Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz korko78 #78498 üzenetére
Nagyon sok olyan nüansznyi inforáció van benne ami rendkívül fontos és sokszor bosszantó, mert csillagos apró betűs megjegyzés csak. Ezeket az infókat viszont rajtad kívül senki nem foglya követni.
Az, hogy ki mennyire ismeri az erősítőjét vagy a lejátszóját az ügy szempontjából mindegy, én 3 év után is simán előveszem a usert ha valami újat gondoltam ki, vagy tesztelni akarok és egyáltalán nem érzem gáznak.
"in medias res"
-
törölt tag
-
devil-k
nagyúr
válasz #09634560 #78509 üzenetére
Ha meglátja az OPPO árát, tuti, hogy kiszalad a világból, amit nem is csodálnék.
Egyébként én is forgatom (jelent pillanatban is) az erősítő kézikönyvét mind magyarul, mind angolul, mivel 1-2 dolog érdekel. Nem ciki elővenni, ahogy a többiek is írták.
korko78
Nem okoskodó tanács volt amit kaptál, csak egy rávilágítás. A kettő nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
válasz BPéter1984 #78497 üzenetére
Még azt külön be kell a bi amp mellett állítani a front high Mode menüben hogy milyen módon szóljanak .
Mindenkinek főleg korko78 nak: még a sok éve tulajdonunkBan lévő készülékek használati ját se szégyen elővenni[ Szerkesztve ]
-
korko78
csendes tag
válasz Csabroncka #78501 üzenetére
Szia.Nem azzal volt gáz ,hogy elő kellett venni a használati útmutatót,hanem ha valaki nem tud segíteni akkor ne ilyen okos ötleteket adjon hogy vegyem elő az erősítő használati útmutatóját amikor a médialejátszóban volt a hiba.Előtte megnéztem anélkül is a médialejátszó útmutatóját anélkül ,hogy szólni kellet volna rám.Szerettem az ilyen segítőkész embereket.!!!!!Üdv
-
Pöttön
őstag
válasz eboostr #78515 üzenetére
Azt még nem tudom, nincsenek még meg hozzá a hangsugárzók.
Most az erősítőt szeretném beszerezni, a hangsugárzók meg majd egy 2-3 hónap múlva lesznek csak esedékesek.
Azzal kapcsolatban is majd a ti véleményeteket szeretném kikérni, hogy mi passzolna majd az erősítőhöz.
Pl.: A szóban forgó erősítőhöz([link]), de mondjuk nem biztos hogy sikerül is megbótolni.[B(#78503) Sanci38]: Úgy is hogy kívül, belül tökéletes állapotú?
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
zibo73
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy adott egy számítógép és össze szeretném kötni egy analóg erősítővel(JVC RX-206) .A bekötésnél mire kell figyelni?Gondolok itt a polaritásra hogy ne legyen felcserélve.
A hangkártyánál melyik a pozitív? Bocsi a hülye kérdésért,de nem akkarom tönkre tenni az alaplapot.
Köszi! -
palu
tag
Sziasztok,
Egy hétig volt felhőtlen az örömöm a használt 3808-al. Mint már írtam használatbavételkor egyszer úgy hogy a Sub-nak nem kellett volna aktívnak lennie mennydörgés szerű zaj jött belőle. Az erősítőt kikapcsoltam megszűnt. Eztán teljes Reszet, újrakalibrálás következett és máig tökéletesen ment. Ma viszont HDMI -ről hallgattam volna zenét PLII módban volt a bemenet erről kapcsoltam Directre és szólt a zene szépen de aktív maradt a Sub és jött a mennydörgés megint. Szóval valami tuti van az erősítővel. Előtte az Onkyo val nem csinált ilyet (Sub meghibásodást kizárnám)
Abban reménykedem, hogy a szub kimenet relén vagy analóg multiplexeren keresztül aktiválódik és ott a bibi nem pedig a DSP-ben mert akkor esélyem sincs a javítására. Sajnos eddig nem sikerült kapcsolási rajzot találnom. Úgy emlékszem több fórumtárs is tuningolt Denont, abban reménykedem hogy valakinek van egy kapcsolási rajza, a többit már megoldom ha látom hogy épül fel.
Minden segítséget megköszönök. További szép napot!
-
bajnokpityu
félisten
vidd vissza,ne kisérletezz vele. mondjuk 1 hét necces, ha otthon kipróbáltad, és jól ment első pár napban.
látni az eladón, hogy hogyan reagál a problémára.
ugyanakkor érted, 8 éves erősítő, ment már 400hetet, majd eladás után 1 héttel kifingik, nem tudom, hány magyar venné vissza.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
ricsik
őstag
válasz bajnokpityu #78524 üzenetére
Ha nem egyeztek meg 1-2 hét próba gariba akkor senki nem venné vissza. Használt cucc, benne van a pakliban sajnos. Az más kérdés hogy ha magyar ad is próba garit, állja e a szavát.
-
Kroland25
tag
Üdv!Kicsit olvasgattam A bi-amp bekötést,Ha jól értelmeztem külön erősítem a magas tartomány és külön a mély tartományt ez akkor úgy nézne ki 4 dugó az erősítőbe 4 a hangfalba oldalanként..jól szűrtem le a lényeget?Pioneer lx 56 http://olx.hu/hirdetes/monitor-audio-gs60-av-9-1-hangfal-csomag-ID2e4BZ.html ez mennyire jó ár?
[ Szerkesztve ]
Házimozi és ennek komponesnseinek beszerzésében lehetőségem van segíteni akit esetleg érdekel privin megtalál!!
-
cekkk
veterán
Sajnos nem találom.
Tőle kaptam még annó, lehet van még belőle neki.
-
tjojo
tag
Ez az MA szett szvsz hatalmas kamu. Mostanság kocsikat nézek ott, rengeteg a kamu hirdetés. Telefonszám nincs megadva, e-mail-re nem reagál..
-
KisTücsök
addikt
Hátha valaki előreutal. Vagy csak a vételár egy részét, foglaló gyanánt. Mert nagyon jó árban van, és sokan ugranának rá. Aztán értelemszerűen eltűnik. Júniusi a profilja, valszeg csak a hirdetés miatt csinálta. Bizony, ez túl szép...
De azért szurkolok, hogy ne legyen az.
-
bajnokpityu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest