgyis kijavítanak majd. Várd meg esetleg más véleményét is, vagy keress olyan fórumot ami foglalkozik ezzel a témával. Itt Ph-n mindent megtalálsz
-
Vélhetően többcsatornás az eredeti hang. Ezt kell vissza mixelni sztereóra.
Nézd meg a tévé beállításoknál, mit lehet állítani a hanggal kapcsolatban, Illetve a soundbar lehetőségeit is át kellene nézni. Ha nem támogatja a Dolby Digital+ formátumokat és így küldöd át a hangot, akkor lehet probléma a hangzásban.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Assetto Corsa Competizione
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazon Kindle
- Mazda topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Könyvajánló
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest