Új hozzászólás Aktív témák

  • mettek

    addikt

    válasz Lacielvtárs #9991 üzenetére

    a régebbi modellekben nem volt olyan nagy az oledek élettartama (kb 30.000 óra) Ha utánaszámolunk és azt mondjuk napi órát megy minden nap akkor is 6 évig tökéletes..de erre a srác azt mondta a MM-ban hogy náluk pár éve megy non stop egy oled és annyit vett észre hogy vesztett a fényerejéből egy keveset. Szerintem egy proji rövidebb élettartamú plusz azt nappal ne akard nézni.

    Amúgy az idei szériás oledek már 100.000 órásak. De ezek 800ezer fölött vannak. Amit én vettem az tavalyi modell ezért nagyon szépen le volt árazva....625ezer volt. semmire nem cserélném le perpill. 1 misis projira sem. De nem akarom ajnározni, meg kell nézni egy mediamartban milyen a képe ennek meg sima led tv-nek....és akkor a projit belőheted a led tv képminősége alá.

    Én a stream audio moziszobájában néztem projit (gondolom az sem a 200ezres kategória volt)...jó volt de nem szép...olyan mozi minőség ami nálam az ocsmány kategória mert nem 'él' a kép, fakó. A hangcuccuk viszont odavert de nem csoda, 2 milláért már szóljon jól.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák