Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Pro Koryak #8702 üzenetére

    A legtöbb (az összes?) streaming szolgáltatás veszteséges, beleértve az HBO Max-ot is (lásd az elmúlt hónapok híreit). Ez implikálja, hogy előbb-utóbb emelni kell az árakat, mert a részvényesek szeretnének pénzt látni a befektetéseik után. A kérdés az, hogy egységesen feljebb srófolják az átalánydíjat, vagy differenciálják az árstruktúrát. Jelenleg az utóbbi látszik nyerőnek (a legtöbb szolgáltató ebbe az irányba mozdult el.)

    #8701 NyMRooD Én azt tippelném, hogy a 4K nagyobb költség, mint a több stream. A több stream-et normál esetben (családi felhasználásra van szánva) ritkán használják ki, és akkor sem mindenki 4K DS iMax filmeket néz egyszerre, hanem mondjuk egy ilyen stream megy a nappaliban, mellette a gyerek néz tableten mesét, és/vagy a nagyi nézi a kedvenc szappanoperáját a szobájában.

    4K-t terjeszteni viszont drága, és szerintem nem csak a licensz díjak miatt, hanem mert nagyobb adatmennyiséget kell mozgatni, és annak durva költség vonzatai vannak. Szóval szerintem valamennyire igazságos is, ha az előfizetési díjakban tükröződnek a költségek.

    P.S. Vicces adalék, hogy a "HBO"-t a nyilatkozatok szerint azért hagyták el a szolgáltatás nevéből, mert arról mindenki arra asszociál, hogy drága. :)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák