Új hozzászólás Aktív témák

  • Lokii

    aktív tag

    válasz holozis_HUN #14761 üzenetére

    Szerintem eléggé jó régihez(pl alapból egy alacsony távolságú Charge W-nél stb...) képest,persze nem a first pickek között mivel Bruiser,és hát a soft CC-vel meg ugyanúgy kell majd vigyázni.

    -Anub'arak ellen jelenleg nem annyira jó(mivel Anub'arak sustained AOE dmg-t okoz kis burstökben mérve, így nem kell feltétlenül melee rangeban lenni Anub-nak szóval a shield fenntartása problémát okozhat) kivéve ha be tudja húzni a teambe meg egyéb Niche szituációknál. Annak ellenére hogy a Blizz Anti-mage irányba tolja Anubot még mindig egy számbavehető hős lesz Artanis ellen ha megfelelő a szituáció.

    -Tychus eléggé kemény lehet ellene lategameban(feltételezzük hogy Tychust nem burstolják le 1 sec alatt),és a shield csak hab a tortán mivel az még több életerőt jelenthet Tychus barátunknak.

    -Stitches meg utility szinten okozhat problémát Artanisnak. Hookja okozhat problémát,Putrid Bile úgyszintén csakúgy mint a Pulverize talent. Stitches változtatást kapott a "Hungry for more" talentjén a többi átalakításhoz hasonlóan,így a 30-as +HP cap elérésénél konstans +10% movement speed bonust kap,így etéren több veszélyt jelenthet majd.

    (saját vélemény alapján,és main hőseim szemszögéből írtam azon tapasztalatok alapján amikor Artanis ellen voltam)

    Más:
    Új meta,DPS Anub...

    Mellesleg nektek mi a véleményetek az Anub "rework"-ról(nekem személy szerint ez nerf lesz lehet regen master cap miatt),illetve a Regen master Nerfről?

    Ez a nerf leginkább azokat érintette akik amúgy is gyengék (pl Tyrael),ezt bizonyos Warrioroknál minimális HP és regen növeléssel kompenzálják(Tyraelnek másféle buff is kéne szerintem).

    [ Szerkesztve ]

    Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926

Új hozzászólás Aktív témák