Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Khaosz55 #180946 üzenetére

    Spiky03 nekem kb nem mond semmit -15 vagy -25-ig feltekerted hangerőt. Az csak egy skálázás. Nálam pl 0-95-ig megy a hangerő szabályzó, de nem mindegy hogy egy DTS-HD-t kap vagy egy gyenge magyar szinkronos jelet.
    Egy DTS-HD, atmos jellel kb 85-ön kihajtom a rendszert amíg egy gyenge jelű magyar hangsávval kb fele akkor a teljesítmény ugyan akkor hangerőn..

    az ok, hogy filmenkent valtozik. de ha tesztelunk, nyilvan mindig ugyanazzal a jelenettel, hangsavval, ugyanazzal a hangero skalaval...
    nekem is volt olyan film, ahol meg a jo minosegu truehd savot is -8-on hallgattam, de pl az overlord vagy blade runner 2049 demot nem igazan akarom -15-nel hangosabbra rakni.
    en tront mindig -12dB-en tesztelem, megjegyeztem, mert -10-en elkezdett mindig klippelni az x4000, vagy nem tudom mit csinalt, de mintha egy rele elkezdett volna kattogni benne, ezert -12 dB-re szoktam ra. ott nem csinalta. akkor meg 4.5 meterre volt a hallgatoi, most 3m korulre vagyok bemerve. csodalkoznek, ha lenyegesen halkabb vagy hangosabb lenne az ezerszer latott jelenet :D ugyanolyan kb...

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák