Új hozzászólás Aktív témák

  • Norbi 72

    veterán

    Megjöttem a hifibarlangból.

    Szubjektív véleményem szerint nálam is a Focal nyerte az RX6 vs. 716 csatát,jól hallhatóan nagyobb volt a tere,és részletesebb is volt.A 816-nál viszont nem hallottam azt a 120K különbséget.Jobb volt,de nem annyival.
    De leginkább a TSx440-es Polk tettszett.Kiváló ár-érték arány,nagy térrel,amcsis,keményebb,dinamikusabb hangzással 170-ért.AC-DC hallgatásnál egy picit jobban tettszett a 816-nál.Szegény srácokkal oda-vissza kötöztettem a cuccot,2 órát voltam ott.Hozzátenném az egészhez,hogy én rockzenét hallgatok,abból is többnyire a keményebbeket.Volt egy dolog,amiben teljesen egyetértettünk az eladókkal.El kell vinni az erősítőmet,és azzal meghallgatni mindet.De még nincs kész a házimozi-szobájuk(nálam az a legfontosabb),talán jövőre.Ja,NAD volt most is,nem cserélték ki.

    És ha már így ráértem,átmentem a Netdepóba,mert nagyon kiváncsi lettem,hogy szólnak a RTi7-esek.Hát,úgy érzem,ez a stílus az én világom :D .Itt 8050-es rádióerősítővel,majd 525-ös hm vassal ment a cucc,de szinte semmilyen különbséget nem hallottam köztük.Sima erősítő most nem volt kéznél.De sebaj,jó nap volt ez,sokat beszélgettem a srácokkal,vettem pár kábelt,hazafelé pár sört! :D

    Holnap átkötöm a rendszert,majd beszámolok róla.Mármint ha lesz miről...

Új hozzászólás Aktív témák