Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz dejaris #8011 üzenetére

    Én tudom, hogy van manát adó lap és azért is kevésbé gáz druidánál a több nagy lap. Ezért nem rossz ez a pakli sem. De itt is, ahogyan sok másik paklinál elfőrdulhat olyan lapjárás, hogy esélyed nincs. Itt pl van 8 darab 5 és 5+ manás lap. Előfordulhat olyan helyzet, hogy a paklit tetejére kerül ez a 8 lap, akkor azt jelenti hogy első 5 körben meg vagy lőve.

    Turn 3 kill is lehetséges a játékban, de egy jobb aggro deck ha nincs ellenállás és nem húz nagyon rosszul bőven nyerhet az 5. 6. körben.

    A felvázolt szituációban, hogy az 5. körig malmozol, amíg az ellenfél rusholja a fejed meg nem mondhatod, hogy magas a hero life és majd talpra állsz utána. 5 kör semmitevés után nem fogsz te semmilyen deckel sem talpra állni aggro ellen.

    De ilyen nyilván millió játékból 1szer jön elő, mármint hogy a 8 legdrágább lapot kapja az ember a pakli tetejére, így nem lehet emiatt azt mondani hogy rossz a deck, csak rossz volt éppen a lapjárás - AMI ELŐFORDULHAT!

    Rusholósabb deckek esetén ritkábban pl, mert kevesebb spell használnak és kevesebb drága miniont, így kisebb eséllyel kezdenek rosszul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák