Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi-k
őstag
válasz zolaas #118402 üzenetére
Hosszas bolondozás után kibasztam az ablakon a HTPC-m. - remélhetőleg nem esettt senkinek sem fejére
100k kicsit kevés lesz, ha mindenttudó, plug-and-play lejátszót akarsz, ami mindent visz kivíló minőségben (kép- és hang egyaránt). Még használt készülékre is kevés ez a keretösszeg. -
nagyúr
Jéééjzus... pedig rém egyszerű a beállítása, figy, ingyen segítek neked, felraksz teamviewert és beállítok neked mindent OS és Kodi részről. De sztem itt a fórumon vagyunk egy páran, akik szívesen segítenek neked ebben. Igaz én is vehetnék egy 105-ös Oppo-t a HTPC-m árából, de akkor igen sokmindentől lennék megfosztva mint lehetőség bár kép/hangminőségben meg ugyanott lennék. Nem biztos, hogy temetni kéne a HTPC-t. Szerintem.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
robi-k
őstag
Egy egész olcsó alternatíva a HTPC-nek (gondolom, egy kis alku még belefér az árba): Pioneer BDP-450
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest