Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,azt tudja v.ki hogy az új prémium csomagra is vonatkozik a 33% kedvezmény?Vagy csak a standardra,mert ez utobbinál 1850 Ft -öt írnak az emailben aminek az eredeti ára 2790ft ,de a prémium az 3890ft ott nincs másik ár feltüntetve.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
törölt tag
Most jött mail:
Az induláskor továbbra is a kedvezményes 1590 Ft/hónap díjat fizeted a Max szolgáltatásáért. 2024. július 23-tól vagy az utána esedékes megújítási dátumtól továbbra is érvényben marad az örökre szóló 33%-os kedvezményed, a Max Standard csomag akkor érvényes havi díjára vonatkoztatva (jelenleg 2790 Ft/hó), amíg az előfizetésed aktív marad, és betartod a promócióra vonatkozó felhasználási feltételeket. Az új kedvezményes díj 1850 Ft/hó-ra változik. A Standard csomag ára magasabb a jelenlegi előfizetésed havi díjánál, mert tartalmazza a szolgáltatásunk tartalmi, funkcióbeli és formai fejlesztését, illetve a kibővített platformunk kialakításának költségeit is.
-
kammler
senior tag
-
mattheus
őstag
"induláskor továbbra is a kedvezményes 1590 Ft/hónap díjat fizeted a Max szolgáltatásáért. 2024. július 23-tól vagy az utána esedékes megújítási dátumtól továbbra is érvényben marad az örökre szóló 33%-os kedvezményed, a Max Standard csomag akkor érvényes havi díjára vonatkoztatva (jelenleg 2790 Ft/hó), amíg az előfizetésed aktív marad, és betartod a promócióra vonatkozó felhasználási feltételeket."
A prémium egy új csomag, a szövegkörnyezet alapján nekem úgy tűnik, hogy a 33% a 4K-s csomagra nem lesz érvényes, de ne legyen igazam.
Ha ez egy lesz, akkor csak az éves díj befizetésével tudsz spórolni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mattheus #9306 üzenetére
Kedvezmény valszeg lesz, de ezek szerint nem 33%. Mintha korábban írta volna valaki hogy USA-ban sem egyforma kedvezményt adtak a csomagokra.
Annak viszont örülök, hogy csak 1200 forint a sport csomag. Ennyit már megér egy LeMans 24 a Standard mellé.
Egyébként szó van a levélben reklámblokkolók használatáról, illetve azoknak a tiltásáról, úgyhogy ha nem is egyből, de várható szerintem hogy a vagy a standard vagy egy új csomag előbb-utóbb reklámos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Dreimus
senior tag
válasz mattheus #9306 üzenetére
Rákérdeztem és a kedvezmény a standard csomagra lesz érvényes, amint feljebb váltasz vagy megrendelsz kiegészítő opciókat, akkor ugrik a kedvezmény:
Köszönjük, hogy felkereste az HBO Max ügyfélszolgálatát!A májusi Max szolgáltatás kezdetekor minden felhasználói fiókhoz a Standard csomag fog tartozni.
Ha az HBO Max örökre szóló kedvezményes akciójára fizetett elő, és továbbra is ugyanarra az alapcsomagra fizet elő ( tehát a standard csomagra) , a Max indulásakor továbbra is a kedvezményes Max árat fogja fizetni. Ha más csomagra vált, elveszíti a 33%-os kedvezményének előnyét.
Ha további információra lenne szüksége, kérem forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel,
SzabolcsHBO MAX Magyarország
E-mail: ugyfelszolgalat@hbomax.com
Telefon: 06 800 80262 -
Dreimus
senior tag
válasz #42308056 #9310 üzenetére
A kiegészítő opcióra is kérdeztem a levelemben, így egybe vették a válaszban, meg amúgy is a szerződési feltételek között van, hogy bármilyen módosítás azonnal anulálja a kedvezményt, így már csak a fölösleges köröket futottam az amúgy is ismert válaszért
[ Szerkesztve ]
-
válasz Dreimus #9311 üzenetére
Arról van e hír, hogy lesz e natív MAX kliens Windows 11-re? Van legalább a böngészőben leszoknak a 720P-ről?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
mattheus
őstag
válasz Dreimus #9309 üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy efelé haladunk.
Végül is semelyik szolgáltató nem jótékonysági intézmény, így marad a egyedüli opcióként az éves előfizetés, hogy ha valaki valamennyi kezdvezménnyel akarná a 4K előnyeit élvezni.
Nekem is most jött el a pillanat, hogy revideáljam kell az eddigi csomagjaimat és felmondani egyet legalább. -
válasz mattheus #9314 üzenetére
Nálam egyelőre úgy néz ki, hogy az Amazon fog maradni. De ott is vannak finomságok. Viszont legalább natív kliens van, és FHD-n 1080p-ben.
-
válasz negyven2 #9316 üzenetére
Pff... hát nem verték agyon magukat a fejlesztési tempóval. Köszi.
-
Pro Koryak
addikt
válasz Pro Koryak #9271 üzenetére
Na bejött a fincsi alig pár %-os áremelés vagy várjunk csak .... 1575Ft vs 3890Ft a 4K streamért
D+ már repült, Olimpia után szerintem ez is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pro Koryak #9318 üzenetére
Disney+ 3 hónapig nekem jó volt 590 Ft-ért! Aztán lemondtam :XD
NetFlix idehaza a legnépszerűbb, miközben az a legdrágább... nekem is volt... 30 napig, annyi járt a 4K-s tévémhez 2017-ben! Megnéztem a Narcost 4K-ban :XDbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
törölt tag
Netflix még mindig drágább.
-
zseko
veterán
Az a helyzet hogy nem realizálják, hogy ők messze nem egy Netflix. Ha bukom a kedvezményt a 4k miatt, valószínűleg repülni fog, a 6 évnyi előfizetés után.
HR24.hu
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9321 üzenetére
Szóval ha drágább volt akkor nem is baj ha drága?
-
törölt tag
Nem Netflix, nem is kerül majd annyiba. De megint a jelenlegi állapot és kínálat ismeretében kritizáljátok az új árakat. Várjátok már meg mit kaptok a pénzetekért. Van amúgy egy rossz hírem: a Netflix sem lesz örökké 4400 forint.
Ugyanez ment mikor árat emelt a Cinema City, mindenki köpködött, így fos úgy fos, bezzeg a többi mozi olcsóbb, aztán két hét múlva mindenki emelt, és akkor síri csend volt.
[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
válasz #42308056 #9323 üzenetére
Drágább volt, viszont annyival, sőt jóval nagyobb is a tartalom!
Hasonlítsd össze pl. csak a NF anime tartalmát az HBO-éval...vagy keress nyelvek szerintAmúgy NF tekintetében a 4400-ról olyan 9000e-re kellene emelnie, ha olyan arányban emelne, mint az HBO eddigi Standard-ról(amiben benne volt a 4K) a MAX Prémiumra(mert ezután csak ebben lesz 4K).
[ Szerkesztve ]
-
mattheus
őstag
Én örülnék, hogy ha aludnának még rá párat és adnának a 33%-os tagoknak is valamit, még ha nem is ennyit. Egy biztos, 1 hónap múlva okosabbak leszünk.
-
Alex91
félisten
Ha csak a szolgaltatas arat emeltek volna egy kicsit, azt meg talan elfogadom. De, hogy tobbet fizessek szarabb szolgaltatasert… Na ez pofatlansag!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9330 üzenetére
Nem mondtam hogy tetszik, de ez a palotaforradalom is túlzás amit leműveltek. Várjátok már meg mit kaptok majd a pénzetekért, nyilván nem azért lesz külön 4K csomag hogy továbbra is nettó 3 film legyen fenn magas felbontásban.
-
Alex91
félisten
válasz #42308056 #9331 üzenetére
Ketlem, hogy azt csinalna, mint az Apple TV+, hogy minden tartalom 4k DoVi, DolbyAtmos…. Es gondolom benne lesz a szerzodesi feltetelekben, hogy nem lesz minden 4k a 4k-s csomagban se, nehogy meg valakinek eszebe jusson beperelni oket… Kvazi a 4k-s csomagjuk technikai minosegben megfog felelni a jelenleginek joval magasabb aron. Az mas kerdes, hogy esetleg tobb lesz rajta a szemetbe valo tartalom.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Pro Koryak
addikt
válasz #42308056 #9331 üzenetére
Ha a Standard csomag lesz előfizetve, abból honnan tudjuk mi van fent 4K-ban?
Persze gugliban majd rálehet keresni, de ...Ja, most is megkapjuk a 4k csomagot 1500-ért!!! és ez a krva nem mindegy, mert a minőséget csökkentik, az árat meg min. 1,5x-re emelik már a fullhd csomagnál is.
Most sem csak 3film van 4K-ban, egy rakás sorozat is ...stb.
-
törölt tag
Amúgy nem értelek titeket, itt puffogtok, hát mondjátok le azt' kész, meg van oldva.
-
zseko
veterán
válasz #42308056 #9328 üzenetére
Szálljál már kicsit magadba, hol kértem én ingyen? Eleve még mindig csak 1800-ért fogom megkapni a standardot két fiókkal FHD-ban (ami mellesleg egyébként azt jelenti hogy rosszabb minőséget fogok kapni drágábban), ahhoz képest az általam írt 2600 közel 50%-al (~44%) több, ahogy a 4K-s csomag árát sem csak szimplán megfeleztem (ha 4 fiók 3900 akkor 2 fiók 1950 legyen) , hanem ahhoz képest is kereken 50%-al több, tehát mindenképp a szolgáltató járna jobban.
Mellesleg a 3900 -> 2600 az - milyen meglepetés! - szinte pont -33%, és még ekkor is én járnék rosszabbul, mert a 4 fiók helyett csak kettőt kértem. Tehát itt is többet fizetnék kevesebbért.
Amúgy nekem tökmindegy megtartom-e, van még mellette négy... (Netflix, Disney, SkyShowtime, Viki) ezt néztem a legkevésbé, csak ennyiért elfért.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Pro Koryak #9335 üzenetére
Szerintem nem direkt közvetítés lesz, hanem az olimpia alatt a Sport csomagban elérhető valamelyik Eurosport lesz ingyenesen elérhető.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz Pro Koryak #9333 üzenetére
A JustWatch appon pontosan meg tudod nézni melyik film, milyen minőség(ek)ben, melyik streamen van fent.
ThinkPad
-
NB2
aktív tag
Szerintem itt nem az új előfizetőkkel lesz a gond, hanem a meglévőkkel. Teszem azt én márciusban előfizettem egy évesre abban a tudatban, hogy 4K-ban kapok filmeket és nézhetem 5 helyen, majd ők májusban önhatalmúlag áttesznek egy kisebb csomagba, az csak nálam fura picit? Meglévő előfizetést rohadtul nem kéne piszkálni!
-
válasz Öcsielvtárs #9339 üzenetére
Köszi az appért!
-
Pro Koryak
addikt
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz Pro Koryak #9342 üzenetére
OK. Csak a google miatt írtam, ne hogy bárki azzal szenvedjen...
ThinkPad
-
TrollBalint
addikt
válasz Dreimus #9309 üzenetére
Mondjuk a levélben fogalmazhatnának egyértelműbben, mert én úgy értelmeztem a levelet, hogy addig kapom a 33%-os kedvezményt, amíg aktív az előfizetésem, és a Standar csomagos rész csak egy példa volt, mivel abba kerülök át. Azzal, hogy feljebb lépek, az én értelmezésemben folyamatos az előfizetésem. És azzal, hogy hajlandó lennék többet fizetni, úgy hálálják meg, hogy elveszik a kedvezményt... Hát nem az ügyfél elégedettség vezérli őket, az már biztos...
Mindenesetre köszi, hogy utánajártálhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
spiky03
veterán
válasz Öcsielvtárs #9339 üzenetére
Én mondjuk bele futottam egy érdekességbe.
Pl a Kukkolókra azt írja, hogy nincs fent sehol, közben meg az Amazon Prime-on fent van.Mondjuk eddig csak ezzel az egy filmmel találkoztam ahol téves volt az infó.
Ettől függetlenül én is használom az appot.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
válasz spiky03 #9346 üzenetére
Nem lehet, hogy a magyar cím miatt nem találta? Bár általában nem szokott ezzel már baj lenni.
-
válasz spiky03 #9348 üzenetére
Akkor ez tényleg bakinak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest