Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz johnywalker #7732 üzenetére

    Pontosan :R
    Ugyanis amikor vagy egy asszony és egy gyerek van akkor más szemmel kell nézni a dolgokat. Anno egyként nem volt gond,hogy mennyi az annyi? Megvettem jobbnál jobb cuccokat. Anno a Sony kiemelt hifiként voltak jelen az ES - Esprit kategóriájában. Nagyobb kategóriás Yamaha is volt nekem. Legutolsó az Onkyo TX605 vi
    volt nekem.Csak manapság más világ van. Valamint sokkal gyorsabb lett az elévülés a műszaki,a technikai oldalon. Most már arra mennék,hogy minél több ficsöröket tudjon a cucc. Azt elfogadom, hogy nem alu öntvényes a hűtőborda, nem alu (fém) előlapos, nem toroid trafó táp, kevesebb audio-HDMi csati van,stb... ellenben legyenek benne a legújabb vivmányok (tudom az Dolby Atmos már nem fér bele)
    MÁR csak az ARC-n gondolkodom,hogy a következő LCD vétellel milyen hangzást kapnék. A maiak olyan halkak hangszégenyek. Igaz lehet kapni direkt erre gyártót surround hosszú lapos doboza bujtatott hangszórókat. Ennek megléte már tudna feledtetni az ARC hiánya, az is igaz ez az összeg annyi mintha egy jobb erősítő vennék. Lehet,hogy érdemesebb hozzá rakosgatni kívánlrni annak a megvételét.

    Használtat meg emiatt nem szeretnék venni. Ha garancia van rá az meg kevés is lenne ,mert többnyire pár hónap van még abból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák