Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Sziasztok lenne egy veréb kérdésem( ne bántsatok ) Vettem egy notit amin w11 van. Sokat utazom ezért ezt akarom tv-nek használni. Szóval a Netflix a Disney meglett a storeból viszont a hbo maxal gondjaim vannak. Le akarom kapni de azt írja hogy már megvan nekem az app, de természetesen nincs meg. Böngészőből belépek nézem, de nekem az app kéne. Tv-n ment simán, androiddal sem volt gond. Mi lehet a baj?
KöszönömIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
spiky03
veterán
Semmi baj nincs, csk annyi, hogy sajnos WIN-re nincs gyári "aap", mint pl a Netflixnek vagy a Disney+-nak.
Így marad a böngészős megoldás, annyit tudsz csinálni, amit én is csináltam, hogy csináltam neki egy külön parancsikont és akkor az majdnem olyan, mint ha saját "app-ja' lenne.
Chromeban a 3 pötty majd További eszközök és ott lesz a Parancsikon létrehozása...Én is várom már, hogy kapjon ez is gyári app-ot meg a Skyshowtime is, mert sajnos annak sincs.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
boborján2
aktív tag
App aktiválással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Voda boxon ha megnyitom az appot akkor a hbomax dedikált oldalán kellene a kódot beírni. Viszont ,hogyan kell ezt mobilról megtenni.
Mobil chromeban ha magnyitom ,akkor megnyitja az appot ,ahol nem látom hol kellene a kódot beírni.
Ha átrakom asztali nézetbe , akkor nem indul el az app ,de cserébe nem jön be az oldal ,ahol a kódot kellene megadni. Olyan mint ha csak villanna egyet a weboldal, de nem tölti be.Szóval ezt tényleg csak pc böngészőben lehet megtenni?
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
negyven2
veterán
2024 tavasztól lesz az HBO Max-ból, Max itthon is!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Spec
őstag
-
poci76
aktív tag
Szerintem ez nem kérdés. Elég nagy öngól lenne a cég részéről, ha nem így lenne. Majd legfeljebb ha jövő novemberben lejár az új előfizetés, akkor kell majd az új feltételeknek megfelelően fizetni. Az elképzelhető, hogy ha tavaszal jön az átállás, akkor kapsz egy ajánlatot, hogy válts most Max előfizetésre, és akkor "örökké" x %-kal olcsóbban kapod, mint a listaár.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Egy problémám lenne, remélem tudtok segíteni.
Hbomax windows alatt számítógépen tökéletesen működik.
Kodi alatt viszont vannak gondok.
Coreelec+kodi. Fent van a hbomax addon.
Slyguy 0.11.0
Sorozatok abszolút nem indulnak el, filmek közül is csak 1-2...
Mi lehet a baj?
Mit kellene tennem, hogy minden tökéletesen elinduljon?
Köszönöm előre is.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
blakey
titán
válasz mayday00 #9073 üzenetére
Kodi alatt viszont vannak gondok. - Nem idevaló kérdés.
Mi lehet a baj? - kérdezd a kiegészítő fejlesztőjét.
Mit kellene tennem, hogy minden tökéletesen elinduljon?- először, tegyél be egy naplófájlt a Kodi topikban, másodszor, használj olyan eszközt és OS-t, ami támogatott.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Pro Koryak
addikt
Max is removing 4K HDR & Dolby Atmos from longtime ad-free subscribers
Na ez nálunk mit fog jelenteni
-
válasz Pro Koryak #9075 üzenetére
Mivel nálunk nincs "ultra", és ez a max nem az a max, kb semmit.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9077 üzenetére
Most már nem fognak belenyúlni szerintem, jövőre veszi át az HBO Max helyét a Max, és akkor már valszeg itt is lesznek előfizetési szintek. Lényegében csak a legdrágább csomagban lesz 4K, mint Netflixen. Gondolom több ilyen tartalom is lesz akkor mert a jelenlegi 4K kínálatért nevetséges lenne felárat kérni.
Holnap persze kinn lesz minden híroldalon hogy többet kell majd fizetni a 4K-ért HBO Maxon, ahogy annak idején megírták hogy meg fog szűnni, pedig csak más lesz a neve...
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Pro Koryak #9079 üzenetére
Ettől még áll az az alapvetés, hogy a hazai HBO Max és azt leváltó Max is alapvetően más üzleti modellben működik. Vagyis az adott ország gazdasági és egyéb jellemzőihez van igazítva. Ahogy az összes többi is. vagyis bevezethetik itt is azt ami az USA-ban van (árazásban és csomagokban), de abból itt nagy pofáraesés lesz). Eleve azért népszerű, mert a kínálathoz képest "olcsó".
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9079 üzenetére
Szerintem örülj ha annyi lesz és nem drágább. De a 30%-os vagy mekkora első napos kedvezmény remélem marad.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9084 üzenetére
Majd meglátjuk mennyi lesz. Most 2500 vagy valami ilyesmi. Ennél biztos drágább lesz.
Mibaj a kínálattal amúgy? Most kerültek fel Marlon Brando klasszikusok. HBO sorozataival több évet el lehet tölteni ha csak azt nézed, és azért az minőség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
November 17-én jön a Kék Bogár. Gondolom decemberben meg valamikor a Barbie.
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #9087 üzenetére
Jött 3 Marlon Brando film is meg egy Capote adaptáció. Kék Bogarat én várom de nem vágnék eret ha valami értelmesebb jönne helyette
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
Én vagyok béna vagy eltűnt a westworld ?
Folytatnám a 2. évaddal de kereső nem találja.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Az van most egy pár napja nálam PC-n MS Edge-ben, hogy az HBO Max oldalán hiányoznak a különböző szekciók (pl. Újonnan hozzáadva) vízszintes görgetéséhez szükséges nyilak (pirossal jelölve a helye jobbra középen):
Az összes hasonló helyen ez van az HBOM oldalon és ugyanez a helyzet Operában és Firefoxban is.
Finoman szólva nehézkes így az oldal használata.
Másnál mi a helyzet?
Köszönöm.Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
eclipse19
senior tag
válasz #42308056 #9097 üzenetére
Hát ez remek.
A görgetéshez kellenek a nyilak, de csak akkor jelennek meg, ha görgetek.
Esetleg valaki tudja, hogy lehet egérrel görgetni?
Köszönöm.PS. Nálatok milyen Win. és böngésző verzió alatt produkálja ezt?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eclipse19 #9098 üzenetére
Kattints be az adott sorban két elem közé és akkor a billentyűzet kurzor gombjaival tudsz balra jobbra tekerni, vagy ugyanott két elem között a kis résen ha benyomod az egér görgetőjét akkor megjelenik a gobal scrolling funkció
[ Szerkesztve ]
-
eclipse19
senior tag
válasz l.skywalker #9099 üzenetére
És tényleg. A weboldal-tervezés csodája.
Nagyon felhasználóbarát.
Kár, hogy nem tájékoztatnak róla.[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest