Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz lemmy9 #108901 üzenetére

    Nem a konkrét cuccra értvén, általánosságban. Néhányan durva tévedésben vannak mozihang kapcsán, vagy szimplán más hülyeségét hintik tovább. Itt ph-n többségében vannak akik sztereóból(tól) indulnak, nem házimozijuk van, hanem olyan 5.1-es rendszerük, amiben visszahallani kívánják a megszokott (2.0) rendszerük ízét és folytathatnám. Szvsz nincs átmenet a kettő között, ha nincs leválasztva a rendszer, kizárólag durva kompromisszumukkal, öszvérhanggal szvsz. Emellett tisztában vagyok vele, hogy sokan a nappalit áldozzák be mozizni, de zenélni is tudjak alapelven.

    (#34504) Borisz76, ...HDMI kábellel van összekötve a HM erősítővel amiből megy tovább a TV-be, szintén HDMI-vel...

    Nem tudom mi a probléma forrása, ebből a képből nem derül ki, de a fentieket figyelembe véve feltételezem bitstream menne a hang, tehát ha nem szándékos, akkor nincs szükség DRC-re (elvégzi az AVR mikor esti mozinál indokolt, ráadásul könnyebben mint az MPC menüjében bóklászva), vedd ki a pipát az Apply Dynamic Range C. elől. Ahogy a Use DTS-HD Framing for all DTS előtt sem kell pipa, nem látom indokoltnak.

    Frissítettetek 64 bites video renderer és vagy egyéb miatt? Eddig 32-est használtunk. Láttam, hogy jött, azonban nem volt időm foglalkozni vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák