Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Van itt valami kevésbé szellemi fogyatékos, akivel tudnék HL-ezni? Megint elegem lett a csőcselékből, akik valami bugból kifolyólag egy rank szinten állnak velem.
pm.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Simba86
senior tag
ne is mondd...
folyamatosan klingonokkal dobál össze, pedig nem hinném, hogy a bronz liga az én szintem... (sajnos leestem silverből és mivel az osztályozót buktam 2 meccs kell mindig zsinórban, hogy visszakapaszkodjak, de ha bukom az osztályozót, akkor -2 megint...
tegnap is: osztályozó meccs, 5 perc után Vallaval mindenből top voltam infernal shrines-on, egyedül gyilkoltam az ellenfelet, mindenhol ott voltam, de a punishert nem tudtam elhozni soha...18 kill volt a csapatban összesen, abból én szedtem össze 10et... a végét persze már nem bírtam egyedül, ki is kaptunk... (a hero dmg-em majdnem annyi volt, mint másik 3nak együtt...)dupla tank volt nálunk első-második pick: johanna, diablo...,
ők többször haltak meg ketten, mint a csapatunk össz gyilkolása...
És a non plus ultra: fikázták lili-t, hogy dps buildet hozott és ezért akarták reportolni, pedig ő volt a leginkább segítőkész végig... ha a hülyeség pofával párosul....
megint 2 meccs győztes kellene... kezd elegem lenni a szefósokból
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
DaveNo1
veterán
válasz Simba86 #15257 üzenetére
Ezen a játékon csak az segítene, ha behoznák a hősökre bontott MMR-t, és a win/lose csak minimális súlyban számítana, helyette a statisztikákat vennék figyelembe. Tehát ha jól szerepelsz mégis vesztesz, a jó szereplésed miatt emelkedne az MMR és a rank pont.
Mivel carryzni gyakorlatilag csak nagyon nehezen lehet, cserébe 1 kretén képes 4 másik játékos játékát elrontani, sok értelme nincs a win/lose alapú MMR számításnak.
You are not prepared.
-
dargelot
senior tag
Ha egyszer bronze vagy silver ligába kerül egy körforgás veszi kezdetét (elohell), s sajnos nagyon nehéz kijutni onnan, mert akikkel összedob olyan szinten az nem túl jókat sejtet. Diamond-ba sikerült eljutni, ennyi volt a ranked számomra. Epic mount jó lenne, de 5 rank-ot végigszenvedni esélytelen.
-
DaveNo1
veterán
-
DaveNo1
veterán
válasz DaveNo1 #15261 üzenetére
General
Various performance improvements have been made which should positively affect overall framerates.
Heroes of the Storm now supports DirectX 11
This should help to reduce memory usage, increase performance while the game is not the primary focus window, and allows for further optimization improvements in the future.2016 !
You are not prepared.
-
Simba86
senior tag
azért vannak itt nerfek szép számmal... Lunara is kapott egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
DaveNo1
veterán
válasz Simba86 #15263 üzenetére
Legalább Greymanet és Sonyat ner...akarom mondani buffolták
Zagara full rework + csomó hősnél rengeteg változtatás (Uther is kap új talenteket)
Btw. mit nerfeltek Lunaran, én csak buffokat látok (wave clear kapott egy kis nerfet de az nem vészes)
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Simba86
senior tag
válasz DaveNo1 #15264 üzenetére
jaaah, benéztem, decreased-et olvastam increase helyett a leaping strike-ra
-
DaveNo1
veterán
Gul'Dan elsőre elég OP-nak tűnik, Grubby most játszik vele. Blizzardnak szeretik a SMOrcokat
You are not prepared.
-
ThySoul
senior tag
válasz DaveNo1 #15264 üzenetére
Nem tudom eldönteni a szavaidból, hogy akkor Greymane és Sonya tényleg nerfet vagy buffot kapott e
Na jó ránéztem, tényleg buff lett. Akkor vásárlásra fel...
Apropó, nem láttam, de lehet figyelmetlen voltam: egy hősnek se csökken az ára?Szerk: Jaina komolyan nerfet kapott?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Vannak itt érdekes változások...
Regeneration Globes
Health Regeneration
Previously: Restore 6.24% of maximum Health over 4 seconds
Now: Restore 12% of maximum Health over 5 seconds
Mana Regeneration
Previously: Restore 32 Mana over 4 seconds.
Now: Restore 8% of maximum Mana over 5 secondsMinions
Ranged, Melee, and Wizard Minions
Now deal double damage to Structures.
Catapult Minions
Attack range increased by 20%.
Sight range increased by 17%.
Will now fixate on Structures. Catapults will not acquire a new target after fixating until the target is destroyed or the Catapult is killed.Garden of Terror
Increased Overgrowth's damage bonus against Structures from 100% to 200%.Jaina + Azmo + Arthas + Muradin buff!
Bejövős a Zagara rework is!(#15268) DaveNo1
Viszont jobb lett a sustain-je.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
pc360
addikt
Ez a bevett rendszer, hogy PTR-ben nem elérhetők az új hősök? Gondoltam kipróbálom G-t, telepítettem is a cuccot, de ez is csak egy pénzgyűjtő hely eszerint...
-
-
DaveNo1
veterán
Zagara elég kretén lett, ellenfél nem figyel simán összetud hozni egy starcraft2-nyi mutalisket egy lanen
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
-
Metacska
aktív tag
Pont jókor vettem meg Lunarat.
Zagarát kicsit untam már. Zseniális a rework.
20-ason:
Increases Creep Tumor cast range by 2000% ,
Egyébként meg.
creepen lesz majd + movement és attack speed.
Healelő és nem timed life mutaliskIZGI!
Dave: Solo boss: Erre vajon gondoltak?
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Melyik assassinnak van még stackelhető sebzése?
Most esett le, hogy azokra vagyok rákattanva teljesen, amiknek van ilyenje: Nova (régebben gathering power, most snipe), Zera, Tracer, Butcher, de már unom őket és már rég 20-as szinten stagnálnak. Itt ülök a 30 ezer aranyonvalami új hero felé kéne néznem...
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Kael'Thas ára fog 10k-ról 7k-ra csökkenni jövőhéten.
You are not prepared.
-
dargelot
senior tag
Chromie mindkét sebző képessége stack-elhető. Egyébként nincs kedvetek összerakni egy ranked csapatot? QM számomra kicsit lapos, solo ranked-ben meg már túl nagy falat a továbbjutás. Egy jó kis 5fős csapat jó jönne plusz beugró tagokkal. Jómagam 10ből olyan 6osra értékelem a tudásom (Dia5). dargelot#2439
-
Simba86
senior tag
válasz AxBattler #15290 üzenetére
fogjunk össze, küzdjük fel magunkat goldba. van kedved?
-
félisten
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
pc360
addikt
válasz DjDanee87 #15286 üzenetére
Jah, Falstadot ki is felejtettem a felsorolásból, alap (és persze 20-as). Raynor meg olyan unalmas karakter, hogy már 9-es szintig is kihívás volt elvinnem. Lehet, akkor eljött az ideje, hogy Grey-re ránézzek, ha már egyszer megvettem.
dargelot: Igen, Chromie-t is gyűröm már, de ő csak fun karakter, nagyon sokmindenre nem jó. Nem hiszem, hogy pár QM-en kívül bevetném, a 10-es szint neki elég lesz. A közvetlen ráhatást jobban szeretem, amikor van kontrollod a terepen, és nem a randomtól függ, hogy beviszel-e sebzést, vagy sem. Ha fele ennyi lenne a sárkánylehellet CD-je, akkor egészen más lenne a helyzet.
De még ha hozom is a top sebzést, valahogy semmilyen így nyerni vele. Nem tölt el különösebb bizsergéssel, ha törlök valakit a fenébe. Nem tud ellene védekezni, totálisan unfair. Ami viszont jó: invisible-öket eltalálni. Derült égből sárkány-ürülék! Az már valami...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Automata kávégépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest