Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
-
Sinderella
csendes tag
Kinek mennyire jött be az új ranked rendszer? Még nem vetettem bele magam mélyebben, nem igazán volt időm mióta betették, balace jobb lett mint a régebbi ömlesztett csoportosulásban, vagy továbbra is nagyon nagy a különbség a csapatösszetételekben?
-
ThySoul
senior tag
Arthas mennyire lett jó a rework óta? (És zeratult mrnnyire nerfelték le a tavaly év végi Zera firstpick/ban óta? )
-
félisten
válasz holozis_HUN #15156 üzenetére
Annyival még ki is egyeznék.
(#15155) ThySoul
Erre én is kiváncsi vagyok, Muradin mellé kellene még egy bejáratott Warrior.
Sonya-t unom, Diablo meh, a Csontikirályra meg nem éreztem rá..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
DaveNo1
veterán
Úgy néz ki csak balance patch lesz most
Medivhet buffolják komolyabban. Still no KT, Falstad, Sonya nerf
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
pc360
addikt
válasz DaveNo1 #15159 üzenetére
Falstad nerf? Az már megvolt a talentek legutóbbi újrarendezésével... Azóta nem játszom, a hammerang buildje pl. totál esetlen lett. Hiába írták, hogy így jobban kihasználhatók az egymásra épülő dolgok - hát, épp ellenkezőleg sikerült, és a jó kis overpoweres blastját is lehúzták a wc-n. Unalmas kakimaki.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
pc360
addikt
válasz DjDanee87 #15163 üzenetére
De már nem annyira, mint előtte. Nekem. HL-ben itt Tracer vette át a szerepét 80% winrate-tel (viszonylag sokat nyomtam), TL-ben pedig 100% (ezt kevesebbet játszottam, 14 meccs, nem fix csapattal - de csak Silverbe rakott valamiért).
Btw: Chromie most az új felfedezett, hozom a top damage-et meccsenként. De rankeden csakis Tracer. <3
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz DaveNo1 #15165 üzenetére
Jaja, de előtte meg én vipe-oltam őket blast-tal. Overpower + egy jól irányzott hammerang + lvl20 blast igen kemény volt. Sokszor előre anyáztak a pickemért, aztán csak a pislogás maradt. Na, ez a fajta izgalom elmarad.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz DjDanee87 #15163 üzenetére
+1
Múltkor támadtam ChoGall-t egy Secret Weapon + Giant Killer + Crippling Hammer kombóval, persze a Seasoned Marksman + Hammer Gains + Nexus Blades is jól jött![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Sprq
aktív tag
válasz AxBattler #15170 üzenetére
Hát nyilván azért, mert találkoztam. Csak éppen a haszontalan fajtával akit vagy megölök vagy ha velem van akkor meghal. Konkrétan csak akkor láttam valaha működni, amikor az akit lő a Tracer az elkdezd előle futni, mert akkor nyilván meghal. Fogykosok ellen tényleg jó, de hát nem mindenki az.
Do you hear the voices, too?
-
pc360
addikt
Akkor nem igazán vágod őt. 95% persze így játszik, ahogy leírtad - tán 1-1 killt bevisz, de nem igazán érzed az előnyét, ha veled van. Na, pont ezért jó, hogy nem bannolják, én meg szétnyerem magam vele. Szóval éljenek a lámák, így tovább!
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
Ha már Tracer. Ő lesz az egyetlen OW hero a játékban, vagy jön még több is?
-
pc360
addikt
Ő lesz az egyetlen. Direkt miatta belerakták a hősválasztáshoz az OW gombot is. A HotS történetében még nem volt rá példa, hogy új hősöket mutassanak be, szóval el kell szomorítsalak a válaszommal..
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Egyébként lehet hogy tök noob vagyok, de akkor se az én hibám, hogy oda sorsol be esetleg jobb emberek közé. Azt nem értem miért jó nekik az, hogy egész játék alatt engem sértegetnek. Minden játék után írkálnak, meg hogy töröljem a játékot. Teljesen elmegy az egésztől a kedvem mindig. Sokan olyan gonoszak amúgy egy hülye játék miatt sértegetnek embereket. Meg írkálja töröljem le. Miért csak annak van joga játszani aki jól tud?
Én lehet nem tudok játszani, de legalább nem sértegetek másokat. Épp ezért játszok inkább AI ellen, mert ott legalább nem sérteget senki. Most is csak azért kezdtem el a rankedet hátha meglehet az a hülye mount, de mivel nincs csapatom így soloban soha nem leszek platina.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Madwe
nagyúr
válasz kovsol #15176 üzenetére
A moba közösségen belül pedig talán ez a legkedvesebb
Ha esetleg kicsit komolyabban akarod kezelni, javaslom nézz meg pár meccset khaldor csatornájáról kezdetnek, onnan sokat lehet tanulni. Valamint ismerd meg kb. az összes hőst h mit tud, h játszanak vele, miután pvp, ezért érdemes az ellenfeled is ismerni
Az meg h van pár vérpisti akit idegesít az h kezdő vagy ne érdekeljen. Egyrészt le tudod őket némítani, másrészt gondolj arra h ezek java része 14-24 éves szűz gyerek
-
kovsol
titán
válasz kovsol #15176 üzenetére
Mind1 ti ezt úgyse érzitek át, de mielőtt valaki retardoztok, meg kreténeztek attól annak az embernek is vannak érzései, és nem az ő hibája, hogy oda rakja be a rendszer ahova.
(#15178) Madwe már mindegyik hőssel sikerült pár kört játszanom, és nagyon sokkal megvan már a level 5. Meg csak olyant pickelek amivel már játszottam is, és szeretem is. 482 győzelmet ír a profilomban már. Ez van, nincs hozzá tehetségem, de én attól még szerethetem.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Madwe
nagyúr
válasz kovsol #15179 üzenetére
Szerinted mi nem voltunk kezdők ?
Valóban ekég idegesítő, és leginkább az mm hibája. Én ezért szoktam pickek alatt megnézni ki mennyit játszott. Ha látszik h keveset, akkor max tanácsokat adok neki, be nem fogok szólni. De ha többezer játék után is, többszöri szólás után is feedel mondjuk, akkor van h odaszólok neki, h mi a fenét csinál De azt is csak akkor ha a normális reakciókra nem reagál, visszaszól s beképzelt - általában ez orosz nemzetiséghez tartozik
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Szoktam nézni versenyeket, meg igyekszem csapatban mozogni, halni se én szoktam legtöbbet. Vannak mérkőzések amikor a goldos mezőnyben elől végzek, van amikor meg szarul jön ki a lépés. De az előbb már elpattant bennem valami, amikor 4 ember is folyamatosan gonoszságot beszél.
Na mind1, én azért se fogom letörölni. Más nem örökre AI ellen fogok játszani, de legalább élvezem majd, ellentétben a folyamatos sértegetést.May the Force be with you!
-
pc360
addikt
Ha a hülye kérdésre adott látszólag hülye válaszom értelmezni tudnád, akkor most nem pislognál ilyen hevesen. De akkor szép lassan:
1. honnan a p-ból tudjuk?
2. nyilván nem véletlen került be az OW szűrő-gomb a felületre
3. mivel az új hírók rendszeresek, ezért minden jel erre mutat, hogy nem most fogják abbahagyni az ipart...[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
Ritkán szoktam lesüllyedni ilyen szintre, de legyen!
1. Az, hogy te nem tudod, semmit sem jelent. Más tudhatja.
2. Blizzard Classic gomb is van, ami egyedül a vikingeké, szóval ez sem jelent semmit.
3. A bejelentett, vagy legalábbis pletyka szinten emlegetett karakterek között nincs az OW-ból egy sem, de mivel itt vannak nálam jobban értesültek is, hátha ők tudnak valamit. -
pc360
addikt
Nem, az max finishnek jó. De a befele-blink akkor is rossz ötlet, azok használata nélkül a legjobb megközelíteni az ellent, hogy maradjon pár slide tartalékba. Akkor vagy jó Tracer, ha az oldalazgatással kivéded a támadásokat, de a lehető legtöbb ideig használod a kis fegyvereid. Ezt addig maxolod, amíg biztonságban érzed magad és túléled, hogy az Untouchable ne vesszen el. Egy rakás ellenfélnek semmi esélye ellened egyedül. Három vikinggel meg úgy végez lvl13 után, hogy öröm nézni.
Ezzel, ha a csapat is tartja a lépést, nagyon komoly damage leadható (a Quantum Spike segítségével egy fele életerős Muradin is könnyen pórul jár a % sebzés miatt), és ha van egy szint előnyötök, onnantól fogva igen nehéz dolga van az ellen csapatnak. Nem csak hero damage-et osztasz, hanem siege-et is elég keményen. Nyilván comp-függő, de javarészt elég hasznos tud lenni a kiscsaj. Amilyen Tracereket lehet látni általában, a felét jó, ha hozzák a leírtaknak, és kb. annyit csinálnak, amit leírtál. Lődöznek össze-vissza, aztán eltűnnek valahol vagy kinyiffannak.
Tök alap az quick cast is hozzá, ő az egyetlen, akinél állítottam ezt. Így sokkal gyorsabban lehet vele közlekedni. A kurzorral csak az irányt mutatod, a Q-ra egyből ugrik. A bombával célzás ugyanez.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Amúgy elmehet a Blizzard is a ****-ba. Éjjel szokásos Ddos támadás volt, mindenki kifagyott meccsről, vissza se lehetett lépni, ezért ki is lőttem a játékot, cserébe most meg kaptam egy 2 meccses büntetést. Thank you!
You are not prepared.
-
félisten
+1, a Blink-et szvsz "elszakadásra", vagy a sérültek üldözésére érdemes tartalékolni.
Jó karakter, csak nehéz ráhangolódni, megtanulni... nekem is.Mi az a Quick Cast, és mire/mikor jó?
Szerk.: olvasom...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Devas
őstag
válasz AxBattler #15191 üzenetére
A quick cast on release volt az elso dolog amit uj jatekoskent beallitottam. Nem is ertem hogy letezhettetek eddig nelkule. A masik meg hogy a mount gombot beraktam az S gombra, mivel a stop parancsra sose volt szuksegem.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest