Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #1975 üzenetére
Itt 33 hős van, aminek a fele használható. Az alábbi statisztika azt mutatja, hogy az elmúlt 1 hónap Kings of the Storm versenyeken az adott hős hány %-ban volt banolva vagy választva, kb a 12-ik Kerrigan és 15-ik Malfurion után van benne 2 nagy esés, nem véletlenül:
Hero Pick/Ban
Valla 100%
Stitches 96%
Arthas 86%
Tassadar 82%
Uther 82%
Zeratul 78%
Brightwing 73%
Falstad 73%
Nazeebo 73%
Tychus 65%
Hammer 63%
Kerrigan 59%
Muradin 45%
Tyrael 45%
Malfurion 43%
Chen 27%
Thrall 18%
Jaina 14%
Rehgar 12%
Tyrande 12%
Abathur 10%
ETC 10%
Illidan 8%
Zagara 8%
Anub'arak 4%
Diablo 4%
LiLi 4%
Nova 2%Persze, funolni bármelyik hős jó, de ha 2 azonos képességű csapat akad egymásra, akkor sok múlik a választott hősökön.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
gbela
senior tag
Nem mi visszük túlzásba, én pl örömmel látom itt, hogy sokan látják, hogy a picknél dől el a meccsek nagyrésze, játékban nem annyira látom ezt.
Nem arról van szó természetesen, hogy vannak jó hősök és szarok, de nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy ugyanolyan hős ismeret/játéktudás mellett bizonyos hősök sajnos jóval erősebbek másoknál (jelenleg). Ha valaki sokkal jobb játékos mint a másik akkor ez persze mind1. Illetve 5ös premade-ben persze egész más, ott lehet synergy-re játszani, de random 5nél, sajnos nagyon nagyon erős a különbség egy high tier és egy low tier csapat között. Eleinte utáltam ezt a hozzáállást, Zagara volt main karim, megvolt 10 hősöm, de igyekeztem mindig vele menni, mert azt szerettem. És hiába ment jól, nem is vagyok totál ügyetlen vele (régóta lvl10-es), valahogy nem éreztem erősnek. Váltottam Vallára, akkor még alig toltam vele (lvl5), és ég és föld. Zagara ettől még bőven jó, mert teamfightban is helyt tud állni, de pl hősök akik teamfightban nem erősek azok használhatatlanok. A legjobb Gazlow aki végigsolozza campeket, tényleg jól játszva a saját role-ját nem jó semmire, mert esetek 90%-ban a team wipe nyeri meg a meccset, oda pedig sokkal jobb karik vannak. Nem egy meccsen jött Gazlo, volt ügyes, campekkel ütötte be egyedül core-ig majdnem az ellent, de közben teamfightokban kikaptunk, még akkor is ha 1-2szer ott volt.
Persze minden meccs más, illetve mindig vannak üdítő kivételek, de (és ez nagyon szomorú, és remélem változni fog), ha valaki nem hoz legalább 2-3 top hőst akkor esélytelennek mondható (hasonló játéktudás mellett). -
DaveNo1
veterán
Ezt a játékot ne hasonlítsad LoL meg Dotahoz mert teljesen máshogy épül fel, főleg a közös xp miatt. Döntő a játékban a nagy pvp összecsapásoknál a CC, így azok a supportok/tankok alapból kiesnek akik ezzel nem nagyon rendelkeznek, nem beszélve arról, hogy néhány assassin bőven a többi felett áll mindig túlélő képességben, mind sebzésben. Ahogy Fects is írta két hasonló csapatnál nem lehet diablo meg hasonló szemetekkel szórakozni mert akkor tuti kikaptok.
You are not prepared.
-
kexksz
addikt
Tudhatnád, hogy a topicban mindenki fizetett profi esportoló akiknek több ezer órájuk van mobákban és ezért az életük árán is fel kell ugraniuk a FotM vonatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest