Új hozzászólás Aktív témák

  • xavix13

    senior tag

    válasz Fr0z3n #13989 üzenetére

    Ha átlag 4 win megvan akkor már ált. jó mert a napi questekkel kiegészülve (számolhatunk 50 goldot rá) kijön a napi 150 gold tehát annyit arénázol amennyit akarsz (feltéve ha napi 1-et mész), aztán ha meg van az átlag 7 win akkor tényleg annyi arénát mész amennyit csak az időd enged.
    Magyarul átlag 4 winnel is tudsz majdnem minden nap paklit nyitni. És nem utolsó sorban az arénában lehet a legjobban megtanulni játszani. Szerintem ne add fel próbáld egy kicsit erőltetni szerintem nem bánod meg.

    Idézet a cikkből: "Egy csalódást okozó Arena-run után nyilván kényelmes és vigasztaló is egyben a türelmes gold gyűjtés helyett venni egy paklit 100 aranyért, de gondolj csak bele: 2/3 aréna árát „kidobtál” 5 darab lapra (amely nagyobb eséllyel csalódást okoz, mint nem), és arany szempontjából teljesen (vagy közel) lenulláztad magadat. Ezzel szemben, ha a 100 aranyat 50-el kiegészítve futsz még egy arénát, nyersz: tudást; további aranyat; és egy paklit. Ha levonjuk a pakli árát (100 arany), akkor bizony láthatjuk, hogy a fennmaradó 50 aranyat piszkosul megér a játékélmény, a plussz játéktudás, és a plussz nyerhető arany (igen valószínű, hogy azt az 50 aranyat visszanyerjük).

    Az aréna erőltetésével az a cél, hogy elég ügyessé váljatok a hőn áhított folyamatos arénához, amely még több tudástőkét és még teljesebb lapkészletet fog hozni számotokra. Amikor már megvannak az ütőképes lapok – irány a constructed, és a legend rank!"

    [ Szerkesztve ]

    One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Új hozzászólás Aktív témák