Új hozzászólás Aktív témák

  • Foremi

    tag

    Kíváncsi leszek az új árra. Jelenleg azért vagyok előfizető, mert 1590 Ft. Ha ennél jelentősen több lesz, a 33% örökös kedvezmény ellenére lemondom. Kérdés, megmarad-e ez a kedvezmény? Ha elveszik, nekem úgy is jó, természetesen akkor biztos le fogom mondani. :)
    Szerintem ezt ők is tudják és mérlegelik, ha túl sokat kérnek érte, kevesebb előfizetőjük lesz, összességében kevesebb bevétel, mintha olcsóbban adnák. Ami biztos, hogy ha a jelenlegi 1590 Ft-os áron biztosítják tovább, akkor maradok. Áremelésnél viszont át fogom gondolni, hogy megéri-e a számomra. Egy hónap próbát mindenképp adok nekik, ha a magasabb árért többet is adnak, talán maradok, ezt majd késöbb eldöntöm.

    Az az igazság, hogy ez mellett előfizetek a Sweet TV-re is, ahol sok csatorna műsora 7 napig visszanézhető, és az ismeretterjesztő műsorokat meg a filmeket szeretem. A Sweet TV-n mindkettőből találok bőven, így már gondolkoztam rajta, hogy ez mellé nincs nagyon szükségem streamingre (tényleg alig nézem a HBO MAX-ot, havi pár filmet találok rajta, miközben a Sweet TV-t folyamatosan nézem). Igazából beérném csak a Sweet TV-vel, de a 33% örökös kedvezmény miatt sajnálom lemondani.

Új hozzászólás Aktív témák