Új hozzászólás Aktív témák

  • Archttila

    veterán

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Ide is beírnám hátha ti tudtok segíteni!

    Új tv vásárlása előtt állok, és a kiszemelt 55 helyett vehetnék 65-ös OLED-et is DE! (és itt jön a dilemma tárgya) csak úgy, hogy vinnék a gépből a VGA-at (2070 super) amit az utóbbi években már amúgy is csak a madVR-hez használtam, viszont! :) ezen időszak alatt hozzászoktam 55" FHD-n az NGU high minőséghez és most félek, hogy hiába a minőségugrásbeli dimenzió a nagyobb mérettel, hiányozni fog a madVR (főleg 1080p - 4K upscale-hez)
    Aki használ(t) madVR-t nyugtasson már meg, hogy nem lesz rá szükségem mert az a helyzet, hogy egy ideje már Raspberry-n is simán elvagyok itthon, (saját project + ARM etc) szóval a PC mint olyan mehetne, játék egyáltalán nem érdekel, illetve igen de max csak (rövid) Indie címek. :) (max ezért megtartanám a PC-t egy köv. genes Ryzen APU-val)

    Források általában 1080p REMUX ha nincs akkor RIP, illetve sorozatoknál RIP és/vagy Netflix. Ami nagyon fontos: általam kalibrált a jelenlegi TV-m, a szemem pedig szereti a REMUX anyagot :R

    szerk.: esetleg külső Android box is szóba jöhet, de nekem sajnos nincs egyikkel sem tapasztalatom, illetve egy-két olcsót láttam már de azt inkább hagyjuk :)

    [ Szerkesztve ]

    Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

Új hozzászólás Aktív témák