Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    válasz zola09 #5852 üzenetére

    Ha a 30 eurós founder packra gondolsz az az egyik boundle volt konkrétan (diablo, tyrande, raynor + 3 skin és egy golden cyber wolf mount)

    joshuam: a játék maga ingyenes, minden héten tudsz ingyen játszani alapból 7 hőssel, de csak AI ellen vagy QM-ben, liga meccsekhez meg kell venni legalább 10 hőst goldból, vagy pénzből + el kell account szinten érni a lvl30at (hős liga) vagy a lvl40et (csapat liga).

    Ami segítséget ad, hogy minden hőssel elért 5-ös szinért kapsz 500 goldot, 40es szintig további 15000 goldot (lehet valamivel többet, most fejből nem tudom), ha eléred az account lvl 10-et kapsz egy 7 napos stimpackot, ami 150% gold és 100% xp bónuszt ad)

    Amúgy érdemes megvenni a játékon belüli starter packot, ami 5 euró, cserébe kapsz 3 hőst (Raynor, Malfurion és Muradin + 1 mountot + 1 további 7 napos stimpackot, tehát rohadtul megéri. Ebből Muradin és Malfurion ráadásul jó hősnek számít).

    Szerintem a kulcsos csomagok sem rosszak, mert jó hősök vannak bennük (például Zeratul vagy Zagara), így gyakorlatilag mire eléred a 40es account szintet elég sok jó hőst össze lehet szedni kb. 10 ezer forintból.

    [ Szerkesztve ]

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák