Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz nuke7 #26043 üzenetére

    Túl sok a variációs lehetőség (sok gyártó, sok modellel minden évben) és nagy az elévülési idő (akár egy 10 éves erősítő is jó vétel lehet, mert ha akkoriban csúcskategóriásnak számított, akkor ha nem ment még tönkre, akkor ma is jól szól, nem járt el felette az idő annyira, mint pl. egy CPU vagy VGA felett tette volna.)

    Én is aktívan nézegetem már legalább egy hete a cuccokat, de még csak a Denon és Onkyo választékát sikerült nagyjából kiismerni. (Már hogy annyira, hogy mégis nagyjából mit merre. A modellszámban melyik karakter mit jelent. Illetve mik azok a dolgok, amik érdekelnek a specifikációikból...)

    Én már egészen beleéltem magam egy Onkyo TX-SR705 gondolatába, remélve hogy jól le tudom alkudni azt, ami most hirdetve van. De úgy tűnik mégsem. :(
    Max mennyit szabadna kínálni érte használtan úgy, hogy már a mikrofonja sincs meg (lehet rendelni ebay-ről bontatlant is valami 6 euro + posta áron, szóval 5-10k közti tétel, de szempont, hogy hibádzik...).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák