Új hozzászólás Aktív témák

  • bzoley

    veterán

    válasz Formaster #27465 üzenetére

    A "premium" jelen esetben nem azt jelenti, hogy vegyél százezrekért kábelt, és szebb lesz a kép, mert épeszű ember tudja, hogy ez baromság.
    A "premium" - ami talán elég hülye névválasztás az általad írtak miatt is - az a következő, pontosabban a high speed után következő második kategória neve. Magasabbak a követelmények(akár frekvencia, sávszél) aminek meg kell felelni. Azt nem tudom, hogy ez már a 2.1 követelménye-e, de talán nem. Viszont az ebbe a kategóriába tartozó kábelt ugyanúgy meg lehet kapni pár ezresért, árban nem kell, hogy többet jelentsen.
    Az én esetem nem igazol semmit :)
    Eddig a régi kábeleimet használtam, nem tudom milyen régiek, mifélék. Fullhd, 3d volt az elvárás. Most 4k -ra "frissültem" és ugyan eddig nem tapasztaltam anomáliát, de ha már mindent cseréltem, az a két kábel már nem nagy tétel. Egyébként semmi extra, Hama kábelek, amik állítólag tesztelve vannak, hogy teljesítik a követelményeket. Ez persze vagy így van, vagy nem, de jó móka volt egyenként beolvasni a vonalkódjaikat, majd fogadni a gratulációt, hogy milyen fasza kábelem van :)
    A tévedés jogát fenntartom, de igyekszem sokat olvasni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák